אוקי שאלה לפורום

nerissa

New member
וגם תפסיקו לדבר על סיגריות!!!

הפסקתי לעשן לפני עשרה חודשים אחרי 26 שנות עישון כבדות.. ככה סתם.. בבת אחת.. <חובטת לעצמי על הכתף עם שוט רכיבה.. קולה כבוד לי
> נריסה (שלא עומדת בפיתויים שהפורום הזה מציב בפניה..)

את רואה?

בזה שהפסקת לעשן זכית בעוד מיליון וחצי נשיקות. תגידו מה שתגידו, יותר כיף לנשק בנד'ם לא מעשן.

אייבורי

New member
אחרי שנים של הפסקה

חזרתי לעשן בהנאה צרופה מעשן בדיוק כמות שעושה לי רק כיף. וגם אני משיל מעלי משקל עודף, אז קולה לא בבית-ספרנו זוד חוצמזה שקולה נורא מתוקה לי מים, מי ברז טעימים (איכסססססססססס מים מינרלים)

נו דיייי

מה יהיה אייב? איפה היית כשהייתי צעירה וחיפשתי איש? סיגריה בשביל הכיף, אחלה. אבל אל תגזים הא? ודיאטה זה לא מזיק לאיש - רק לא לשכוח להנות (כן, זה אפשרי!) אבל מה שהגזמת לחלוטין - מים מהברז????? איפה אתה גר? היום אפילו בירושלים המים בלתי נסבלים.. (שלא לדבר על איזור החוף. אבל בעניין הלא נורמלי- קבל עוד 10 נקודות. אני אוהבת אנשים לא נורמלים.

חוצמזה

אף אחד לא יותר פסיכי ממני.. לקום מהמיטה (ולצאת ממנה) בשש בבוקר לאחר שלוש שעות שינה בלבד..

אייבורי

New member
אני פה אני פה סוויטי

מעשן 4-5 סיגים ליום, משתדל לא יותר ולא פחות ואין מה לעשות, בשביל כבוד צריך לעבוד, ועדיף אייב שרירי וללא צמיגול אז דיאטה דיאטה לרדוף וחדר כושר לעשות. ואני אוהב מים של ברז (משוגע גאה...לא כזה זוד) והמים בירושלים נורא טעימים לי...רגיל מהבית ומים מינרלים זה עדיין פיכס..למעט מי עין-גדי

מותק

עיר הקובה זה לא פ"ת.. אולי ר"ג אם כבר. אבל אצלנו יש עניינים שבקדושה, לא בקובה תובב"א

nerissa

New member
מהעיר הסואנת שלי..

כל מיני ערי שדה נידחות כמו פ"ת, ניו יורק, ר"ג, פריז, תל אביב או ירושלים - נראות תודבר.

אייבורי

New member
אין כמו ירושלים בלילות

יווווווווו סוויטי ישר הייתי צריך לנחש יש לירושלמים ריח כזה של בית אוהב ירושלמיםםםםםםם

or13

New member
נריסה יש יתרון בעיר שלך ../images/Emo122.gif

חברים טובים" סיפרו למוישה שגר בעיר שלך שאשתו בוגדת בו עם כל גברברי העיר ענה להם מוישה בלי להתבלבל - "...." גם כן עיר...
"

Z o d i a c

New member
אז תשתה דיאט קולה לימון

נורא אופנתי היום! (בעיקר בקרב חברותי הלסביות)

nerissa

New member
בואנה! זוד!

אני מתחילה לחשוב שאייב צדק באחת ההודעות.. שאמר שבסוף תהפוך לסטרייט
ההודעה הזו שלך נשמעה כמעט הומופובית עם נטיה חזקה לגזענות. מה יש/ך נגד דאיט קולה בדיוק???????
<משרד הבריאות מציין כי הודעה זו נכתבה בהומור מוחלט, בלי שמץ של ציניות/כוונות נסתרות/אמוציות אפלות המסתתרות מאחורי כל אות/וכו'..
>

Z o d i a c

New member
אומר לך בדיוק מה הבעיה!

כשמלצר שואל אותך במסעדה או בית קפה "ובשבילך דיאט קולה נכון?" מה הוא בעצם מנסה להגיד, שאני שמן? שיש לי צמיגים? שדרושה דיאטת כסח עצבנית?? שהכסא תכף קורס תחתי?? שהרחבתי להם את המעבר לדלת?? לא כי אם אכן אז הוא יכול להגיד לי, אני בכלל לא אפגע! (פשוט אפגיש בין המזלג שלי לעורק הראשי שלו) מי הומופוב גזען?! אני?? ממש לא, אני מקבל את כל חלקי האוכלוסיה! גם את אלה הנחותים ממני בשל מינם או צבע עורם. אני גם מאוד פרנדלי לשכמותכם הסטרייטים, זה ממש בסדר מבחינתי שאתם כאן.

איזה מזל

שפומלית לא מלצרית.. חוצמזה זוד, גמני שונאת דיאט קולה (מוכנה במקרי חירום לשתות את הדיאט קולה לימון, אבל רק בגלל שאין לו טעם של דיאט קולה), עדיף מים
(כמו שאייב אוהב מהברז הירושלמי שלו).

למעלה