אוקי למען הסדר הטוב

ענת פ.

New member
אוקי למען הסדר הטוב

אני מנסה להבין- כמה בנות פה מעדיפות את דני וכמה את אשטון. יש פה המון אשטוניות והמון דני לאברז... אז בגלל שמעניין אותי לדעת מי הפייבוריט של בנות הפורום, הייתי רוצה שכל בת תענה ותרשום לי את מי היא מעדיפה... אם רוצים אפשר גם לפרט. תודה ושלום, מקווה לשיתוף פעולה, ענתוש

popit

New member
אוקיי אז...

מבחינת הסדרה, אני מעדיפה את דני, כי הייד יותר טוב מקלסו (עונה 4 לא ממש אבל בעונות האחרות הרבה יותר!) אבל מבחינת יופי אשטון חתיך עולמי, והוא זוכה אצלי בתואר בבחינה הזאתי... אז אין אצלי פייבוריט מיוחד...

SmallVille Girl

New member
אני איתך לחלוטין מוצ'ק! אין , אין

לי מה להוסיף אמרת את דעתי :) אל תשאלו אותי הדביקו אותי במילה הזאת !(מוצ'ק)

מתוקה777

New member
גם אני

מתה על הייד חבל'ז יותר מאשטון אבל גם אשטון חתיך ו

tin ker bell

New member
אני לא "מעריצה" של אף אחד מהם

אבל...בעיקרון אני מעדיפה את אשטון (בתור אשטון). אבל...בסדרה אין...הייד הכי טוב!!

ברור שאשטון......./images/Emo99.gif

אשטון יותר חמוד מהייד למרות שהייד משחק יותר טוב אני מעדיפה את אשטון

צו צאנג

New member
שאלה קשה...

בסידרה הייד הכי שולת! אבל אשטון הרבה יותר שאווה ממנו
רק שאני שונאת את קלסו... הוא מפגר בצורה מאוד... לא מצחיקה! כאלו לפעמים היא מצחיקה אבל רוב הזמן הדמות שלו סתם מפגרת כזאת...

aYaLoLy

New member
המממפ../images/Emo132.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

בסדרה - הייד
.. אבל לא יזיק לו חשיפה כמו שהיתה לאשטון לקולנוע... אבל מבחינה אחרת.. הוא פחות ממוסחר מאשטון

דני אופקורס ../images/Emo11.gif

למרות שהוא לא מצטלם על שערי מגזינים עם חולצה מורמת כמו אשטון, הוא הפייבוריט שלי. לדעתי הוא שחקן יותר טוב ויש לו פנים עם אופי. בקיצור- לא צריך לצאת עם דמי מור כדי להתחבב עליי.

aYaLoLy

New member
../images/Emo45.gifצודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

כמו שאמרתי... אשטון יותר ממוסחר...

aYaLoLy

New member
ענת.. יש לך איסיקיו../images/Emo35.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

פMפיטה

New member
ווילמר!

מה זה רק דניות ואשטוניות? יש גם ווילמריות, ואני מעדיפה את ווילמר! ווילמר רולז!

Candytuft faery

New member
קלסו! כי הוא חמוד

וגם הדמות שלו בסידרה גם מצחיקה, מטומטמת להפליא. אבל בעקרון הוא הדמות שאני הכי אוהבת. זה שהוא חתיך, מוסיף אצלי נקודות .

למעלה