אז פליז.. תשלחי לי, אני רק רוצה לראות אותך, ואני נשבע שם את לא מסכימה אני לא שם בפורום... פליז....
M MiStEr G u I t A r New member 9/11/02 #21 אז פליז.. תשלחי לי, אני רק רוצה לראות אותך, ואני נשבע שם את לא מסכימה אני לא שם בפורום... פליז....
ר רותמיקה New member 9/11/02 #22 חחחחח יש תמונה שלי../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif
ר רותמיקה New member 9/11/02 #24 זה יותר מוזר ממגניב..../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif כאילו.. זה פעם ראשונה שאני שמה תמונה שלי באינטרנט... רוני- תסתכלי בגלריות שמו תמונה שלי ואמרת לי שאת רוצה לראות איך אני נראת...
זה יותר מוזר ממגניב..../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif כאילו.. זה פעם ראשונה שאני שמה תמונה שלי באינטרנט... רוני- תסתכלי בגלריות שמו תמונה שלי ואמרת לי שאת רוצה לראות איך אני נראת...
M MiStEr G u I t A r New member 9/11/02 #25 רגע...... אבל רוני לא הייתה איתך בהופעה של מוניקה????????
ר רותמיקה New member 10/11/02 #26 יפה שאתה עוקב אחרי ההודעות שלנו... ולא רק שרוני הייתה איתי בהופעה היא גם החברה הכי טובה שלי!!! |רוני|
יפה שאתה עוקב אחרי ההודעות שלנו... ולא רק שרוני הייתה איתי בהופעה היא גם החברה הכי טובה שלי!!! |רוני|
ר רותמיקה New member 11/11/02 #28 אררררררר../images/Emo46.gif../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif אררררררר אוף! אין לי כוח להסביר... רוני תסבירי לו...
אררררררר../images/Emo46.gif../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif אררררררר אוף! אין לי כוח להסביר... רוני תסבירי לו...