אוקי קודם כל שלום

אושרה1

New member
אוקי קודם כל שלום

בס"ד דבר שני: אני שוב רואה את העונות הראשונות של באפי וזה העונות הכי שוות. ככל שהתוכנית נהייתה יותר ארוכה הפרקים בה הדרדרו. העונות הראשות כאלו טובות! ועוד משהו. פיית´(זאת אומרת השחקנית שמשחקת אותה-לא טובה בשמות) ונואל מפליסיטי(שוב אני לא טובה בשמות) נשואים????? אושרה

revi17

New member
טעות

נואל מפליסיטי נשוי לשחקנית שמשחקת באליאס גם אני לא טובה בשמות. פיית´ אלייזה דושקו לא נשואה!!!

ד י י ז י

New member
ניצול שרשור...

ראיתי היום את וויסלר הישראלי! הוא בא לבית ספר שלנו , והסביר לנו על נתינה (don´t ask..) וכל פעם שהסתכלתי עליו נזכרתי בוויסלר! הוא היה כל כך דומה לו! קרה לכם פעם?

:) מוכר מוכר...

לי יש משהוא שדומה לאנג´ל בביצפר (טוב לא בדיוק) ומשהוא שדומה לריילי... (מי יודע אולי יש פה מלא תאומים שהופרדו:)

IDOffryn

New member
אני ראיתי...

מישהי שממש דומה לפיית´ אבל זה היה עוד בימי ערוץ 2.. וזה היה עוד בשכונה שלי.. אבל לא נראו מאז שום סימנים לאותה בחורה..

B a n j o

New member
משום מה

יש הרבה בחורות (ואל תעלבו מזה, זה בשיא התמימות) בחורות ממוצא מרוקאי שמחמצנות את השיער שמשום מה מזכירות לי את באפי
יש אחת כזאת בעבודה שלי

ANGEL N

New member
מה קורה באמת עם וויסלר?

ת´אמת די מוזר לי שעדיין לא ראינו אותו שוב בבאפי או אנג´ל. הוא אדם די חשוב לאנג´ל והוא לא הופיע או הוזכר עדיין בסידרה שלו, אני לא יודע מה קרה אחרי העונה השניה של אנג´ל אבל אני חושב שמתי שהוא הוא יופיע ויהיה גורם מרכזימאוד באחת העונות (אולי השחקן לא מעוניין לשחק בסידרה ואז זה יהיה קצת בעיה)

את מה שקוראים..

טיפוס של העונות הראשונות.. לדעתי העונה הרביעית אולי היתה קצת הדרדרות אבל החמישית היא נהדרת. העונות הראשונות היו יותר פשוטות, יותר על דברים שקורים בסדרה, ובעונות הבאות יותר מתמקדים במה שקורה לדמויות. יש אנשים שלא הכי אוהבים את זה. אני מוצאת את זה מדהים. ואל.

רינת4

New member
וויסלר-

למרות שזה ממש לא נראה לי- אני חושבת שקראתי פעם שמי ששיחק את וויסלר היה אותו אחד ששיחק את דויל...? בכל מקרה-אם זה נכון,אז לחזור הוא כבר לא יחזור. ואם לא-אז אין לי מושג מה התשובה... ודווקא בכל עונה באפי משתפרת. ועונה 4 אמנם קילקלה קצת,אבל עונה 5 מחפה על זה. אין מה לעשות-בהתחלה,אם להגיד את האמת, עונה 4 הייתה קשה לי ואני בטוחה שלהרבה אנשים מחוסר אנג´ל, שהרבה פעמים הציל את המצב,לגבי לפחות,בפרקים שהיו פחות טובים. בכלל-עונה 1,לפני שהתמכרתי,אנג´ל הרי היה מהפרק הראשון והוא זה שגרם לי להמשיך לראות את הסדרה. בפרקים שהוא לא היה,הייתי משתעממת(כי תודו-עונה 1 היו כמה פרקים שלא קשורים לשום דבר כמו עם הילדה הבלתי נראית, למשל) והייתי מחכה לרגע הקתר שבו הוא יופיע. בעונה 2 הוא כבר הופיע כמעט כל הזמן וגם בעונה 3. כששמעתי שהוא עוזב, לא הייתי בטוחה שאני אשרוד את עונה 4 בלעדיו. כי מה לעשות? אנג´ל היה אחת הסיבות שהמשכתי לראות את הסדרה בהתחלה. אבל "שרדתי" את עונה 4, וכבר אני יכולה לחיות בלי אנג´ל, עוד איכשהו..(טוב,יש לי אותו בסדרה משלו...)

ANGEL N

New member
קצת חידוד למה שולנטיין אמרה:

העונות הראשונות מדברות באופן כללי יותר ולא עמוקות (לפחות לא כמו המתקדמות). העונות המתקדמות יותר, כבר עוסקות ממש בשינויים שחלים בדמויות עצמן והן הרבה יותר עמוקות בתוכן שלהם. הדברים כבר לא כ"כ ברורים וקלים להבניה כמו בעונות הראשונות, כאן כבר כדי להבין בדיוק מה קרה צריך לדעת מה קרה בעבר של הסידרה וכדי ממש להבין את העניין צריך לדעת את העתיד. כמה פעמים יצא לכם להגיד אחרי פרק בעונה החמישית שרק עכשיו הבנתם פרק מסויים מהעונות הקודמות, כמובן שהדוג´ הקלאסית היא כמובל הפרק המופתי "רסטלס"

למעלה