אוקי!נמאס לי!..

אוקי!נמאס לי!..

הפורום שלנו חייב לחזור לחיים!!!ואם זה אומר שאני אצטרך לעשות את זה לבד אז אני אעשה את זה!!! הנה כמה רעיונות שאני עוד מעט אפתח,ואני מצפה שכולם-אבל כולם!ישתתפו בהם!! מספר 1-שירשור תמונות של "אחים" מדיג'ימון! מספר 2-טופיקים,כגון "לאיזו דמות הכי התחברת ולמה?" מספר 3-שירשורי יצירות!קדימה,לאיפה כולם נעלמו?.. מספר 4-פיק משותף חדש על דיג'ימון!! קדימה!אם אתם מסכימים איתי תשרשרו
ותוסיפו הצעות!

Dark SpaWn

New member
בסדר אני איתך

בסדר את צודקת האמת אני יודע שתי סיבות למה הפורום שקט אחד זה כי קודם הייתה עונה של דיג'ימון ובגלל זה כולם בוא לכאן אבל עכשיו אין על מה לדבר ואת הסיבה השניה אני לא יגיד כי אני יעצבן אנשים

lori4

New member
אם אתה לא רוצה לעצבן אנשים....

אז אפילו אל תגיד שיש לך שתי סיבות כי זה סתם אידיוטי או שאתה אומר או שלא ,אבל לא צריך להודיע על זה. אני לא מסכימה על הקטע הזה שבגלל שאין עונה של דיג'ימון הפורום שקט זה אומנם נכון לגבי החודש האחרון, אבל לפני זה היו המון דברים שהפסיקו כי אנשים נעלמו, הפורום שקט כי יש לנו דברים לעשות שלא היו קיימים בצורה סדירה בחופש ואנחנו לא תמיד מוצאים זמן. ולחופית:בואי נתחיל.

לורי!^_^

קדימה!פתחתי טופיק אחד,כולם להגיב עליו =] מי מוכן לפתוח שירשור תמונות? =] אגב מחר אני מקבלת תעודות :]

OFIRB9

New member
אני מה זה שונאת

אנשים שלא מרשים לעצמם להיות טפשים....לא חשוב!!! אני בעד ואני גם מיצאה לעשות פיק משוטף שכל אחד מאיתנו הוא דיג'ימון עם מספר דיג'יגדילות, אבל הוא צריך להמציא את הדיג'ימון! עם תסכימו אני מוכנה אפילו להתחיל את זה

lori4

New member
גם את מקבלת תעודות?

גם אני. את חוזרת מוקדם?

לא יודעת אם אני אחזור מוקדם...

אני חושבת שאני אחזור ברגע שאני אקבל את התעודה,אני ממש לא יודעת =]

Dark SpaWn

New member
ווואה !!!

כולם מעליבים אותי !!! *בוכה* חחחח רק צוחק צריך לעשות תחרות בדיחות מי יצחק ראשון את או טיקיי (בלי להעליב אבל אתם רציניים לאלה שניכם)

Digi Lista

New member
אני מסכימה../images/Emo45.gif

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מסכימה ואני יותר ממצטערת שכול מה שאני מנסה ליזום כאן לא הולך אבל אני בעד הרעיונות ואני מקווה שבסוף יהיה שיתוף פעולה גדול... כול הכבוד חופית

Apikachu L

New member
בהה

למה,כשאני מפרסמת משו דומה לא מגיבים.מילא,לא נבוא בטענות.את יודעת שאני מסכימה.איפה ענבר?מה עם הפיק\.?וצריך להמשיך את הפיק המשותף על העונה ה1

למעלה