אוקי זה כבר מוגזם...

Angel Girl1

New member
אוקי זה כבר מוגזם...

אני חזרתי מהביה"ס... מסתכלת בהודעות... קוראת... ואז ראיתי את ההודעה של ליאור בתגובה להודעה של טז25... רציתי להודות לליאור ולרזניק... שהראו לי שלא שווה לי להשאר בפורום הזה.. בפורום שחשבתי שיש בו אחלה אנשים... אבל טעיתי... אני פותחת הודעה חדשה משתי סיבות: 1. אני לא הולכת להגיב להודעה של הבשר יותר... 2. אני מחכה לראות את ליאור ואת רזניק עושים את מה שהם אמרו שהם יעשו, אתמול בצ´אט... בקשר למנהל פורום בשר... טז25... להגיד לך את האמת? אני חושבת שאתה בנאדם מפגר... אם אתה ראית שעשינו מזה כזו מהומה... אז למה להצית את האש?! בכל מצב... אני לא יכנס לפורום שלך להגיד את דעתי עליו... כי לי לפחות יש דברים יותר טובים לעשות... בכל מצב... כפי שכבר הבנתם... אני עוזבת את הפורום... וחבל שאני עוזבת בכזו צורה (עבורי לפחות...) שיהיה לכולכם המשך חיים נעימים.. מי שצריך להמשיך להישאר איתי בקשר... ישאר... ביי מור נ.ב: רזניק ליאור ופגע... אני יודעת שהבטחתי שאני לא אכתוב יותר הודעות... אבל זאת הודעה שהיתי חיבת לכתוב... הודעה אחרונה... פגע... מצידי תמחוק... הרי אני יודעת שאת זה ליאור ורזניק יבקשו ממך...

האאא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה עשיתם לה
מה הולך פה

Angel Girl1

New member
חח עמית... לא להבהל... באיציק אני י

יסביר לך... בכל מצב... רק שלא תאבד את הכרטיס טיסה! זה לא יהיה טוב! חח... איזה קרוע... הוא אשכרה הביא לנו את זה בצורה של כרטיס טיסה! חח... מפגר הבנאדם! אגכ... איך קוראים לו?!

חחחחחחחח אשכרה

כל הזמן הוא והדימויים שלו... זה כמו טיסה וזה כמו מכונויות חחח את זוכרת את ההרצאה
כמה משלים הוא עשה שם חחח בלבל לכולם את המוחחח לא הבנתי כלום... אהה קוראים לו יפתח(נראה לי)

Angel Girl1

New member
חח... בהתחלה חשבנו שזה בכלל

קורס טיס או משהו! חח... עמית... מחר אנחנו לא הולכים להמריא! מחר אנחנו רק הולכים לקבל תנופה! חחחחחחחחחח! נראה לך?! אתה צריך להיות בטוח! מה אני יבוא אליו... "צהריים טובים יפתח..." ובכלל קוראים לו יחזקאל1 איזה פאדיחות!=/ אולי כתוב בכרטיס טיסה?!

חחחחחחחחחחחח יחזקאל

לא נראה לי חחחחח מעניין אם יש שם גם דיילות או מצנחים
פחחחחחחחחח מעניין מה מגישים לארוחת צהריים "רוצה דג או בשר
"(במבטא רוסי כבד) חח טוב אני אשתוק עכשיו

Angel Girl1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא נראה לי שמגישים שם אוכל... הוא הרי אמר לנו להביא מנה חמה... ואז עוד הוסיף ואמר... שכדאי שנביא חטיפים להפסקות... עמית... רק שתדע שאני בונה עליך בקטע של השעורים! אז תהיה ילד טוב... ותכין!=)

Angel Girl1

New member
חח כן בטח... רק אני...

חחחחחחחח אממ אני מתלבטת אם אני יעלה מחר הביתה.. או ישאר... יעני יעלה ל10 דקות... ואז יחזור... נראה לי אני ישאר... אתה נשאר?

כן.. אני גר מה זה רחוק...

לפחות שעה הליכה=איפה את גרה בכלל? כל כך קרוב? איזה כיף לך
=

Angel Girl1

New member
כן...

נכון מעל לביה"ס? יש את התחנה כזה למעלה... אז יש שם בתים? אז אני גרה בשכונות שם...

Angel Girl1

New member
אתה מוזמן לבוא לכאן../images/Emo9.gif

אה... חח... שכחתי... אתה "ביישן" מידי... (כן בטח!)

אה אה אה../images/Emo70.gif

מה את מפרסמת את זה ככה
אהמממ אנשים זה לא נכון
חחחח פגע תמחק את ההודעה שמעל
סתאאאם -
-

Angel Girl1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אה אגב... היום שמתי לב שהצלחת לסדר את המשקפיים... נכון?! פששש! יפה יפה... מוכשר אתה עמית!

חחחח אז זהו שלא...

הם נשברו שוב=חחחח איזה בעסה חברים שלי לא קולטים שלא מתעסקים עם המשקפי שמש שלי... וכל הזמן שוברים אותם... זאת כבר פעם שלישית
בעע=/

Angel Girl1

New member
אה אגב עמית...

איפה אתם בהיסטוריה? כבר היה לכם את הבוחן? היום היא דיברה על הבוחן... אבל... היתי יפה מדי... ו... נרדמתי=/ אז אין לי מושג=/ כי גם בשעורים הקודמים נרדמתי=/ יש לך מושג על מה זה? (אני יודעת שעל המלחמה... אבל יותר ספציפי)

למעלה