אוקי שאלה לפורום

sapirac

New member
אוקי שאלה לפורום

האים זה שאני מסטר ויש לי פנטזיה להיקשר לצורך חייה מינית בהגדרה עושה אותי SUB מה אתם אומרים.... אם תרצו אוכל לפרט אל הפנטזיה.

nerissa

New member
לדעתי - ממש לא

אני יודעת ומכירה די והותר דומים שניסו את "הצד השני" בשביל החוויה, בשביל להבין את הצד השני טוב יותר. זה לא אומר שהם סוויצ'ים או סאבים. זה אומר שהם מספיק פתוחים להתנסות, גם אם בצורה חד פעמית, חוויה "כנועה". גם אני ניסיתי את הצד השני. מתברר שאני "מלכה" לא רעה. אני מכירה כל כך את הצד שלי שאני בהחלט יודעת להציג צד דומיננטי. אבל אני לא "מקבלת" כלום מזה. זה לא ממלא, לא מעשיר, לא מרגיש לי כאילו הגעתי הביתה.. זה משעשע ותו לא. אז ספר לנו את הפנטזיה?

sapirac

New member
הפנטזיה ה"כנועה " שלי...

יש לי פנטזיה אחת להיקשר והיא קשורה לחוויה נינית כמו שאמרתי. הפנטזיה שלי מתרחשת בחופשת סקי וטיפוס הרים באיטליה . ביקתות מעץ ואוירה חמימה. תוך כדי לימוד הגלישה נוצר קשר ביני ובין המדריכה של הקבוצה וקבענו לצאת לשתות משהו יחד באותו ערב. הפגישה הייתה מוצלחת והכול זרם כמן שאמרים . לאחר שהפאב השכונתי ניסגר הזמנתי את מדלן אלי לביקתה. שם היא סיפרה לי על החויות שלה באתר הגלישה וכמובן שמרביתם היו על סטוצים מיניים. לאחר כמה כוסות הענינים החלטו להיתחמם ומצאנו עצמנו ערומים לחלוטין. היא ביקשה ממני לעמוד במרכז הביקתה להישען על העמוד המרכזי. זה היה עמוד רחב אשר החזיק את גג הביקתה . לא שאלתי לשם מה ורק מלאתי את מבוקשה . מדלן ניגשה לחדר ולקחה את חבלי הטיפוס וקשרה אותי לעמוד ללא יכולת לזוז ביכלל.. שללה ממני את חופש התנועה... במצב הזה התחילה מדלן לרדת לכיוון הזין ויקרה על קצהו .. הרגשתי את חמימות הרוק ואז התחילה למצוץ רק את קצהו ביניקות אדירות כך המשיכה דקות ארוכות הקדישה את מלא צומת הלב לקצה . מדלן לא נגעה בשום איבר רק הפה שלה וקצה הזיין שלי.. מדלן ירדה קרוב לשעה עד שלא יכולתי יותר להרגיש אותה והיתחננתי ליגמור. בסופו של דבר היא הרשתה לי ליגמור לא ליפני שהכניסה את כול הזיין לפה שלה ואני מציף אותה בנוזל החם. מי יתתן ויתגשם :)
נב דלגו על שגיאות הכתיב

מפ33יצה

New member
מממ... רעיון נחמד..

