אוקי כמה חדשות

g a g a

New member
אתמול הייתי בענק הוידאו וראיתי שם

די-וי-די לא מתורגם של נד קלי. לגבי השאלה השנייה- אני לא יודעת. אבל בטח דניאלה תדע

T u r n e r 1

New member
אני חושבת....

שנד קלי יצא בארץ (בארה"ב הוא יוצא ב-26-3 יום שישי) ולכן הוא גם יגיע לארץ בהמשך ובקשר לקלציום דיד אין לי מושג...

OB4ever

New member
חיחי..איריס איזה קורעת...חחחחח

ככה בערך בחופש הגדול..נראה לי קצת אחרי.. היה רשום באתר סרט שנד קלי ייצא ב30.10..אבל ב30.10 הם תקנו את זה ל 30.11 ואז שוב ב30.11 הם תקנו ל-4.4...שזה תאריך יותר הגיוני אבל...אחרי בערך חודש הם הורידו את הדף של נד קלי..כאילו שהוא כבר שודר בארץ..אז לנו נראה שזה ייצא ב4.4...אפשר תמיד להתקשר לבתי הקולנוע ולשאול..ואגב השבוע הוא יוצא לקולנוע ברחבי העולם. לגבי קולוציאום קיד..הוא יוצא בבריטניה עוד 40 יום בערך...אין לי מושג אם זה מגיע לארץ..אני מאוד מקווה שכן..אבל בנתיים אין שום מידע לזה..

g a g a

New member
חחח לא הבנתי מה את רוצה להגיד בזה

אני רק אמרתי שראיתי את הDVD של נד קלי (לא מתורגם) בענק הוידאו (יש לי מנוי שם). משהו לא ברור?

n o g i t

New member
איך יכול להיות? ../images/Emo12.gif

שזה יצא בdvd? זה לא אמור לצאת בקולנוע רק בעוד חודש וחצי?

OB4ever

New member
א..וגם

נד קלי עדיין לא יצא באמריקה הוא יוצא רק בעוד 4 ימים... ולנוגית הסרט יצא ממש מזמן באוסטרליה אז כבר הוציאו תדיוידי...

TrinMyQueen

New member
אוף הלוואי שהם יצאו ../images/Emo168.gif

אני מזה מחכה במיוחד לקלציום קיד.. אתם רוצות להגיד לי שיש סיכוי שהם לא יגיעו לארץ?? אבל אם הם לא יגיעו לארץ אז הם בטח יגיעו לדי וי די פה נכון?

OB4ever

New member
נראה לי שכן

נד קלי כבר הגיע לדיוידי לגבי הקולוציאום קיד..כן יש סיכויים שלא יגיע לארץ אבל לדיוי די 100% יגיע

TrinMyQueen

New member
רגע אבל ../images/Emo168.gif

זה שהוא יצא בדי וי די אומר שזה בטוח לא יגיע לקולנוע? בלעט איזה שאלות מעצבנות יש לי

OB4ever

New member
עניתי לך..סתכלי קצת למעלה...

קולוציאום קיד מדבר על נער שהתחיל התאגרפות ובגלל שהוא כל הזמן שותה חלב=סידן העצמות שלו מאוד מאוד חזקות...ובטעות קורה והוא מתמודד באליפות העולם בבוקסינג..

T u r n e r 1

New member
גם לי יש שאלה.....

בקשר ל "קלציום קיד" הוא מגלם נער (מן הסתם) אבל באיזה גיל? כאילו בסביבות גיל 18 או 20 פלוס
אם משהי יודעת אשמח לקבל תשובה

למעלה