אוקי אנשימים!

אוקי אנשימים!

אני פותחת פה שירשור על משחק תפקידים קטן =] זה אומר ככה- כל אחד בוחר דמות מדיג'ימון,לדוגמא: אני בוחרת את קואיצ'י,ואני צריכה לדבר ולהתנהג כמו קואיצ'י!עכשיו,יש מילכוד!אסור לי בשום אופן לכתוב מה אנשים אחרים עושים,או איך שהם מגיבים,לדוגמא- אסור לי לכתוב: עצמתי את עיני והתקרבתי אל קוג'י,לא ידעתי איך הוא יגיב. לפתע הוא נישק אותי! זה אסוררררר מה שמותר זה: עצמתי את עיני,והתקרבתי אל קוג'י,לא ידעתי איך הוא יגיב למעשי,האם הוא יהדוף אותי,או שינשק אותי?.. -ואז אני צריכה לחכות לתגובה של מי שמשחק את קוג'י!הבנתם?.. ואז יצא לנו כמו סיפור כזה חמוד =] מי שרוצה לשחק שירשום פה שהוא רוצה לשחק ואיזו דמות הוא רוצה לשחק. וצריך לשמור על קווי הדמות!!אסור לחרוג מהאופי של הדמות,להגיד משהו שהיא לא הייתה אומרת!זהו =] עכשיו,תבחרו איזה דמות שאתם רוצים,לא משנה מאיזו עונה :] אני בוחרת את קואיצ'י =]

עוד משו ששכחתי..

אתם יכולים לרשום למשל- "ראיתי את קוג'י רץ במעלה המדרגות,החלטתי לרדוף אחריו.." אבל אתם יכולים לרשום את זה,רק אחרי שמי שמשחק את קוג'י באמת רץ במדרגות,לא להחליט שהוא רץ והשחקן של הדמות בכלל לא כתב את זה.

OFIRB9

New member
אני רוצה!!! ואני טאקויה!!!! ^0^

את גאון ווילו, את תהפכי את הפורום למלוכה שהיה פעם עם ההברקות שלך אגב עם אני טקי זה אומר שאני גם יכולה לבצע התפתחות נשמה?

תודה -^__^-

ממ..כן,את יכולה לעשות התפתחות נשמה,אבל עדיף כמה שפחות,כי הקטע שזה יהיה איך שהם חיים בתור בני-אדם,לא בתור דיג'ימונים =]

niena

New member
המשחק הזה מוכר לי מאיפשהו...

לא לקחת אותו במקרה מפורום פאנפיקים?

עדי!^_^

מה שלומך?איך החיים? =] חחחח..קיבלתי תעודה היום,אני מרוצה ממנה =] אבל כמובן שהייתי צריכה ליפול במדרגות בדרך הבייתה ועכשיון יש לי שריטות\שפשופים\דם,וזה כואבבב ;;;;

Goggle Girl

New member
אני לא רואה למה לא מעונות אחרות

כל עוד תסבירי בצורה הגיונית איך לדוגמא הטיימרס אחרי כל הסיפור של הדי ריפר פוגשים את האלה מפרונטיר שלא יודעים על זה וזה כאילו אותו עולם. אני גם ככה ממש לא סגורה על זה שזה אותו עולם דיגיטלי לכל העונות, אבל להגיד שזה אותו עולם אמיתי זה ממש אי אפשר. אז אם תגידי לדוגמא שהטיימרס באו לעולם האמיתי של פרונטיר דרך העולם הדיגיטלי, או שהעולם הדיגיטלי, שמה כולם נפגשו, אז אני לא רואה למה לא :X

למעלה