איזה כיף ככה אני אוהבת לעשות למי שאיתי.. זו לא הצעה, רק אמירה..
~~~~~~~~~~~<<

cai

New member
גם לדעתי- ממש לא :)

אחרי תקופה ארוכה שלא באתי לבקר (ואני אכנס שוב לעוד תקופה כזאת בקרוב ממש), אני חוזרת. לשאלתך- לא. יכול להיות נחמד לנסות, לבדוק, להסתכל, להבין מה הצד השני מרגיש (עד כמה שאתה מסוגל), וזה בהחלט לא הופך אותך לסאב. על אותו עיקרון- התנסות הומוסקסואלית לא הופכת אותך להומוסקסואל.

Z o d i a c

New member
אם זה עושה אותך סאב?!

ממש לא. סאב כמו אדון זה דרך חיים, זאת אמונה, זה משהו שטבוע בך. זה כמו עישון חד פעמי של גראס לא הופך אותך לנרקומן. אני מאמין שכל דבר צריך לנסות פעם בחיים.

Z o d i a c

New member
מה?? לא שמעתי..מה???

יש כאן רעש נורא חזק לא שומעים אותך..הלו?? הלו??

אייבורי

New member
צוחקקקקקקקקקק

|לוחש לסוסים| יש גראס הכי טובה הכי טובה ומשובחה האמת גראס זה הקטע של אחי, אני מעדיף קצת קיאנטי

האמת?

אני מעדיפה מרלו. רצוי של יקב רקאנטי. איזה מזל שמביאים לי יין טוב תמיד מה שמוכרים כאן זה זבל מדרגה לא מוכרת, והטובים עולים מיליונים.

אייבורי

New member
מממ...שתבואי ניתן לך לשתות קיאנטי

מרלו קצת כבד לי, קיאנטי הוא קליל ושובב אבל על טעם וריח אין להתווכח (אז אני קובע) ואכן משתתף בצערך, האוכל (למעט בשר) בארה"ב הרחוקה פשוט לא טעים הקפה (זה קפה זה) וחוסר ירקות הרג אותי שביקרתי שם. כל מה שרציתי לאכול בחזרה היה איזו עגבניה עסיסית

צודק, אבל

(תמיד יש אבל) נכון שהאוכל לא טעים, אבל אם משלמים הרבה, אפשר לקנות פירות וירקות מיובאים, כולל אפילו קוטג' של תנובה.. (המאסטר שלי מת על זה
) ואני מתה על ירקות הרבה יותר מאשר על בשר. כך שהוצאות המזון והקפה די גדולות אצלנו, אבל לא מוכנים לאכול אוכל מגעיל.

or13

New member
קוטג' של תנובה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

אבל רק 9%

כן../images/Emo70.gif

נכון, רצוי רק 9% אבל אם נשאר רק 5% אנחנו לא מתווכחים. יחסית למה שאמריקאים קוראים גבינה .. זה מעדן מלכים. אפילו בגבינות שמנות הם הורסים. טב שיש יבוא.

אייבורי

New member
מחייך

אצלנו בעבודה צוחקים שאני אוכל "אוכל של אוכל" אבל מה, אין כמו ירקות (במיוחד עלים ירוקים רוקט,פטרוזיליה... וצודקת, עדיף לאכול אוכל טעים מאשר אוכל אמריקאי דר"א איך המאסטר אוהב קפה אמיתי ?

כך גם הבעל שלי

אומר שאני אוכלת את האוכל של האוכל.. אייב אתה חייב לטעום ת הפשטידות שלי - כשאני באה, אתה לא נותן לי לחמוק מזה
בקשר לקפה, המאסטר שלי אוהב את הקפה שאני מרתיחה לו, טורקי עם קצף לפי כל המסורת (וזה משהו שאני באמת טובה בו, התחלתי להתאמן על הכנת קפה טוב מאז שהייתי בת 7)

nerissa

New member
תפסיקו כבר לדבר על אוכל!@!

שונאת אתכם. אני נלחמת בניבים ובטלפיים על דיאטה ואלה מחליפים מתכונים!

קוטג' זה אוכל?

איכס יא מגעילה.. ואם את רוצה, יש לי לא מעט מתכונים לאוכל סופר טעים ומתאים מאד מאד לדיאטה. (אני עצמי הורדתי כמה וכמה קילואים כשאני צמודה לעיקרון של לאכול אוכל טעים - ולא מדברת על נובל קוזין ששם אוכלים דוגמיות של אוכל) ותפסיקי להילחם, יילך לך יותר טוב, מניסיון.

Z o d i a c

New member
למה להלחם באוכל?

פשוט תקיאי, יותר פשוט.
או שתנסי את התה הטיבטי.

Z o d i a c

New member
אני אישית מעדיף קולה,

לא אל המתחרות המעפנות סטייל RC ו-פפסי אלא את הדבר האמיתי. יו נואו, קולה בכוס גדולה, קוביות קרח (עדיף קרח מרוסק) לימון (כן, אני אוהב לימון בקולה שלי
בעיה למישהו עם זה??) אח..החיים הטובים אני אומר לכם...

למעלה