אוקי שאלה לכולם!!!

karyn

New member
אוקי שאלה לכולם!!!

טוב שאלת המיליון מה אתם הייתם עושים... אם הייתם קגומה נגיד הייתם יוצאים למסע של חיפוש אחר האבן? או שהייתם נשארים בעולם שלך עם החיים שלך? תשובות מפורטות!

karyn

New member
תשובה!

אני הייתי נשארת בעולמי והסביר כי לא הייתי רוצה לפספס כול כך הרבה חומר ולפגר בלימודים אבל אני גם פחדנית כול יום שם היא בסכנת חיים ועדיך לי להישאר בעולם הנורמלי עם חברותי...

DarkBrownLynx

New member
תשובה

הייתי נישארת בעבר, מחפשת את רסיסי האבן ושאר סידורים, ואחרכך לוקחתת את אינו להווה ונישארת איתו שם. במילא אין לו מה שאפשר להגיד "חברים" בעבר. ובקשר לבית ספר פשוט הייתי מפסידה את כל החומר ואז נישארת שנה. מה לעשות..

מית צאן

New member
אני...*מנסה לפרט*

אני הייתי בוחרת להישאר בעולם הפידואלי... יש לי שם ידידים, הרפתקאות, אקשן, סכנות, ביטחון... והכי חשוב שאין לי חברות פקצות
ויש לי אינויאשה
לא סתם, פשוט יש לי שם מה לעשות רוב הזמן, יש לי חברים (כמה אני אחזור על זה...) ותמיכה ואהבה, ואם הייתי מנפצת את האבן הייתי מרגישה אשמה ועוזרת בכל מקרה לחפש אותם... *אין יותר מה לפרט*

נצל"ש שקשור נורא למפגש!!!

אוקי אז ככה! אני חייבת לדעת!! האם אתם יכולים להיות נחמטים;; ולעביר ת'יום של המפגש או ליום שישי או שבת? בבקשה*-* זה המפגש הראשון שלי! והדרך היחידה שלי להגיע לשם זה אבא שלי~_~ והוא מסכים רק אם זה אהיה ביום שישי או שבת, כי זה הימים החופשיים שלו!!! בבקשה אם אני לא אבוא אני אבכה נורא, אתם לא רוצה שאני אבכה נכון? פלייז;;

Kiku

New member
זה לא ממש אפשרי...

כי הרוב מגיעות בתחבורה ציבורית... בשבת אין בכלל, ובשישי אז זה עד 3 בערך... וזה ממש קצת זמן... בגלל זה באמצע השבוע זה הכי טוב. את לא תוכלי להגיע ברכבת או אוטובוס?

Kiku

New member
כן ^^

24.8 12:00 ליד הקולנוע של עזריאלי תראי בטח חבורת בנות משוגעות ותדעי שאלה אנחנו ^^

Usi Chan

New member
כל כך נכון *-* וגם

הייתי לוקחת את קוהאקו, קאגורה וקיקיו איתנו (סמאשי יכול להצטרף *-*)

למעלה