אוקיי...

אוקיי...

רק כי אני חייבת. *הפלאשבק השנה: 2004 המקום: חוף בצת הסיבה לשהותינו שם: חג תנועה. נכנסנו לתנועה, ראינו פתאום המון אנשים עם חולצות כחולות כמו של הקומונריות שלנו יושבים במעגלים וצורחים דברים. כאלה שבאותו רגע לא הבנו מה הם היו. נבהלנו. ואז עברנו בשביל מגודר בנרות. עמדנו בשלשות במפקד. סמדר [הקומונרית] צעקה: "קן שלומי, שבעה שומר ושומרת." ספלאשבק* *הפלאשבק השנה:2005 המיקום: איפשהוא ליד חוף בצת הסיבה לשהותינו שם: חג תנועה. הלכנו קצת, היינו קבוצה מעורבת של שלומי ונהריה, אני לא זוכרת מי צעק, אבל צעקו: "קן שלומי, 2 שומר ושומרת." ספלאשבק* *הפלאשבק השנה:2006 המיקום: איפשהוא ליד חוף בצת הסיבה לשהותינו שם: חג תנועה. הפעם היה שונה, לפני לפני המפקד עשינו טקס קצר של קבלת הח'ניקים לגו"ב. הפעם היו גם קצת גו"צניקים. שאני וחיים הדרכנו. בערך. שירן [הקומונרית] צעקה: "קן שלומי *מספר שקרוב ל11 בערך?* שומר ושומרת" ספלאשבק* אתמול, בחג תנועה 2007 של אזור צפון מערבי, בנערך בחוף בצת, טל אמי וקסם צעקו ביחד: "קן שלומי, 39 שומר ושומרת" כן, הגענו לאנשהוא. טוב, אחרי הקדמה ארוכה, איך היה לכם חג התנועה אתמול, למי שיצא?

אמן סלע

New member
אז ככה...

לי היה מעולההההההההה :) למרות שהייתי עם חניכים+ הייתי בחלוץ וקרעתי ת'תחת..היה מעולה!! באמת!!! והשנה יצאנו מג'סי בסופו של דבר 20 ..למרות שלא היה את החלק של השומר ושומרת וכל זה... עברתי עם החניכים בשער אש..פעם ראשונה..קראו בשם שלנו..עברנו עם דגל..אין ספק..מרגש. ואגב...סמדר כיום היא הרכזת קן שלי :p

היה מצוין!

רגע לפני שאני אספר, כל הכבוד קן שלומי המשיכו כך! ועכשיו אני אספר.. הממ היתי אמורה להיות בחלוץ אבל בסוף לא הסתדר לי ,שוב. אז שהגעתי היתי צוות טכני. אתם לא מבינים מזה להכין סלט למחנה של 500 איש! אבל..הי..הקומונריות שלי מלפני שנתיים היו גם שם ודיברנו המון המון ..והיה ממשש נחמד. בשלב מסוים האנשים של הצוות טכני העלו לי תפיוז,היתה חרא אוירה שמה,אבל חפיף. במפקד עצמו אני ומורן לקחנו את הטתניקים ללשער האש,גמני רציתי לעבור ולא נתנו לי
היתי כל כך גאה בהם... במפקד היו המון פאשלות,והמון דברים,אבל הדבר של הטתניקים שלנו הכי ריגש אותי ..כפרות עליהם שיכוניסטים קטנים שלי=] הממ בלילה לא ישנתי,היתי דבוקה למדורה ...העברתי שיחות נפש עם אלונה.. בבוקר היה כיף.חפרתי פה טילים.בקיצור היה ממש כ-י-ף! ובערב הלכתי לחג קן כפס וגם היה טוב=]

חחח אין ספק זה היה מצחיק ביותר,

בעיקר איך שנפלתי חחחחחחחחחחחחחחחחח [ואיך שדממתי למוות בשפה שחיבקת אותיD:] עשית לי תטיול!

יש שמועות...

שקן כרמיאל גנבו לנו את השיר של "אוכלת מהצד"? קסם אמרה לי שקן אחר שר אותו במפקד.

פורה

New member
אוקיי, הבהרה קצרה:

את השיר הזה, לראשונה שמעתי לפני שנתיים בטיול חנוכה מפי קיבוצניקים מגזית, והכרמיאלים שיפרו אותו ועשו לו גרסאות שונות, משונות וטובות, את השיר המקורי אני כבר לא זוכרת, אבל המקור של השיר ששרו בטיול ל"D בעומר טמון בחבר'ה מקבוצה קשקשתא-י"א של כרמיאל, אז פעם הבאה שאתם אומרים שגנבו לכם שיר, אולי זה אומר שאתם גנבתם....

נה.

