אוקי אנשושים

או?

באמת, איפה היא? המ...וגם היתה טיפ-טיפ, אם אני לא מתבלבלת בשמות...ופעם היא כתבה פה הודעה במקום בפורום "על בנים ועל בנות"....המ...התכוונתי לבקש את האסק שלה, אבל שונאים הודעות כאלה (הו, מרד?) אבל בכל זאת... יש לך את האסק שלה...?? -ליאת-

Prongs

New member
לא רבים!

אני כתבתי שאני הכי וותיק (ככה חשבתי) ואז הם עירערו, עשינו בדיקה קטנה וראינו ששלושתינו מהיום הראשון (The Three Founders!) וזה מאוד חביב. בכל מקרה זה נכנס לי לחתימה. Professor Prongs J. Potter The Three Founders

o.h

New member
לדעתי אין הודעות מענינות,

כי הרבה אנשים בחו"ל עכשיו, אז זה בעקרון קבוצה קטנה, ואנחנו מכסים כמה נושאים ואז אין על מה לדבר, ואין גם הרבה אנשים שיביעו דעה. אז מתחיל להיות פה משעמם, ואז כולם עוזבים.
אופיר

Marty McFly

New member
>>זו הבעיה האמיתית:<<

אין לנו מה לחדש כמעט בנוגע לספרים של הארי פוטר! זו הבעיה! מיצינו כמעט את כל הנושא של הספרים, ולא חושבים על דברים שאפשר לחדש. אין גם חדשות בנוגע לסרט, כך שגם על זה כמעט אי אפשר לדבר. אז בואו נחשוב על דברים אחרים, כמו להראות, למשל, ציורים שציירתם. או תמונות יפות של הארי שמצאתם באינטרנט. אבל לבינתיים, אני הולך לכתוב עם ששת העטים החדשים שלי של הארי פוטר...

שי!!!

New member
זה היה בציניות?-תגיד שכן!

העניין שתמיד אפשר לכתוב עוד פאנפיקים-בבקשה תגיד שזה היה בציניות...

זה דווקא היה מאוד לא בציניות...

אם אתה לא אוהב פאנפיקים אז אל תקרא אותם... s@me @ne

einzuc

New member
לא כולם חייבים לקרוא את הפאנפיקים!

אם מישהו לא מרוצה שלא יקרא! אף אחד לא מכריח אותכם לקרוא פאנפיקים! -עינת-

זוהי

New member
יותר מכדאי לקרוא פאנפיקים

וחבל שיש כאלה ששלא אוהבים את זה.... אתם פשוט צריכים פרספקטיבה חדשה לנושא תראו בכך סיפור נחמד שמישהו כתב....דמיוני שמתקשר למשהו שאתם אוהבים... שזה הארי פוטר פחות שיעמום , ואולי, רק אולי - אפילו תהנו מזה זוהי נ.ב אם כבר פאנפיקים ענת מה עם ההמשך שלך....? אני באמת רוצה לקרוא אותו אם את לא רוצה לפרסם תשלחי לאי מייל שלי טוב?

einzuc

New member
אני פירסמתי פה המשך קטן

בשביל לשאול אותכם אם אתם אוהבים את הכיוון... ועכשיו זה בהמשכים בזמן האחרון אני לא נמצאת כלכ ך הרבה במחשב כמו שהייתי פעם אז יש לי פחות זמן לכתוב את הפאנפיק אבל לא לדאוג! ההמשך יבוא בקרוב! -עינת-

einzuc

New member
לא ידעתי שיש גם עטים של הארי

... אני לא מעודכנת... ובכן בהשראת פגעסוס, הרי לכם ציטוט שנורא התלהבתי ממנו... הוא גם משעשע למדי: "חסכון הוא דבר נפלא, בעיקר אם אביך עשה זאת בשבילך" (ווינסטון צ´רצ´יל) -עינת-

Marty McFly

New member
יש לי עטים

ושהסורק שלי יעבוד כבר אני אסרוק לכם את זה ועוד כמה דברים שאני רוצה

Prongs

New member
חבר שלי חזר מארה"ב הביא לי

פוסטר ענק של פלאפי. חולצה של פלאפי (אני מת על פלאפי) ברטי בוטס (זה כזה מגניב!) וזהו בעצם. אבל יש לי גם מישראל, נייר מכתבים, memo pages ורציתי לקנות מחזיק מפתחות בשוודיה אבל זה היה כל כך יקר!!!!! Professor Prongs J. Potter The Three Founders

S.tal

New member
כיף לך.....

אני מנסה להשיג את הברטי בוטס..., ואני לא מצליחה!!!!!! איפה אני יכולה להשיג?! רק בחו"ל?! טל, t@l

S.tal

New member
טוב...

אז בינתיים ביי!!!!!!!! כולנו נתגעגע! טל, t@l

רחלי!

New member
לא מומלץ

את זה עשיתי, ולא כי רציתי (חרוז!)... טעות עצומה! את תחזרי ויהיו טונות של הודעות שלא קראת וסיפורים שלא ראית... לא מומלץ!
רחלי בעלת האינטרנט הדפוק

למעלה