אוקי.. סיכום הסקר:

וינסנטי

New member
אוקי.. סיכום הסקר:

דיפ פרפל לקחו חזק, שכן רק 2 אנשים הצביעו ללד זפלין.. הפתעה לפי דעתי, אבל מה לעשות... הסקר הבא הוא כנראה הקשה מכולם, והקרב הגדול מכולם, בין שתי הניגודים של עולם הרוקנ'רול: מעשה ברבי ג'אגר, רבי ריצ'ארדס, רבי וורד, רבי וויקמן ורבי וואטס, שהיו מסובים ומנגנים בלוז-רוק מלוכלך כל אותו הלילה, עד שבאו תלמידיהם ואמרו: רבותינו, 40 שנה אתם מנגנים! ויאמרו wtvr, וימשיכו לנגן עוד 40 שנה.. אלו הם הילדים הרעים ביותר של הרוק, החרמנים הגדולים: הרולינג סטונס! ומנגד, מעשה בארבעה ילדים, שהתחילו בניסיונות חיקוי של מבוגרים [קאברים לצ'אק ברי ואלביס וכד'], אח"כ גילו את הסמים [והתנסו בהם בשדות תות לנצח..], אח"כ הלכו לאונברסיטה [באלבום הלבן, שיש בו כמעט כל סגנון מוזיקלי] ונפרדו מהעולם בחזרה באולפן שלהם, "אבי רואד". אלו הם האנשים שבלעדיהם לא הייתה מוזיקה כמו שצריך, הלהקה אולי הכי גדולה בכל הזמנים: הביטלס! החלו להצביע!

psychoit

New member
הרולינג סטונס

אני חושבת שהביטלס הם להקה מוערכת על יתר מידה. הם אומנם היו אחת הלהקות המשפיעות ביותר במוזיקה והפכו לסמל אדיר ואני מכבדת אותם על זה אבל אני לא מתחברת למוזיקה שלהם. הרולינג סטונס הם אחת הלהקות היחידות שהצליחו לשמור על מעמדם התרבותי במשך 44 שנים. לדעתי זה מדהים איך להקה אחרי יותר מ-40 שנה עדיין נשארת בועטת ורלוונטית.

slallum

New member
רולינג סטונס

את הביטלס אני לא כל כך אוהב, רק את התקופה הפסיכודלית.. ואת הרולינג סטונס אני אוהב =]

האבנים המתגלגלות

הרבה יותר טובים, הרבה יותר רוק אנד רול, משהו לא נורמלי

yotamn9

New member
הרולינג סטונס

הביטלס הם בסדר, אבל המוזיקה שלהם משעממת אותי. הרולינג סטונס לעומת זאת, תמיד גורמים לי הנאה.

Absolut3sbk

New member
ביטלס

אני לא יכול לסבול את הרולינג סטונס... פשוט לא מתחבר אליהם בכלל!

הביטלס בכל זאת יותר טובים

אבל הרולינג סטונס כבודם במקומם מונח . מתי יהיה דו קרב עם הדורז????

The Miller

New member
הביטלס

כי הם עשו דברים הרבה יותר מעניינים ואני לא מת על הרולינג סטונס

Liorking

New member
הביטלס

מה כבר יש להוסיף? על הפסיכדליה הפורצת גבולות של סרג'נט פפר וריבולבר? על הגיוון שהסטונס אפילו לא חולמים עליו באלבום הלבן? יתרון בולט אחד של הסטונס - הם יותר קשוחים ועושים רוק'נרול כמו אמריקאים.

shmueldvir

New member
רולינג סטונס

רוק אנד רול ישר ולעניין, בלי פשרות אני מחכה לדו-קרב הגדול בין הנדריקס לקלפטון....

one pearl

New member
ביטלס

לא משנה כמה הרולינג היו גדולים, אין להקה שהשפיעה על המוסיקה כמו ביטלס- לטוב ולרע

למעלה