אני לא יודעת מי המציא אותו או לא המציא לפניי, אבל השיר הזה היה השיר ועידה שלנו שכל הזמן צרחנו אותו בועידה. והמילים החדשות שלו הן התוצרי טירוף שלי מהלילה. יש לנו מילים אדירות D: תגידו אה [חניכים אומרים אה] אה [חניכים אומרים אה שוב] הכיצד? שלומי היא מספר אחת תגידו אה [חניכים אומרים אה] אה [חניכים אומרים אה שוב] הכיצד? שלומי היא מספר אחת. חשבתם קן קטן, שאין בו חניכים, ואז פתאום גיליתם שאנחנו מלכים. נכון שלא כולם דומים ולא כולן דומות, אבל בקן שלומי, יש שוויון זכויות. תגידו אה [חניכים אומרים אה] אה [חניכים אומרים אה שוב] הכיצד? שלומי היא מספר אחת תגידו אה [חניכים אומרים אה] אה [חניכים אומרים אה שוב] הכיצד? שלומי היא מספר אחת! D: מסתבר, שהחרוזים שלי ממש טובים אחרי לילה בלי שינה.

פורה

New member
יש מצב..

נזכרתי במקור- תגידו אה! (אה!) אה! (אה!) הכיצד? כיתת מב"ר מספר אחת? אל תשאלו אותי מה פשר השיר, זה קיבוצניקים מגזית המציאו. כנראה שכיתת המב"ר אצלם מיוחדת.

גם לנו"ש הייתה נוכחות נוכחות בטיול..

היינו ממש מאושרים לשמוע ביום שישי בצהריים שיש לנו אוטובוס משלנו.. (למרות שבסוף היינו עם עוד 7 חבר'ה מנהריה..) אולי הפעם האחרונה שיצאנו יחסית הרבה הייתה בכיתה ז'.. היה ממש מרגש במפקד אש לשמוע שיש מנו"ש 40 שומר ושומרת ובכלל ברוב הקינים היו המון חניכים וזה ממש מילא בי גאווה..כמה שהדרורניקים השנה ממש מובילים את הקנים (באמת שיש לנו שכבה מעולה!!). בכל אופן,מכל הטיולים של ל"ג בעומר..של השנה הכי נהניתי למרות שיצאתי בתור מדריכה..היה לי ממש כיף עם הזוג הדרכה שלי וגם עם החניכים שפה ושם עשו בעיות עם שתיית המים.. (אבל טיפלנו בהם כמו שצריך...מוהאהאהא) והכי מצחיק היה הא"ש לילה... כמעט השתנו במכנסיים מרוב פחד..אבל זה נחמד כי זה קירב בין המדריכים לחניכים..זה היה ממש חמוד מצידם שהם חיבקו אותי בגלל שהם פחדו.. יאללה..אנשים..אם יש לכם חוויות מהטיול ספרו לכולם...:) דר (נו"ש)

MakeItHurt

New member
לנו"ש וק. חיים יש מלא מורלים

ובגלל היותי צוות טכני בטיול זה אני זוכרת את כולם. אני עדיין כועסת שקילקלו לי את המבוך.

104 שומר ושומרת.[:

למרות שיחסית הרבה הלכו, אבל זה גו"צניקים. היה נחמד, נחמד שהיה. מתחילים לעבוד עכשיו על סמינר אזורי.[[:

MakeItHurt

New member
נירית

אני עדיין לא שוכחת את המים שחיים ואתם שפכתם רק בגלל שהייית הח'טניקית היחידה מהקן לנו בקן יש מלא גו"צניקים אבל אין בוקשי גו"בניקים, מזל שיש אותי להגיד לקומונרים שבסיס טוב (AKA הרבה גו"צ) עתיד טוב (AKA הרבה גו"ב בעתיד) אוהבת וחבל שראיתי אותך רק במפקד אש.

לא הייתי בשאר הטיול.

באתי רק למפקד אש כי זה חמש דקות מהבית והיה לי שבוע קשה אז רציתי קצת קרית חיים. וקיבלתי את מה שרציתי D: חחח מה לעשות, צריך לעבוד קשה כדי להתקבל לגו"ב. ואני לא זוכרת מים אני רק זוכרת שכיבות שמיכה D: היינו חארות טובים, תודי D:

MakeItHurt

New member
וואוו אז את זוכרת גרוע

אתם עמדתם במעגל ואמרתם לי להגיד כמה שיותר דברים טובים על קן שלומי (כאלה פאטתים!) ואם יותר משלוש שניות אין לי מה להגיד אתם שופכים עלי מים חוצמזה ברוב אני לא השתתפתי כי לא באמת קיבלתי שומרית חדשה רק את שלי בחזרה.

חחחחח

לא נכון! נראה לי שרק אמי וברק היו צריכים להגיד על קן שלומי ואת היית צריכה על נהריה לא? חחחחחחחחחחח [נו, ניסינו להעלות לעצמינו את הביטחון העצמי!] תתלונני לגו"בניקים שלכם שלא טרחו לעשות לכם טקס כניסה לגו"ב.

למעלה