מי זה טומי אללה יסטור
א אשת השמש האדומה New member 4/3/13 #34 אוף איפה הפאנץ?! כתבתי שזה לא שטימי הוא חזייה. אוף זה כבר לא מצחיק אותי. תן לי חיבוק, מכופפי.
מ מכופף ונועץ New member 4/3/13 #39 אני רוצה להתכרבל איתך וכל הזמן לרפרף בין ללפות את החזה לבין לעטוף את הבטן.
M Melencholya New member 4/3/13 #56 לא עושים ככה! אם זה כירבול פנים מול פנים, אז יד אחת של הגבר על פלח ישבן של הבחורה ויד שנייה מטיילת. אם זה כירבול כפיות, אז יד אחת של הגבר מתחת למותן של הבחורה אוחזת שד ויד שנייה מטיילת.
לא עושים ככה! אם זה כירבול פנים מול פנים, אז יד אחת של הגבר על פלח ישבן של הבחורה ויד שנייה מטיילת. אם זה כירבול כפיות, אז יד אחת של הגבר מתחת למותן של הבחורה אוחזת שד ויד שנייה מטיילת.
מ מכופף ונועץ New member 4/3/13 #20 טוב ... איליה. ה' יקום דמך. שנרצחת. יש לכם עד 01:25 לנחש מי הרוצח.
ס סpap New member 4/3/13 #27 מכופך, אתה חייב לעשות מידי פעם הצגת מצב X נרצח Yחשוד ע"י זה וזו Zנרצח כי אחרת לא מוצאים ת'ידיים והרגליים
מכופך, אתה חייב לעשות מידי פעם הצגת מצב X נרצח Yחשוד ע"י זה וזו Zנרצח כי אחרת לא מוצאים ת'ידיים והרגליים
מ מכופף ונועץ New member 4/3/13 #30 אבל אני עסוק מדי בלנסות להשכיב את שמש זה לא בעיה שלי שקוטלים אתכם כמו זבובים. זה בעיה שלכם.