אוקי , משחק חדש

gloria23

New member
אוקי , משחק חדש../images/Emo13.gif

כל פעם נעלה שמות של שני סרטים, וכל אחד יכתוב איזה סרט או יותר אוהב ולמה... נתחיל: אוקי יש סרט, שזה הסרט הראשון שראיתי אי פעם עם ניקול, וישר ראיתי את יכולת המשחק המדהימה שלה...אני לצערי לא זוכרת איך קוראים לסרט, אבל זה עם מייקל קיטון, והוא משחק חולה סרטן, והיא משחקת את אשתו שעוזרת לו להתמודד וגם יש להם תינוק בדרך...אז זה הסרט הראשון, מאוד עצוב ומרגש. והסרט השני, הוא "השעות". אז אני אתחיל, הבחירה שלי זה הסרט עם מייקל קיטון, כי שם ראיתי לראשונה איזה משחק היא נותנת, ואפילו שעל ה"שעות" היא קיבלה אוסקר, עדיין לדעתי, גם פה היא הייתה צריכה לקבל משהו ..כי באמת משחק חזק ויכולת מרשימה, אז זה הבחירה שלי...מה שלכם?

Padme Amidala

New member
את האמת,

לא ראיתי את הסרט הראשון שתיארת
אבל מצד שני, גם ככה "השעות" הוא הפייבוריט שלי מהסרטים של ניקול, מאז שהוא יצא, עוד לפני שהיא קיבלה עליו את האוסקר... לכן אני אצביע בעדו
וכל הכבוד לך על היוזמה

shiray

New member
לסרט שתארת קוראים "החיים שלי"

ויש אותו מדי פעם בסינמה אחת (או סינמה דרמה... ). בכל אופן אני מעדיפה את השעות. פשוט אין מה לעשות- אין על הסרט הזה! כל דיאלוג שם אני זוכרת וישר זה מחזיר אותי לתחושות בסרט וכל פעם שיש משהו שאיכשהו יכול להזכיר לי קטע משם אני ישר נזכרת מרוב שהסרט הזה נחרט לי בזכרון... ב"החיים שלי" אני רק זוכרת שממש אהבתי שהיא אומרת לבעלה את זה שהי מרגישה כאילו הוא כבר מת בגלל שהוא לא נפתח אליה... וזה לא שהסרט רע, הוא ממש לא רע, ויכול מאוד להיות שזה פשוט בגלל שראיתי את הסרט הזה כבר אחרי מולאן רוז' והשעות ככה שחיפשתי משהו שמשתווה לזה...

shiray

New member
לכל אלה שיש את ערוצי הסינמה

יש ממש עוד 2 דקות את "החיים שלי" בסינמה דרמה! כל מי שבכה שהוא לא ראה...

למעלה