אוקי משהו מוזר!!

בינג

New member
אוקי משהו מוזר!!

אני יודע שלא כתבתי כאן הרבה זמן והכל, םשוט אני לחוץ לחוץ אז מצטער... עכשיו לחדשות המרגשות עליי!!: שמעתי כבר את The Piper At The Gates f Dawn כמה פעמים....לא כל כך אהבתי...אולי זה היה מוקדם מדי זאת מוזיקה ממש שונה בכל מקרה לפני כמה ימים פתחתי את A Sucerful Of Secrets שהיה סגור אצלי וממש התאהבתי!!! כמה שהמוזיקה הזאת היא גם פסיכדלית בקטעים מסוימים אהבתי ממש את כל הקטעים...see-saw נראה לי שם הכי חלק יחסית לשאר אבל התאהבתי בLet There Be More Light ובCorporell Cleg ! וכמובן שחשבתי עדיין שJugband Blues מוזר... היום שמתי את האלבום שוב וכבתי במיטה....שהגיע A Saucerful Of Secrets ממש התרגשתי...זה קטע כל כך מרגש...ועוד שכבתי עצמתי עיניים והקשבתי למוזיקה ממש התחברתי אליה...ירדו לי דמעות ואז see saw הגיע והתחבב עליי, ואז משום מקום הקשבתי חזק לJugband Blues וניסיתי לראות מה כל כך מיוחדבכתיבתו של סיד בארט...ופשוט אני לא יכול להסביר התאהבתי בשיר גם!!! סוף-סוף שמתי לב לגאוניות שבו...השיר הזה כל כך עצוב... אני לא יכול לתאר איך התרגשתי וה הרגשתי ששמעתי את השיר....הוא ממש גאוני.. על מה השיר מדבר בעצם? ומה הבית האחרון אומר? [And the sea isn't green And I love the queen] יש לו שירים קשים אבל שווה לנסות לשמוע אותם.. נ.ב - מצטער שההודעה משעממת וחסרת אייקונים...אין לי זמן!...

בינג

New member
כמה תיקונים כהרגלי

חלק = חלש Corporell Cleg = Corporal Clegg וכבתי = ושכבתי

הודעה משעממת? מה פתאום!

איזה כיף זה להתחבר לאלבומים האלו בפעם הראשונה! תהנה כל עוד אתה יכול. ובאשר ל-jugband blues, מספר ניתוחים עליו נכתבו במסגרת פרוייקט השירים. אתה יכול לקרוא אותם שם, ולהוסיף כאן את הפרשנות שלך.

NIR Y

New member
באמת נעלמת

ולא משעממת, דווקא אמיתית ומעניינת.

N a V e

New member
מעניין שאהבת

את Sucerful ולא התחברת ל Piper. אני מוצא המון מן הדומה באווירה הכללית של האלבומים(והרי פינק פלויד זה מעל הכל האווירה שהמוזיקה יוצרת). הייתי מציע לך שעכשיו,אחרי שאהבת את Sucerful תן צ'אנס מחדש ל Piper ואני מקווה מאוד שלא תתאכזב

GingerBread Man

New member
דווקאט לדעתי האווירה בין

piper ל-saucerfulץ שונה לגמרי. למרות כמה שירים שמחים האווירה בסוסרפול אפלולית לחלוטין בעוד האווירה בפייפר צבעונית

N a V e

New member
מהסיבה

שבפייפר יש יותר שירה ולכן אתה מתמקד גם בה ובטקסטים.

למעלה