אוקי לגבי המפגש

OFIRB9

New member
אוקי אז כולם בעד המזגן

של עזריאלי, אוקי אז סגרנו! עכשיו התאריך, אני בקרוב מתחילה קורס ליפנית אז לא יהיה לי הרבה זמן פנוי אז צריך בקרוב, אני חושבת שצריך לעשות את זה בין החמישי לעשירי ביולי אחרי שלכולם כאן כבר מתחיל החופש הגדול, 5 ביולי מתאים? לי זה מעולה כל מי שבעד בין ה5 ל10 ביולי שיגיד |ספוג|

metuka15

New member
המפ..אוקיי..

אבל מאיפה אני אמורה לנחש איפב אני יפגוש אתכם בדיוק בתוך הקניון ומי אתם בכלל שאני יוכל לזהות? ו-5 ביולי נשמע לי בסדר..זה בסדר אם אני יביא איתי חברה? אני מתביישת..למרות שהיא בטח לא תרצה לבוא כי היא לא רואה סאקורה והיא שונאת מפגשים..אבל לא נורא אני לא יגלה לה עד שנגיע לשם =] אה ובאיזה שעה את רוצה שנפגש?

shui chan

New member
אפשר שכל אחד יכין לעצמו סיכה כזאת

ואז נזהה אחד את השני.. אפשר לקבוע מקום מפגש או משהו כזה בתוך הקניון וכדי שכל מי שלא מכיר זה יהיה ליד התחנת רכבת.. רק משהו אחד לא ב-5 בבקשה אני ממש מתחננת - אני פשוט לא נמצאת פה ואני מזה לא רוצה לפספס!! מבחינתי אפשר מה - 8 ביולי בקשה!! (ואני מוכנה להכין כרטיסים כאלה למי שרוצה ^__^)

איזה רעיון שולט! ^0^

כ"כ אהבתי! סחטיין על המקוריות, אחותי!

shui chan

New member
זה דיי בצייר

אבל בטח שנאי מוכנה ^__^ דברי איתי בפרטי ^__^

תווווווודדדדדדדדדדהההההההההההה

אני צריכה שתעשי כרזה - פירסומת לטיורניר הקרבות בקומונה שלי של יוגי הו !

limilu

New member
אולי תכיני ותשלחי לי במסנג'ר?

אולי אני אוכל להגיע. תלוי מתי. יש כאן מישהו שגר קרוב לכפר ורדים? או שהוא גר בנהריה ונוכל לנסוע יחד ברכבת? אני רק בת 13, ההורים שלי לא ירשו לי לנסוע לבד.

shui chan

New member
אני בטוחה שמישהו גר קרוב..

וברור שנאי מוכנה להכין לך ^__^

OFIRB9

New member
מה דעתכם על פרח ורוד?

כמו הסאקורה והטויה? זה מתחבר לא רע ופרחים זה תמיד אחלה סימן

OFIRB9

New member
אני גרה שם!!!

את גרה בכפר ורדים!? את לומדת בתפן במקרה נכון?? בכל מקרה! אני נוסעת באותה רכבת! ^^ ניסה ביחד! אני בת 16...

limilu

New member
את גרה בכפר ורדים?!

באמת?! כן? שלחי לי מסר, תגידי לי באיזה רחוב.

limilu

New member
ואני לא לומדת בתפן

אני לומדת באיילון. איילון זה נחמד. מה השם משפחה שלך? אני אחפש אותך בספר טלפונים ויהיה מגניב!

shui chan

New member
צייר ^0^

רוצה גם? אני מוכנה להכין ^__^ תגידי לי תמונה של מי את רוצה שאני אשים רק..

למעלה