אוקי יש לי משחק חדש..

תמריקי

New member
אוקי יש לי משחק חדש..

ממש אשת קודקוד!! איזה פרק הכי אהבת ?מכל העונות!!
ולמה!

sanana1

New member
חח אני..

אני לא ממש זוכרת את כול הפרקים.. כי אני לא מזמן התחלתי לראות אבל את הפרק הראשון שראיתי אני אוהבת במסיבה אצל דן ודב בבית , שלוקאס ופייטון כימעט שוכבים.. והפרק של היון בערוץ 10 ! ! ראיתם את פייטון ולוקאס?!?! איזה חמודיים יאוו..

G Baby

New member
חחח תמר, איזה ראש יצירתי..../images/Emo13.gif

כל הכבוד!! אממ אני לא ממש זוכרת את כל הפרקים אבל...
לצופי ערוץ 10:
..פרק 220, אחרי שניית'ן נכנס בקיר עם המכונית מירוץ וחולם איך החיים היו נראים אם דן היה מתחתן עם קרן ולא דברה, זה היה פרק ממש טוב בעיני.. היה נחמד לראות בפרק איך ניית'ן היה חושב שהחיים היו נראים בדיוק הפוכים..שלוקאס היה המניאק והיילי היתה הידידה שלו..אני ממש אהבתי את הפרק הזה..במיוחד את הקטע שהיילי נותנת לניית'ן את הצמיד שהוא נתן לה בעונה הראשונה והצמיד הופך לטבעת הנישואין שלהם. הדבר היחידי שלא אהבתי בפרק זה את הסוף שהוא אומר להיילי שלא תחזור..זה היה דיי עצוב.

את הפרקק ../images/Emo58.gif

בעונה השנייה.. שפיליקס עשה את המשחק הזה שכל זוג צריך לעשות משימה.. זה היה פרק חזקק!

yasminale

New member
חע, ללא ספק ../images/Emo6.gif

הפרק של ה-dare night כ"כ שולט. כ"כ שולט.

הפרק הכי יפה הוא הפרק

שפייטון ולוקאס הלכו לחפש את אבא שלה ובמלון הם כמעט שכבו זה היה הפרק הכי יפה

Broken Smile1

New member
המ.. הפרק הכי יפה היה../images/Emo58.gif

שלוקאס נפרד מברוק, וברח מבית החולים, והלך אל פייטון, והוא נפל על המיטה שלה, ופייטון כזה ישבה לידו. ואז באותו זמן, ברוק הלכה לחפש את לוקאס בבית שלו, וראתה שהמצלמה של ברוק פתוחה וקלטה אותם. ואז הם שיקרו לה וברוק גילתה, והן רבו. זה היה פרק עם הכי הרבה אקשן.

daniellena

New member
נראה לי ש... ../images/Emo58.gif

הפרק שבו נייתן והיילי שכבו בגשם
והתחתנו בים...
(זה היה באותו פרק? לא זוכרת...
) אמממ בעונה השלישית כל פרק מפתיע מחדש! הפרק האחרון היה מדהים..

ליל תעוזה

היה קורע מצחוקקקק ראינו את לוקאס מסתובב בחנות עם חזיה ומצטלם את טים ונייתן בלבוש של צופות חחחח ועוד כמה דברים

big oooo

New member
אמממ בעונה השלישית../images/Emo58.gif

יש את הפרק עם המסיבות תחפושות שלפי דעתי הכי יפה חחחח פייטון כזה אני מתחפשת למלאך... מלאך המוות...

למעלה