אוי אני מזה לא מוכשרת בחתימות חחחחח אבל בכל אופן.. הנה מפה את יכולה להוריד את התוכנה של הפוטושופ..
M Moria Love RL Moyal New member 28/6/05 #3 אוי אני מזה לא מוכשרת בחתימות../images/Emo178.gif חחחחח אבל בכל אופן.. הנה מפה את יכולה להוריד את התוכנה של הפוטושופ..
אוי אני מזה לא מוכשרת בחתימות../images/Emo178.gif חחחחח אבל בכל אופן.. הנה מפה את יכולה להוריד את התוכנה של הפוטושופ..
M Moria Love RL Moyal New member 28/6/05 #19 ../images/Emo27.gif פורום הראל מויאל 1225 מאחל לכם חופשה מהנה.. חחחחחח פשוט וקל.. וזה רק מה שעולה לי עכשיו
../images/Emo27.gif פורום הראל מויאל 1225 מאחל לכם חופשה מהנה.. חחחחחח פשוט וקל.. וזה רק מה שעולה לי עכשיו
M Moria Love RL Moyal New member 28/6/05 #32 אהה טוב.. אולי אני ומורן נעשה חתימה ביחד.. כי אני מזה לא מבינה בזה והוחלט כבר מה רושמים???
M Moria Love RL Moyal New member 29/6/05 #39 חחחחחחחחחחחחחחחח חחחח פשוט הבנתי את זה אחרת.. אממ.. ולי אישית בינתיים לא עולה איזשהו רעיון מקורי למשפט.. חחחחח אבל אני אחשוב על משהו..
חחחחחחחחחחחחחחחח חחחח פשוט הבנתי את זה אחרת.. אממ.. ולי אישית בינתיים לא עולה איזשהו רעיון מקורי למשפט.. חחחחח אבל אני אחשוב על משהו..
• •°•נטלילוש•°• New member 28/6/05 #25 קבלי קישור של פוטושופ קראק http://planet.nana.co.il/adi_moshe/ADI.html
• •°• נעמה•°• New member 28/6/05 #27 ../images/Emo31.gif זה ממש מציק לפורומים שמפרסמים את זה בהם, בכלל לא כדאי.
מ מאוהבת במנורה New member 28/6/05 #29 באמת....ממש עצוב..!! אפשר שאלה????? מזה ביכלל מציק לך?????? אנחנו לא הולכים לעצבן אותם או משהו אנחנו רק מפרסמים תפורום...... אקיצר תעשו מה שבראש שלכם ושתחליטו תגידו לי ואני יעזור...
באמת....ממש עצוב..!! אפשר שאלה????? מזה ביכלל מציק לך?????? אנחנו לא הולכים לעצבן אותם או משהו אנחנו רק מפרסמים תפורום...... אקיצר תעשו מה שבראש שלכם ושתחליטו תגידו לי ואני יעזור...
M Moria Love RL Moyal New member 28/6/05 #33 אני לא מבינה מה רע בלעשות קצת יחסי ציבור לפורום.. וחוץ מזה זה לא שנתחיל לפתוח בכל פורום הודעה חדשה על זה.. אפשר גם לשרשררר.. אבל טוב.. כל אחד והדיעה שלו..
אני לא מבינה מה רע בלעשות קצת יחסי ציבור לפורום.. וחוץ מזה זה לא שנתחיל לפתוח בכל פורום הודעה חדשה על זה.. אפשר גם לשרשררר.. אבל טוב.. כל אחד והדיעה שלו..
• •°•CoRaL•°• New member 29/6/05 #37 ../images/Emo45.gifזה אכן דיי מעצבן.. אז אני מציעה לכם לשאול קודם את המנהלים אם אתם יכולים לפרסם שם ואז אין בעיה..
../images/Emo45.gifזה אכן דיי מעצבן.. אז אני מציעה לכם לשאול קודם את המנהלים אם אתם יכולים לפרסם שם ואז אין בעיה..
• •°• נעמה•°• New member 30/6/05 #40 חלמתי עלייך ועל זה../images/Emo6.gif נכון אתמול לא יכולתי להחליף ניק? אז חלמתי שהיית אצלי ועשית את הפרסום הזה בשמי ב8 פורומים וכעסתי עלייך
חלמתי עלייך ועל זה../images/Emo6.gif נכון אתמול לא יכולתי להחליף ניק? אז חלמתי שהיית אצלי ועשית את הפרסום הזה בשמי ב8 פורומים וכעסתי עלייך