אוקי כמה חדשות

אני מנצלש"ת בדחיפות!

עכשיו קראתי את כל הפרקים של "עלילות שודדי הקאריביים" ששירה כתבה (זה פורסם כמאמר בפורום) והפרקים שפורסמו הם 1-9 ואני קראתי את כולם אבל בפרק האחרון בדיוק במתח!!! היא כתבה *****המשך בפרק הבא***** שזה סבבה מצידי אבל לא פורסם פרק ההמשך! ואני ממש במתח! דווקא כשהיא אמרה "חכה לי וויל" והיא פתאום ראתה אותו והיא הורידה את המעיל וקפצה אחריו!! הסיפור היה ממש מהמם ועניין אותי מאוד! בבקשה אם מישהי יודעת איפה הפרק הבא נמצא או אם הכותבת (שהיה כתוב שירה אבל אני לא בטוחה אז אם טעיתי סליחה) יכולה לכתוב פרק המשך אני אודה לה מאוד !!! אני עומדת להרוס את כל העיר מרוב מתח! אני במתח!!!

גם את?!?!?!

בדיוק כמוני..גם אני קראתי את כל הפרקים מ-1 עד......9!! מהממים!!, ני'צסתי לה(לכותבת)שתכתוב את פרק 10..לה ולחברה שלה כבר יש את הרעיון להמשיך אבל אין להם זמן!!.אני מחכה כבר המוווון זמן לפרק 10!! אני כ"כ במתח!! ~~מי שלא קרה---רק מפסיד!!!!!!

T u r n e r 1

New member
כן גם אני...

מאוד אהבתי את עלילות שודדי הקאריבים ואני מצפה בקוצר רוח לפרק 10

ChipiM

New member
תודה על העידכונים! ויש לך מחר יומול

יומולדת אז המון המון מזל טוב כי כנראה שאני לא אהיה כאן מחר... ותמונה כדי שיהיה לך יומולדת מתוק! {אני מקווה שבהקשר כזה מותר לשים תמונה בשרשור} ושוב המון מזל טוב לדניאלה! {טוב נו, מחר מזל טוב}

OB4ever

New member
איזה מותק!!!!

תודה

hermayony

New member
../images/Emo28.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יומולדת חגיגה נחמדת

יוו דניאלה../images/Emo70.gif

איך זה שלא אמרת לי?!!?!
(או שמא אמרת לי?
) אניוואי, מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבב!!
*מחר*

ThisIsJustME

New member
טוב אם אתן מתעקשות...אז דניאלה

שיהיה לך המוווווני מזל"טים שתקבלי המוני
ו-|בלון אז שוב המון המון
ממני ו
*וכול זה-למחר
*

T u r n e r 1

New member
לדניאלה../images/Emo124.gif../images/Emo77.gif

המון מזל טוב עלי והצליחי והמשיכי לאהוב את אורלנדו
ובקשר לשאלה על עלילות שודדי הקאריבים: ובכן גם אני כמוך מאוד אהבתי את המאמרים וגם אני מצפה לפרק 10 שעדין לא הגיע לפורום אך כשהוא יגיע יהיה כתוב זאת בפורום אז על תדאגי

little bry

New member
../images/Emo24.gifאיזה יופייייייייי

תודההה ענקנקית ומזל טוב!!!!

למעלה