אוקי לגבי המפגש

OFIRB9

New member
אוקי לגבי המפגש

בלונה פארק ובאזריעלי אנחנו ניפרד לקבוצות, צריך מקום שבוא נישאר יחד כקבוצה, אז כרגע אני בעד פארק הירקון, ומה דעתכם על תאריכים בין ה5 ל10 ביולי?

Yosh Yosh

New member
ובפארק הירקון לא? ../images/Emo3.gif

אני אומרת לך מניסיון- בכל מקום, ייפרדו לקבוצות. בפארק הירקון במיוחד.

h p g i r l

New member
אמממ../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

זה יהיה המפגש הראשון שלנו, ניפגש בפעם הראשונה, אני לא בטוחה שאנחנו כל כך נתפצל.... אלא אם נהיה עם עוד פורומים שחלק מהאנשים יהיו איתם ויזנחו את הפורום, בכל מקרה אני חושבת שמפגש ראשון עדיף לעשות לבד בלי פורומים נוספים... וניהיה בטח לא ממש נפרדים, אבל אולי בבית של משהו? או בסוף בירקון , לאיודעת...

ווייי מפגשפורום!!! ^-^

אני רוצה גם לבוא! אבל איפשר... אמא לא אוהבת את זה =[ הייתי היום בעומר כי ההורים היו אמורים לבוא כי דודה שלי מתחתנת מחר בערב.. בקיצור ביקרתי במקיף ושי גבסו היה שם

shui chan

New member
אני בעד עזריאלי..

מקום שקל להגיע אליו.. אין צו7רך להסתבך עם אוטובוסים.. הרכבת מורידה אותך פשוט וישר שם.. ובעיקרון זה מקום שאפשר להסתובב בו שעות ^__^

OFIRB9

New member
כןןןן אבל אנחנו נתפצל!

חלק ילכו לקנות דברים בחנות פקצות חלק ילכו לאכול חלק למקום המוזר הזה עם המשחקי וידאו ה לא כיף! הכי כיף זה לשבת ביחד ולעשות משהו! אנחנו אמורים להכיר לא לצאת לקניות!

shui chan

New member
אנחנו נתפצל בכל מקום..

זה באמת לא עקורני.. פשוט לעזריאלי ממש ממש קל להגיע ובנוסף המקום ממוזג..

OFIRB9

New member
אתה יכול לבוא בשני תנאים

1) תתנצל בפני נעמוש 2) תבטיח לא להיות רשע שוב

metuka15

New member
הווו לאאא!

בקשה לא לירקון!! חם מאודדד בחוץ ויכולים להתייבש שם..רק כשאני מוצאה את הכלב שלי ל-10 דקות כבר יש לי סחרחורת.. מה דעתכם על באולינג ושכל אחד יביא איתו כמה כסף בשביל משחק ופיצה או משו? ככה לפחות הקבוצות קרובות אחת לשניה אז יהיה מצב לדבר בין לבין ולהכיר..ומי שלא רוצה לשחק שפשוט ישב של על הספסלים ויפתח שיחה עם ילדים..גם ממוזג שם ולדעתי זה יכול להיות ממש נחמד

למעלה