אוקי אנשים ארבעה דברים

orush

New member
אוקי אנשים ארבעה דברים

א´ היום אני הלכתי עם אימי לקניות!! היה נורא כיף הייתי הולך עם ידידות שלי... אבל כולנו היינו עסוקים כי יש לנו נשף אביב היוםבבית ספר!!! איזה כיף... אז אני הלכתי לקניות... קניתי שתי חולצות של קוסטו סופר יפות סופר יקרות.. שתיהן ביחד 700 שקל.. לא משנה... ושם אני ראיתי מלא מלא אנשים מהבית ספר שלי... וגם ראיתי מישהיא מהשכבה הקודמת שלי... אז לפני כתב ימים הייתי בקונצרט עם המגמה שלי... אבל זה לא קשור.. ובקונצרט.. אני רואה את הבן אדם הכי חמוד והכי מדהים בעולם@!! (כמובן שהוא סטרייט...אבל נראה לי דוקא שהוא דו..אז היום שאני נוסע בהסעה... במקרה אני רואה אותו... והיום גם בחנות...במקרה אני רואה אותוQQ וזה כזה כיף.. כי אני הייתי בטוח שאני לא אראה אותו לעולם... כמובן שאני נסיתי להתחיל איתו... אני דברתי איתו על זה שאינ רואה אותו בערך כל יום.. ועשיתי פלירט קטן איתו... ומסתבר הוא לא דו ולא הומו:( לא נורא.... אז בכל מקרה סליחה שנעלמתי.. לזמן מה.. פשוט המחשב שלי נמחק... ומחר אני נוסע לאילת! כמה חביב... אני אתפוס לי שיזוף.. וגם לא מזמן הייתי בטיול שנתי... בכל מקרה שיהיה לכולם קיץ שמח... ולכל מי שעדיין לומד חופש טוב...

תהנה!

רגע, אין לך אבל חבר?? אתה מתחיל עם אחרים כשיש לך חבר? הממ...משום מה לי זה קצת נשמע לא הכי בסדר... בכל מקרה- שמור על עצמך...תהנה באילת!

למעלה