אוקי, הולדט!!!!!!!!! ><!

Light woman

New member
אוקי, הולדט!!!!!!!!! ><!

אני רוצה להשתתף במשחק אבל זה שרשור ארוך ומיותר למדי. לכן: אני משחקת במשחק ולא חשוב מה המתקפות שלי אני אגלה אחר כך. דרך אגב ראיתי את ספר המחזור שלך עידו ואני מוכנה להודות שסופרמן וכתב חרטומים מאוד הולמים אותך^^... עכשיו: אש הוא המספר או מה שזה לא יהיה, ואת עידו'דלה ווילו תוקפת מפלצת דבילית ביותר עם 4 טפרים במקום 5 שיש לכל מפלצת תקנית. שנמשיך?

Light woman

New member
תיקון: יש שתיים... אממ. אני אמשיך..

אני, גולמז (שם שאילתרתי במשך שתי שניות בזמן כתיבת מסר זה!) בעלת לבוש הכולל חצאית מיני חולצת בטן ג'קט עור (מלאכותי!! מה חשבתם שאני באמת ארצח פרה בשביל ג'קט?!?!!?) שכולן בצבע שחור ומגפיים שמגיעות כמעט עד לברכיים עם פלטפורמה בצבע.... שחור!!! איך ניחשתם?!?!??! ויש לי שיער בלונדי ארוך וחלק (טוב פעם הוא היה חלק...) עד קצת מעבר לכתפיים... בערך עד לאמצע הגב... ואני פמיניסטית פסימית שנורא שונאת שמעצבנים אותה. אממ... אני רואה את ווילו וכמו כל פמיניסטית גאה אני מחטיפה למפלצת בעיטה!!! היא מזיזה אותה בדיוק ס"מ.. אממ.. ומה קורה לי? שדיג'יאש יאמר!

digiash

New member
אממ דבר ראשון תנשמי עמוק....

תנשפי.. תרגעי... ^^ קודם כל לפני שאני מעדכן אני רוצה לדעת למה כולם רוצים ליהיות הטיפוס המניאק והלא חברותי?! זה הרי לא מחזק אותכם להפך זה מחליש מאוד את הדמויות וכשכולם כך זה יוצר אווירה מחורבנת ביותר... \: למה אין אף אחד שרוצה ליהיוט "הטוב"?? אנווי המשחק ימשיך בשרשור שלו עד שהוא יפסיק לקפוץ.. כדיי לא להציף

Light woman

New member
אני לא מניאקית!!!

*קולטת מה עשיתי* אתה צודק!!! בעטתי במפלצת חפה מפשע!!! *מתחילה לחבוש את המפלצת ומחברת לה אינפוזיה*

תיראווווווווווווווווווווווווווווו

ashkeloni

New member
יואו!!! איזה יופי!!!

NOT!!!!! אני לא מבין...זה כל מה שיש לך להגיד על הסידרה? ואם אני לא טועה...לא ביקשו ממך להחליף שם משתמש? לא ממש מסמפטים את המורדים בפורום הזה וזה יכול לגרום לעיצבון "קל" של חלק ממשתתפי הפורום...מה כל כך קשה בפתיחת םש משתמש חדש?

AciDBreeZe

New member
WTF

What kind of a moron are you? likeing DBZ and rebelde way is not allowed together? Thats a bunch of bull, your all full of yourselvs better stop acting like fucking jerks your so fucking tense when it comes to even the dumbest things.

AciDBreeZe

New member
No i cant.

המחשב שלי נדפק לאיזה שלוש שעות ופשוט סירב לרשום בעיברית... :\

Evil Beast

New member
היי! אני הטיפוס הטוב!

אני הטיפוס של גוקו, נחמד ואידיוט..

למעלה