אוקיי

Honey girl17

New member
אוקיי

אני אומנם חדשה פה ועגום לי לראות תפורום הזה לא תוסס חיים!!
חבל...נירוונה כבוד!!
אז יאללה כל מה שאתם צריכים לעשות זה לענות על השאלון כדי שאני אכיר אותכם יותר טוב! צאו לדרך..!
שם: גיל: ישוב: יש לך חיית מחמד? איזו? איפה אתה יושב עכשיו? איזה חברת פלאפון יש לך? יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אתה משלם את החשבון? יש עבודה? איזו? מה הצלצול שלך בפלאפון? שיר שמתנגן ברקע? כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? איפה היית רוצה להיות עכשיו? יש חבר\ה? כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה התרגשת? וצחקת? ובכית? והתעצבנת ברמות מטורפות? ורקדת כמו משוגע\ת? לקחת סמים? עישנת סיגריה? עישנת נרגילה? שתית אלכוהול? השתכרת? קנית דיסק? הורדת שיר? בדקת אימייל? שלחת מייל? מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? ובהכי חדשה? ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? איזה ספר קראת לאחרונה? ממליץ\ה עליו? מוכן\לסיים את השאלון?

Honey girl17

New member
יאפ...אני ראשונה

שם:בר גיל:17 יישוב:חדרה יש לך חיית מחמד?כע איכס מה?תוכים איפה אתה יושב עכשיו?בסלון מול המחשב איזה חברת פלאפון יש לך?אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?אין לי פון...הוא מת. אתה משלם את החשבון?כע יש עבודה?כע מה?בייביסיטר ומורה פרטית. מה הצלצול שלך בפלאפון?וואלה לא זוכרת. שיר שמתנגן ברקע?smells like teens spirit כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?חחח 3 כולם בבציפר/עבודה איפה היית רוצה להיות עכשיו?בים יש חבר\ה?אוי לא כיף ביחד?עם הידיד? כע מתי בפעם האחרונה התרגשת?אתמול..אלוהים! וצחקת?אתמול ובכית?שלשום והתעצבנת ברמות מטורפות?נראה לי שלשום ורקדת כמו משוגע\ת?אמממ אני כל הזמן עושה את זה חעחע לקחת סמים?לא לוקחת עישנת סיגריה?בעע אתם רוצים להרוג אותי?? עישנת נרגילה?לא נוגעת בחרא הזה שתית אלכוהול?בעצמאות השתכרת?אממ פורים קנית דיסק?לא קניתי... הורדת שיר?אתמול בדקת אימייל?אתמול שלחת מייל?אתמול.. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?אני לא רוצה לחשוב כמה אסמסים יש לי ומחכים שאני אקרא אותם ובהכי חדשה?כנ"ל ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?אני לא יודעת...בטח יש לי 100 כאלו.בלי הגזמה!! איזה ספר קראת לאחרונה?פסיכולוגיה...חח עוזר?! ממליץ\ה עליו?כעע...ינעל פרויד!! מוכן\לסיים את השאלון?אני בסוף כבר לא? אהה אז זהו שסיימתי...........אחלה יום חברה! חולה עליכם!

J92

New member
../images/Emo54.gifכיף חיים!

שם:יוסוף. גיל:5 וחצי ..אבל אמא אומרת שאני נראת גדולה. ישוב:בין הפיח לסנטר. איפה אתה יושב עכשיו?על המעקה בגג. מה הצלצול שלך בפלאפון?let it be! שיר שמתנגן ברקע?פרדייס לוסט משהו כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?אין לי חברים. איפה היית רוצה להיות עכשיו?בגולן יש חבר\ה?קוראים לו שמיל והוא בא אלי בחלומות כיף ביחד?כיף חיים! מתי בפעם האחרונה התרגשת?אתמול ב8 בערב והתעצבנת ברמות מטורפות?אה ב24 שעות האחרונות זה בטוח לקחת סמים?רמי עישנת סיגריה?מואשם עישנת נרגילה?בהחזקת שתית אלכוהול?סמים השתכרת?קלים. קנית דיסק?לפני יובלות. הורדת שיר:אף פעם בחיי העלובים. בדקת אימייל?לפני 7 דק' שלחת מייל?לפני 5 שנים. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?אז יש מישהו פריקי?לפני שנתיים ושבוע. ובהכי חדשה?"אין לי עתיד אני הרוסה וכבולה" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?בואנה יקרציות. איזה ספר קראת לאחרונה?אנרגיות צהובות משתוללות ממליץ\ה עליו:בהחלט. מוכן\לסיים את השאלון?לא..אני מוכנה לדפוק מכות לילדים שמציקים לכם תמורת עידוד.

