אוקי חבר´ה....עזרה...דחוף!

Miss Craze

New member
אוקי חבר´ה....עזרה...דחוף!

אוקי..אז ככה... נכנסתי לכאן אבל לא הכי בא לי להסתבך עם כול הדפים הקודמים אז אולי מישהי תוכל לתת לי תשובה פה. אין לי מושג איך מתאפרים! זאת הבעיה שלי!!! עד עכשיו הסתמכתי על חברות שיאפרו אותי אבל די נמאס (גם מי אמר שהן יודעות?!) רוצה לדעת בכוחות עצמי ואיתן אין עם מי לדבר... תמיד יש מה שמים קודם .מה שמים על מה.מה שמים בכלל.... אין לי מושג מה זה מה..מה עושים..מה צריך לשים ..כלום אני יודעת שיש מלא צלליות וסוגי איפור וכול זה אבל בתכלס בגדול... אני רוצה לצאת ..להראות טוב... איך להתאפר?
 

MaYo0sH

New member
תספרי קצת

על גוון העור שלך, צבע עיניים וכו..וננסה לעזור
 

Miss Craze

New member
אמממ

שער חום בהיר עיניים חום כהה פנים ארוכות ןקצת מלאות גוון עור בהיר..(לבנה אבל לא לבנה סיד..) שפתיים דקות... עוד משהו שלא כיסיתי?
 
אוקי אז ככה...

את רוצה לצאת נגיד למסיבה, סבבה. שימי מייק אפ, שמתאים לצבע העור שלך ושנוח לך להשתמש בו. למסיבה רצוי שזה יהיה מייק אפ מוצק, וליום יום רצוי להשתמש במייק אפ נוזלי. אחר כך שימי קונסילר שזה מתחת לעין וגם קצת מעל העין, תמרחי אותו טוב טוב בטפיחות עם הספוגית שמרחת איתה את המייק אפ. אחר כך שימי פודרה שקופה על כל הפנים ועם מברשת גדולה כמו מברשת של סומק תטאטאי את שאריות הפודרה מהפנים ככה שלא יהיו גושים של פודרה על הפרצוף. אחר כך שימי צללית איזה צבע שבא לך על כל העפעף התחתון שזה מעל העין, עד לקו העפעף העליון ועל הקו של העפעף העליון זה נקרא פס הבננה טשטשי אותו עם פס חום או אפור כהה ככה שלא ישימו לב שיש שם פס, זה עושה את הצללית הרבה יותר יפה ומיוחדת וגם אם לא יראו שיש שם פס בצבע אחר כלשהו אף אחד לא יבין איך עשית את זה ולא יוכלו אחרים לעשות כמוך אלא עם כן תגידי להם מה עשית, ומעל הכל על עצם הגבה שימי צללית לבנה או כל צצלית בהירה אחרת. אחר כך שימי סומק על עצמות הלחיים. ואחר כך שימי מסקרה על הריסים העליונות וזה יהיה נחמד גם אם תשימי על הריסים התחתונות ותשימי את זה בעדינות ותנועות סיבוביות כלפי מעלה. ורצוי עפרון שחור בתוך העין. בהצלחה!
 
למעלה