אוקי זה הולך ככה...

gloria23

New member
אוקי זה הולך ככה...

פעם היה לי קשר עם מישהו, לא הקשר הכי טוב בעולם, אבל קשר. הבעיה היא שקרה איתו פאנצ'ר, אני באמת לא יכולה לפרט יותר מידי...הייתה לי יום הולדת והוא התקשר להגיד מזל טוב...ואז הוא רצה שאני אתקשר אליו בחזרה כי הוא הציע לצאת לאן שהוא עם עוד כמה חברה. העניין הוא שזה היה בחופש הגדול ולא יצא לי ממש לראות אותו, ולא התקשרתי אליו, למה, באמת שאין לי מושג, פשוט לא ידעתי איך לאכול את זה כי לא ידעתי מה קורה ביננו, אולי הייתי מאוהבת בו? בקיצור לא התקשרתי אליו וכל החופש לא דיברנו, ואני טיפשה כי אני יודעת שהחמצתי פה משהו...מאז, הקשר ביננו רק הלך ונהיה רע חוץ מלפעמים איזה שלום קטן ומה נשמע אין כלום ומאז השיחה ההיא, אז בחופש הגדול עברה כבר שנה וחצי, עד היום אני חושבת מה היה יכול לקרות ביננו, וניסיתי לדבר איתו אבל לא יודעת הוא פשוט השתנה, השתנה לגמרי, נמאס לי עם הרגשות האשמה האלה , אני אפילו לא ידעתי אם הוא רציני ולכן התייחסתי אליו בהתאם.

sh53

New member
לא יודעת אם הפסדת, כי לא ניסיתם

ואם לא מנסים, אי אפשר לדעת אם יכולה לצמוח כאן אהבה או לא. מצד אחד כתבת שהקשר איתו לא הכי טוב בעולם - מאיזו בחינה? מצד שני כתבת שהתאהבת בו - במה התאהבת בו אם הקשר לא הכי טוב בעולם מבחינתך? אם קשר לא הכי טוב מבחינתך ולא עושה לך טוב על הלב, האם התאהבת בחיצוניות שלו בלבד? אם התשובה כן, להתאהב בחיצוניות זה לא מספיק כדי לבסס קשר. צריך המון יחס, כבוד, אהבה וכו'. את מוזמנת לפנות אליי לתיבת המסרים אם זה ייקל עלייך

למעלה