אוקי.. פרק 519 ...

LillipooT

New member
אוקי.. פרק 519 ...

הנה כמה תמונות והסברים. הפרק נפתח עם ג´ואי ודוסון.. קטע די חמוד.

LillipooT

New member
דוסון..

שראה את הכל וגם הציל את ג´ק יושב ומדבר איתו..

LillipooT

New member
שכחתי להגיד איך דוסון

הגיע לשם בכלל.. אחרי שהוא דיבר עם אוליבר.. אוליבר שכנע אותו לנסוע לג´ואי ולספר לה מה הוא מרגיש... בדרך הוא ראה את ג´ק קופץ ... תראו איך הוא בוכה !!!!

LillipooT

New member
יא יא !!

Audrey: Will you give a girl a minute? I am not so good with this vulnerable thing, ok? Pacey, I want to be your girlfriend. Ok? Officially. And exclusively and... uncasually, and I want you to want the same thing, but if you don´t— Pacey: I do. I do. And I wanted to tell you that all day. Audrey: Then why didn´t you? Pacey: I guess I was just waiting for my moment. Audrey: Well, how´s right now for you? Pacey: Right now feels pretty good. Audrey... will you be my girlfriend? Audrey: I would love to.

וואו!!../images/Emo105.gif

*מוחה את הדמעה ומחייכת* איזה מתוקים... רגע...זה לפני או אחרי שהוא רואה אותה מתנשקת עם כריס???

Ayelet 1986

New member
אני תיכף בוכה...

איזה פרק עצוב... יו... אבל אני לא מבינה משהו. מה זה הקטע הזה של הרשמיות אצל פייסי ואודרי? הם יחד כבר איזה חודש, הם שכבו כבר כמה פעמים ושניהם מתים אחד על השני. אז מה העניין של "חברים" באופן רשמי? כאילו שאף אחד לא שם לב שהם ביחד...

LillipooT

New member
זהו...

הקטע הוא שהם היו ביחד "ללא מחויבות" הם לא היו "חברים" בצורה רשמית אלא סתם עשו כיף... עכשיו אודרי רוצה יותר מזה.. וגם פייסי :)

LillipooT

New member
השרשור מלא ב- ../images/Emo58.gifים !!

דוסון נוסע עם אוליבר לניו יורק לפגישה עם איזה מפיק שראה את הסרט שלהם.. ג´ואי, פייסי, ג´ן ואודרי נוסעות לאיפה שאודרי גרה אני חושבת.. ושם יש חול, מסיבות, ביקיני.. :)

LillipooT

New member
נחשו מי ?!

צ´ארלי דואג לצלצל לג´ואי כל 10 דקות.. מנסה באופן נואש שתגיד לו איכן היא נמצאת.. היא כמובן מתחמקת..

LillipooT

New member
היא

לא מסכימה לענות לו... הוא בתגובה: Charlie: You know, you challenge me, Joey potter.

LillipooT

New member
לא.. זה לא ג´וש..

חח.. תכירו.. זה כריס.. ה"דוסון" של אודרי.. אהבת חייה בתיכון.

LillipooT

New member
בררר.. !!

אודרי אמרה לפייסי שהיא וכריס היו רק ידידים.. למרות שזה ממש לא נכון.. הם היו ביחד שנתיים.. ג´ואי מנחמת אותה....

למעלה