אוקי אנשושים

Lady_Voldemort

New member
אוקי אנשושים

ניסוי שאני עורכת... הפורם באמת הופך למשהו מפחיד יותר נכון הפך, אני לא אכנס לפה ימים מספר ונראה כמה דפים יעברו...ומי יודע אולי הוא ישתפר בנתיים אנטיל ווי מיט אגיין אני נפרדת מכם לעת עתה *סניף סניף* אורה זוללת הפיתות האכזרית* לונג ליב זי לורד מיצי

נעמה ע.

New member
יש משהו שאני לא מבינה...

כל הזמן ´ותיקי הפורום´ מתלוננים שהפורום כבר לא מה שהיה, הוא התקלקל, נעשה בלתי נסבל ולכן הם עוזבים. אז אני באמת אשמח אם תסבירו לי: א. מה רע בפורום כמו שהוא עכשיו ב. איך הוא היה קודם? פורום זה דבר וירטואלי. זה בעצם אוסף ההודעות שאתם משאירים. אז אם הוא לא מוצא חן בעיניכם כמו שהוא- קחו אחריות! תתחילו לכתוב הודעות מעניינות!

einzuc

New member
אני חושבת שאני יודעת למה הם

מתכוונים. אני לא מוותיקי הפורום, אבל אני חושבת שאני יודעת. הם מתכוונים לזה שקשה מאוד לעקוב אחרי הודעות כי בערך כל חצי שניה יש הודעה חדשה, כל שניה צריך לעשות ריפרש בשביל לעקוב פה אחרי ההודעות- וזה מפחיד. אני מקווה שלזה הם התכוונו. -עינת-

גם...

הם בנוסף לזה מתלוננים שהדיבורים על הארי פוטר יצא מכלל שליטה ויש פה הודעות שממש לא קשורות ושהפורום נהפך לפורום "מה דעתכם על הפאנפיק החדש שלי?". נראה לי שלזה הם מתכוונים, לא? s@me @ne

S.Riddle

New member
but....

even if people do write fanfics about harry potter, it´s not a bad thing to put them here, i mean, it´s connected to harry potter, right? so why not?

einzuc

New member
אבל כל עוד הפאנפיק

קשור להארי פוטר למה שלא ישימו אותו פה? הם רוצים לשמוע חוות דעת, אז הם מפרסמים את זה פה. גם אני עשיתי את זה כי אני חושבת שזה המקום היחיד שאני יכולה לפרסם פאנפיק ושאנשים ידעו על מה אני מדברת (ניסיתי דרך האיי סי קיו לשלוח לכמה אנשים והיחידה שהבינה על מה הפאנפיק הייתה ענבל) -עינת-

שי!!!

New member
לא....

לא עוזבים מפה בגלל שיש המון המון הודעות מענינות וקשה לעקוב, אם זה היה המצב, אף אחד לא היה עוזב. העניין הוא, שאין הודעות מענינות, ובקושי יש הודעות.

כמה דברים

אני מ"הוותיקים" אבל מסיבה כלשהי (האינטרנט התקלקל) לא הייתי פה חצי שנה וכן הפורום השתנה ואתה החדשים צינתם כמה מהסיבות שבגללן כולם עוזבים.... דורותי נ.ב. אני הייתי פעם רק pedfoot (אני יודע שזה עם טעות) אבל שכחתי תסיסמא...

רחלי!

New member
אני אגיד לך מה

אני חושבת שאולי אני מהוותיקים האלה (ג´י, אני מרגישה זקנה!), ומה שמציק לי זה שאם אני לא כאן לפחות שעתיים כל יום אין לי סיכוי לעקוב. מה שעוד מעצבן, שזה לא באשמת אף אחד, זה שלוקח מיליון שנה עד שעולה קובץ וורד, וכל הפאנפיקים (שאני מתה עליהם, אל תפסיקו!) הם בוורד-בגלל זה אני מעדיפה פאנפיקים שכותבים בהודעה עצמה. וגם ההודעות ההולכות ומתרבות בנושא הספרים האחרים לא עוזרות. אבל אני מחכה, אולי כשיגמר החופש זה יעבור...

