אוקי אנשי שירות לאומי

oridor345

New member
אוקי אנשי שירות לאומי

אני רוצה לעשות שירות לאומי באנונימוס או באגודה או אולי בחי משק, בקיצור כמה שיותר לתרום לבעלי החיים במשקים ובמעבדות. עכשיו מה אני עושה? עוד לא עשיתי כלום, כלום!!!!!!!!!!!! מה אני עושה מתקשר לצבא ומה? מה? מההההההההה????

Mיקי_

New member
אי אפשר לעשות ש"ל במקןומות הנ"ל

באגודה נגד ניסויים בבע"ח אין תקנים ואי אפשר לעשות שם ש"ל אבל בהחלט אפשר להתנדב ולתרום מזמנך (אני עשיתי את זה בזמן הש"ל שלי) פרטים דרך אתר ISAV באנונימוס היה ניסיון לתקן ש"ל אבל זה לא עבד כמו שצריך ואי לכך אי אפשר לעשות ש"ל גם דרכם. אתה כן יכול לנסות למצוא תקנים באדם טבע ודין, גן חיות, משרד איכ"ס וכ""ד... לגבי לעשות שירות לאומי באופן כללי, על מנת לעשות שירות לאומי צריך פטור משירות צבאי. פרטים נוספים בתשובה הזו, ובשאלות נפוצות ומאמרי הפורום.

oridor345

New member
למה אי אפשר!!?

למה אי אפשר באנונימוס ובאגודה נגד ניסויים? ומה עם חי משק? אני לא ממש רוצה לעשות בגן חיות וכל השאר

Mיקי_

New member
כי אין להם תקנים לבני/בנות שירות

את חי-משק אני פשוט לא מכירה, אבל לא נתקלתי בהם ברשימות של מקומות בהם אפשר לעשות שירות לאומי. אם אתה לא מוכן להתפשר אז ככל הנראה שלא תמצא לעצמך תקן.

oridor345

New member
איך אבל למה?

מיקי אולי אני יכול ליצור איתך קשר, כי אני כבר ממש צריך כבר להתקשר אל הצבא ואין לי מושג מה לעשות. מה עם העמותה למען מדע מוסרי? יש עוד עמותןות

Mיקי_

New member
העמותה למען מדע מוסרי

היא חלק מהאגודה נגד ניסויים לבע"ח, שוב, אין להם תקן, ואי אפשר לעשות בה שירות לאומי. לא נוח לי עם תפקיד המודיעין של עמותות הזב"ח פה. פשוט תפנה לעמותת שלומית (כיוון שאתה בן חילוני הם היחידים שתוכל לפנות עליהם) ותקשיב לתשובה שהם יתנו לך ("קודם תקבל פטור אחר כך תפנה אלינו...") כי, ככה זה פועל. הצלחת להרגיז אותי עם ה"אוף למה מיקי לא עונה לי שלך..." אבל אתה עדיין מוזמן לפנות אלי בדרכים שציינתי.

מקום אפשרי:

החווה האקולוגית במודיעין. אני רציתי לעשות שם שירות, אבל ל"שלומית" אין תקנים שם, ואני מעדיפה לעבוד עם שלומית ולא עם ש"ל. החווה פועלת בעיקר ע"י ש"שים, אבל אני יודעת על מישהי שעשתה שם ש"ש ורצתה לעשות גם ש"ל. בגלל שהיא בשלומית, לא הייתה לה אפשרות, אבל אם אני זוכרת נכון, בש"ל אפשרו לה דבר כזה. עמותה מצ'וקמקת, אני לא הייתי לוקחת סיכון... בקשר למקום עצמו: זה לא בדיוק אנונימוס וגם הקשר לחיות הוא לא שוטף, אבל זה בכל זאת מקום מגניב, ונראה לי שהכיוון שלך יתאים לכיוון שלהם. אם תרצה עוד פרטים, אמור לי ואספר לך מה יש שם בדיוק. בהצלחה! - נעמה.

Mיקי_

New member
מה זה אוף מיקי לא עונה לי?????

אני לא המנהלת של הפורום (הזה) ולא כל דקה ודקה אני נמצאת פה... אם רוצים לפנות אלי בפרטי, פשוט רושמים מסר אישי דרך מערכת המסרים, או ניכנסים לכרטיס האישי שלי ושולחים דוא"ל לדואר שמופיע שם.
אם אתה רוצה לפנות לצבא רק אם תדע שתוכל לעשות שירות לאומי במקום הספציפי שאתה רוצה אתה מוזמן לא לפנות אל הצבא בכלל, לא כל אחד מקבל את התקן שהוא רוצה, לא תמיד התקנים מתפנים ולא תמיד אתה המועמד המועדף. אם אתה רוצה לעשות שירות לאומי, קודם תקבל את הפטור מהצבא, אחר כך תחפש מקום שירות מתאים, ככה זה פועל ולא ההפך.

למעלה