אוקי אנשימ...

אוקי אנשימ...

איפה כולמ?!?!?!?!?!?!מלאאאא נעלמו... אז עכשיו אני בודקת נוכחות...מי שפה שיגיד אני...
4אבגדהוזחטי 666LiTaL666 apchiiiiit BMS caspergirl ChEnmka Dark Star3 DEATHRUCTION E l i a n EyMoS 4ever and ever godzila 2000 guitar lan Heavy Thoight huRLey GiRLY jamesT jeki WaNNa Fly Jiglly kendy L a i L a magicgirl maya15 MiStErGuitAr niraf o0 Metallica 0o P h e n i x pinibn PurpleGoat Queen OF Rain r o n i1 rainbowgirl red moon in the sky RiNaTiT rockninja ronnin rotem224 S h i R l e y sivanofer Stitchoos Suprerunknown1 tuchi tut banana teigy UTERO v105 yuli c אנרגיית הפאלוס בארי ברברי בנגיטוס דותנ הלוי הדמ יפסיק ליזרומ חזייה זה בעע חיפושית של הירח לילו המלאכית השומרת לילוש המותק נוב 01 קומיקס תותי האחת והיחידה וזהו.. נא להגיד או כנ...או בנ אמ נ´ סופית...או
או משהו דומה..
רוב תודות...ממני רוני הסטלנית ל.

RiNaTiT

New member
ברור שאני פה!!!!!!! ../images/Emo98.gif

איך אני לא יהיה????!!!???!!!! :eek:) חיחיחי
dont love who you get---get who you love Peace&Love all Rinat

yuli c

New member
וואו...

אני שמחה שכתבת את שמי אני שמחה ששמים לב לקיומי... וכן רק אומר שאני בדר"כ תמיד פה... כי היהודים הורסים!!!

אוקי ועכשיו הרשימה המעודכנת...

של אלה שלא אשמו משהו.... 4אבגדהוזחטי 666LiTaL666 apchiiiiit caspergirl ChEnmka DEATHRUCTION E l i a n EyMoS 4ever and ever godzila 2000 guitar lan huRLey GiRLY jamesT jeki WaNNa Fly kendy L a i L a magicgirl maya15 niraf P h e n i x pinibn PurpleGoat Queen OF Rain r o n i1 rainbowgirl red moon in the sky rockninja ronnin sivanofer Stitchoos Suprerunknown1 tut banana teigy UTERO v105 אנרגיית הפאלוס בארי ברברי בנגיטוס דותנ הלוי חיפושית של הירח לילו המלאכית השומרת לילוש המותק נוב 01 תותי האחת והיחידה וזהו...איפה כולמ....נישארו או פווווול אנשימימ... תחזירו תגובה... בהביי רוני הסטלנית ל.

היום דיברתי עם רונע<רוני הלימפית>

והיא אמרה משהו שהיא כבר לא מצליחה להכנס לפורום כבר שבועיים \:

אוו נופע טופע ../images/Emo3.gif

המפף..בהחלט הפורומים המזדיינים לא פעלו לי במשך הרבה מאוד זמן אבל הנה זה פעל שוב כזה
יייאפיי
אז אני פה עד לתקלה הבאה

למעלה