אוקי דוקי....

אוקי דוקי....

..יש המוון סרטים חדשיים שיוצאים עכשיו עם שחקני אי.אר., ביניהם "בריג´יט ג´ונס - ההמשך" או משו´ כזה.
.. ג´ורג´ קלוני משחק שם. הוא משחק את עצמו, ובריג´יט אמורה לראיין אותו. היא מתאהבת בו או מש´ו כזה. הם פעם היו זוג
.. (רנה זנגלר - או איך שלא כותבים ת´שם משפחה שלה - וג´ורג´ קלוני).. .. מזל שלא יצאה מזה חתונה

מה יש לרנה זלווינגר משחקני אי.אר

ב11 לחודש יצא הסרט white oleander עם נוח ויילי ורנה איך שלא כותבים את זה, אני מנסה למצוא את הספר הזה באנגלית

~*~gaL

New member
את עצמו? איזה כבוד! :))

ובאמת מזל.. את יודעת למה, כן? הוא פשוט מחכה לי

Rivendell

New member
ארר, הוא לא בדיוק משחק את עצמו

זה קצת מסובך :) (אני חולת בריג´ט ג´ונס, ולפיכך הידע) מה שקורה זה שבספר השני בריג´ט אמורה לראיין את קולין פירת´, שהיא מאוד מאוד מאוהבת בו. הבעיה היא, שקולין פירת´ משחק את מארק דארסי בסרט הראשון. כיוון שזה לא יהיה אמין במיוחד אם הוא ישחק גם את עצמו וגם את החבר של בריג´ט, נו, היו צריכים תחליף :) כך שג´ורג´ קלוני ישחק את קולין פירת´, שמשחק באותו הסרט רק בתפקיד שונה. גאוני לא? ואגב, למי שעוד לא קראה את בריג´ט ג´ונס, אני ממליצה בחום. הספרים הרבה יותר משעשעים מהסרט!

~*~gaL

New member
חחחח... *כאב ראש*

לא, סתם, הבנתי.. את חושבת שהספר נמצא בספריות בארץ?

אמממ.....

אני לא ידועת מה לגבי ספריות, אבל ראיתי את זה בסטימצקי.. מקווה שעזרתי
.

Rivendell

New member
בריג´ט, כל התשובות לכל השאלות

כן, יש ספרים. למעשה, זה היה ספר הרבה הרבה לפני שזה היה סרט. לגבי בספריות - אני באמת לא יודעת. אני אישית רכשתי את שני הספרים, וזו היתה ללא ספק אחת הקניות הטובות ביותר שעשיתי בחיי. ואם כבר לקרוא את בריג´ט, אז רצוי מאוד באנגלית. חצי מהבדיחות יילכו לאיבוד בתרגום. ספרים מופלאים. באמת. לרכוש אותם אפשר ברשת סטימצקי, ואם אין להם בחנות הם שמחים להזמין לך בלי תוספת מחיר (אוח, אני נשמעת כמו פרסומת). ו... זהו :) קריאה מהנה!

שלמונזה

New member
אפרופו סרטים...

היום כנראה הייתי נורא משועממת וראיתי סרט באורך מלא בכיכובה של קלי מרטין הלא היא לוסי נייט הקרצייתית (סורי לא אהבתי אותה...) באחד הערוצים של יס. סתם רציתי לשתף

shmuzy!

*אפצ´י* השאלתי את הספר מהספריה, רק בעברית לא מצאתי אותו באנגלית לצערי קוראים לו "הרדוף לבן" ואני כרגע בעמוד 12 מעניין את מי נוח משחק שם??? *אפצ´י*

~*~gaL

New member
ווייט אולנדר?

עוד סרט עם נוח שאני בטח לא אראה בקולנוע..
טוב, בסוף אולי זה יגיע גם לטלוויזיה (?).. הנה, ראיתי אתמול החוש השישי... (סרט חבל על הזמן! אחד הסרטים הכי טובים שראיתי)

המפ,

אחרי כמה זמן שזה יצא בקולנוע זה הגיע לטלוויזיה
? והכי טוב לטוס במטוב 777, יש שם טלוויזיה אישית, ואח שלי ראה ת´סרט עם מאורה טירני, ואמר שראו אותה איזה 3 דקות
ד"א, בסרט "האיש שלא היה שם" ג´רי (אין לי מושג איך קוראים לשחקן
) מופיע שם שתי דקות
.

המפ,

אחרי כמה זמן שזה יצא בקולנוע זה הגיע לארץ
? והכי טוב לטוס במטוב 777, יש שם טלוויזיה אישית, ואח שדלי ראה ת´סרט עם מאורה טירני, ואמר שראו אותה איזה 3 דקות
ד"א, בסרט "האיש שלא היה שם" ג´רי (אין לי מושג איך קוראים לשחקן
) מופיע שם שתי דקות
.

למעלה