Prongs

New member
מילות ניחומים

בתור זקן העם (אני לא מאמין! אני הכי וותיק בפורום!) אני חייב להגיד לך שעל הפורום הזה עברו תקופות יותר קשות. כל מה שצריך זה לחכות קצת וזה יעבור. Professor Prongs J. Potter

Hermione

New member
הא?

אתה הכי ותיק בפורום? פרונגס יקירי, למרות שכבר מתתי, ועכשיו אני הילדה החדשה (הטנדר נוסע), אתה לא הכי ותיק בפורום. אהם. חוצפה...!

Prongs

New member
הרמיוני יקירתי, אני כן.

אני דווקא כן. פעם אחרונה שאני הצטרפתי, את היית כבר כאן נכון. אבל זו לא הייתה הפעם הראשונה! מזמן מזמן לפני הרבה מאוד זמן (המזמן ממצא את זה לא?) אני הגעתי לפורום הזה בפעם הראשונה. ושבוע אחרי גם את הצטרפת. ואז עלה כל הנושא של ההצגה... זוכרת? אני לא זוכר מי אירגן את זה... זו היית את או הרמיוני ג´? אז עם רענון זכרון קטן. אני הכי וותיק. Professor Prongs J. Potter

Hermione

New member
נו-נו

לא נכון! כשאני הצטרפתי, זה היה היום הראשון (הראשון? הראשון) של הפורום. הר-א-ש-ו-ן ב-ר´ הידיעה. זה היה לפני כמעט שנה (שנה? שנה) שלמה, ואתה גם היית שם, וכתבת איזה הודעה אחת או שתיים, לפי מיטב זכרוני... ואז הלכת, וכעבור בערך שבוע הצטרפת מחדש. אני זוכרת. יס איי דו. ככה ששנינו הצטרפנו באותו יום בדיוק. כן כן. והרעיון של ההצגה היה רעיון שלי. אני, ולא אחרת. -אנה- And shes buying a stairway to heaven

*אהם-אהםםםם*! (קול של שיעול מזויף)

אתה הכי וותיק בפורום, פרונגס קשישא? אני כאן מהימים הראשונים של הפורום, כשפאדפוט עצמה רק התחילה את קדנצייתה! HA!

Prongs

New member
אז גם לך ידידי.

אנא קרא את ההודעה שכתבתי להרמיוני ותיווכך שאני יותר וותיק. Professor Prongs J. Potter

זוהי

New member
שאני יבין.....זה כבוד להיות הכי ...

ותיק ממש מתוכחים על זה מילא על כמה הפורום הדרדר - על טעם וריח.... אבל...מי העביר זמנו על המקלדת יותר שנים נו באמת כבוד יש לכם....לא בגלל שכתבתם הודעות לפני זמן רב SזוהיS

Hermione

New member
כבוד? נאאאאאא

דוקא להיפך- בושה. ככה אני מבזבזת את כל נעורי- בכתיבת הודעות חסרות משמעות בפורום חסר המשמעות הזה. במקום לחפש את עצמי- אני לועסת שוב ושוב את הארי פוטר. והדבר העצוב עוד יותר הוא שאני ממש אוהבת את זה... *והנה אני חותכת לעצמי את הורידים עם הפגיון שסוף-סוף, אחרי שנים של חיפושים, מצאתי. איזה אושר!* אז זוהי, תביני. זה לא כבוד שאני רוצה, זו הערכה! שסבלתי העלמויות פתאומיות של אנשים (לאן יערה נעלמה לפתע?), שעברתי תקופות יבשות במיוחד וחציתי את גבולות ההצפה, שהיתי עדה לעליתן ונפילתן של כוחות האימפריה המנהלת את הפורום שכוח הלמ הזה, ושנשארי כאן למרות הכל. היו גאים! בבבעעעעעעע

LuNaTiC

New member
יערה? המ...

אני מאמינה שהיא נמצאת בפורום תיכוניסטים... כמו גם.. באיי סי קיו שלי.. נראה לי.. אם מדובר באותה אחת...

למעלה