אוקי אז השעה מאוחרת

אוקי אז השעה מאוחרת

ולי נורא משעמם!! (ברמות קשות!) ואז חשבתי לשים פה שאלון והגעתי למסקנה שאתם מילא פדלאות ,וגם לא ממש בא לי
אז החלטתי להתחיל לכתוב הודעה שאין לה מטרה אמיתית אבל אולי היא תגיע ואני אמצא משהו מעניין. (וזה שיהודה סעדו שר לי באוזן לא תורם..) ואז הייתה לי התגלות
הפורום צריך גיבוש
ואיך מגבשים?? כמו בכתה ח' בערך.. משחקי חברה.. והכי מתאים לפתוח את המחשקים שלנו הוא המשחק הכי וותיק בעולם אמת או חובה הכללים פשוטים מאוד! במקום בקבוק יהיה שרשור (מי שיגיב יתחיל?!) המשימות יכולות להיות מה שבא לכם חוץ מדבר אחד!! בבקשה באמת בבקשה בלי משימות כמו חובה עלייך להצטרף לפורום כלשהו! תהנו ועדת כתה

יאא איזה רעיון מגניב! ../images/Emo99.gif

אולי נגיע למצב שאני מתנשקת איתך וירטואלית
בכל אופן, חובה, שוטי..

אוקי נתחיל במשהו קליל ../images/Emo3.gif

ואגב אין לי בעיה להתנשק איתך
אז חובה עלייך לספר לנו על הדבר הכי מפדח שהיית צריכה לעשות או את הפדיחה הכי גדולה שלך בעולם כולו. (ודברים כמו הלכתי ברחוב ונתקעתי בעמוד לא מתקבלים! אני רוצה פדיחות רציניות!!) תהני

הממ.. וואי אני מהמשעממות ../images/Emo6.gif

אהה!!! הפאדיחות של החיים- כתבתי איזה שיר על מישהו שהייתי ממש דלוקה עליו ביום שבו גיליתי שיש לו חברה.. ושהיא so called גם חברה שלי.. כאילו היינו מדברות וזה.. הכרתי אותה! (את יכולה להבין את הסגנון של השיר
) ולמחרת התברר לי שהוא קרא אותו ו.. שהיא קראה אותו.. אהה פרט שולי- הם קראו אותו יחד!
ויומיים אח"כ ראיתי אותה והיה לה את החיוך הכי זדוני בעולם
ומאז לא דיברתי לא איתה ולא איתו.. אין לי מושג מה קורה איתם היום.. למזלי זה גם כבר לא מעניין אותי
תורך, אמת או חובה?

יופי!

חובה עלייך לספר לנו מה הדבר הכי נועז שעשית.. (מהכירותנו הקצרה אני מניחה שיש לך איזה סיפור מעניין
)

אללי ../images/Emo189.gif

טוב אין דרך ליפות את זה! אז ככה, אני גרה עם ההורים שלי והם פולניים ברמות קשות (בעיקר אמא!) בקיצור כשהייתי בצבא יצאתי עם בחור מקסים ובגלל שיצא לנו להתראות פעם באף פעם (כי אני הייתי חוזרת פעם בשבועיים הבייתה) אז רמת החרמנות עלתה
בקיצור היה איזה יום שאני ידעתי שהורים שלי בסידורים ואמרתי לו לבוא. אבל מסתבר שלא חישבתי את הזמנים נכון
בקיצור המעשה הנועז פה הוא שלא וויתרתי למרות שהורים שלי היו בחדר הסמוך!!!!! וזה היה בשעת בוקר והם היו ערים!!

מה אמת יא חננה ../images/Emo70.gif

טוב נו אמת ש.... אמת שאת סתם עושה פוזות של חננה אבל בעצם את מופרעת נפשית?

clevelandrocks

New member
piece of cake

מורי שלנו יפה ומתולתלת את הפורום ביד רמה מנהלת אוהבת את 'אביא לך' ו'זמנך עבר' ולי לא ברור רק זה הדבר: איך ב'אסתר' היא לא משתוללת?

שמע ישראל..

טוב, את חייבת לעבור דירה.. מהר.. איתי!!!
אני ארשה לך לעשות מה שתרצי מתי שתרצי.. (אבל אני לא מבטיחה שמי שיבוא אלייך לא יסיים את הלילה אצלי..
) יש קטינים בפורום? כי אם כן לדעתי שתינו מודחות רשמית

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה שיותר מדאיג אותי זה שאחי! הדתי משו יודע על הפורום הזה
ואם חושבים על זה אז אולי גם אבא ?!?

אם זה איתך אז מכפת לי

את מוכנה להיות ירושלמית נכון?? (כי פשוט חדרה זה חור! ואת ת"א אני שונאת ..)

למעלה