אוקי אני חייב לדעת...

m O r P h E u S

New member
אוקי אני חייב לדעת...

אם מישהו פה מלהקה שמע על המועדום בחולון שניקרא פדרה לשעבר שברולט! ואם הוא מכיר משם אמרגנים?

Kodak997

New member
מסכים איתך 100%

בן דוד שלי הוא כזה בול

incubus11

New member
לא נכון!!

הראש צוות הוא פאנק מטאליסט יש הם עוד הרבה שאוהבים פאנק מטאל ופאנק רוק וכל זה הלהקה הכי מתבקת שם זה system of a down זה לא נכון מה אתה אומר תבוא פעם תראה זה שיא הלא ככה!

HelloweeN

New member
בקשה, את הוכחת את זה בעצמך.

"פאנק מטאליסטים", סיסטם = ילדי קורן בני 14 מתלהבים. אני בטוח שאתם גם מאוד אוהבים הת הפופ של אמטיוי (limp, p.o.d.,staind ושאר חרא..). עזבי, אל תנסי להתווכח, אני יודע על מה אני מדבר. אני יודע מזה לג´נדרי.

Master Boo

New member
wait one fuc*ing moment!

מה יש לך נגד staind??? הם ממש טובים! גם למתופף שלהם יש מקצבים מוזרים ומגניבים! אז אני מבקש!!

HelloweeN

New member
אני אישית לא אוהב ת´מוזיקה שלהם

יש להם באמת מתופף טוב, עם מקצבים מגניבים, אבל אני לא מת על זה.

HelloweeN

New member
לג´נדרי = פריקים מתלהבים בני 14.

ששומעים ת´חרא שיש היום באמטיוי.

incubus11

New member
כן אני שם כל שבוע

זה לךא פרדה לשעבר שברולט זה עכשיו שברולט לא יודעת אני מכירה את צוות שברולט למה אתה מתכוון מי מארגן?

chinchila

New member
אני חייב להגיד...

שכנראה גם אני ילד של KORN... אני אוהב גם אותם וגם את STAIND וגם את INCUBUS וגם קצת לימפ (אבל פחות) הם כולם עושים אחלה מוזיקה ולפי דעתי פוסלים אותם (הקשוחים יותר עאלק) רק בגלל שהם מצליחים מאוד וכי הם עושים קליפים שיכולים להראות מצועצעים (למי שמתעקש לחפש את זה). אני מקשיב למוזיקה והיא עושה לי אחלה!!! לפי דעתי יש כבוד לKORN ולDEFTONES והם כבדים וברמה! נכון הם לא HELLOWIN (בקטע של METAL קלאסי) וכל הז´אנר הישן יותר והשמרני יותר של מאטל, אבל הם כבדים, נותנים בראש, עושים מוזיקה מאוד חכמה ו..זהו!

m O r P h E u S

New member
אני אישית שונא...

את הסיגנון מוסיקה הזה! ואת הילדים המתלהבים שבאים לאנשים ברחוב ואומרים: אנחנו פריקים מגניבים!!!

madrigal

New member
הם...

לא שומעים סוג מוסיקה לפי איך שהאנשים ששומעים את אותו סוג מוסיקה נראים אלא לפי האוזן!!

Kodak997

New member
בסגנון מוזיקה הזה אני חייב להגיד

שקשה להבדיל בין כאלה שבאמת אוהבים את המוזיקה הזאת (וזכותם המלאה כמובן), לבין "ילדי קורן בני 14 מתלהבים"...

למעלה