MilkShack

New member
ME

שם: מור גיל: 15 וחצי ישוב: יבנה יש לך חיית מחמד?כע , כלב איזו? כלב ! איפה אתה יושב עכשיו? בואו נחשוב.... איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון. יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לע אתה משלם את החשבון? לע יש עבודה? לע איזו? לע מה הצלצול שלך בפלאפון? Black Dog של לד. שיר שמתנגן ברקע? כלום כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 46 איפה היית רוצה להיות עכשיו? בדיוק פה יש חבר\ה? לא כיף ביחד? כן =\ מתי בפעם האחרונה התרגשת? אתמול עם הדארק סייד וצחקת? בבצפר היום XD ובכית? לא 'דזע והתעצבנת ברמות מטורפות? לא'דע.. אולי אתמול גם ורקדת כמו משוגע\ת? לא רוקד לקחת סמים? לע עישנת סיגריה? כע עישנת נרגילה? כע שתית אלכוהול? כע השתכרת? כע קנית דיסק? כע הורדת שיר? כע בדקת אימייל? כע שלחת מייל? כע מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? אני אוהב בנות ובהכי חדשה? ידידה שלי שלחה ממני.. ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? לפני שנייה איזה ספר קראת לאחרונה? הארי פוטר באנגלית ממליץ\ה עליו? לא זה חופר מוכן\לסיים את השאלון? לא .

gunsnroses4ever

New member
me!!

שם: עדן גיל: עוד חודשיים 14
ישוב: גבעת שמואל... :-S יש לך חיית מחמד? כן איזו? כלב הכי חמוד בעולם איפה אתה יושב עכשיו? על כיסא ליד המחשב איזה חברת פלאפון יש לך? Esc יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? שלחתי אסאמאסים לפריז בלי הפסקה א אני חושבת שכן... אתה משלם את החשבון? לא
יש עבודה? לא.. אבל אולי תהיה בקרוב איזו? בייביסיטר מה הצלצול שלך בפלאפון? sweet child o' mine עם מיליון זיופים שיר שמתנגן ברקע? lithium כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? איסיקו: 1 מסנג'ר: 1 וזה אותו בנאדם... איפה היית רוצה להיות עכשיו? בניו יורק.. חח יש חבר\ה? לא כיף ביחד? לא חח מתי בפעם האחרונה התרגשת? כשגיליתי שביומולדת אני אוכל לקנות גיטרה חדשה.. חשמלית!! וצחקת? אתמול ובכית? לא זוכרת והתעצבנת ברמות מטורפות? גם לא זוכרת ורקדת כמו משוגע\ת? אתמול
לקחת סמים? never! עישנת סיגריה? כנ"ל עישנת נרגילה? גם שתית אלכוהול? רק בקטנה.. לפני די הרבה זמן השתכרת? גם לא קנית דיסק? חודש בערך הורדת שיר? לא זוכרת בדקת אימייל? אתמול שלחת מייל? אתמול מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?האלופה שולתתת! סמסו ת'מילה סער פדידה ל1010 וקבלו ת'רינגטון של סער פדידה ומסך פדידה מחייג אליך www.1010.co.il XD ובהכי חדשה? אני לא יכולה לדבר עכשיו תגידי גם לענבר (מפריז) ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?24 לאפריל איזה ספר קראת לאחרונה? עדיין משקפת הענבר.. אני שוכחת לקרוא אותו ממליץ\ה עליו? המצפו הזהוב מוכן\לסיים את השאלון? טוב נו.. אה סיימתי! יאי

skirt9

New member
../images/Emo219.gif

שם:יונתן גיל:14 וחצי ישוב:י-ם יש לך חיית מחמד?לא איזו? איפה אתה יושב עכשיו?מול המחשב בחדר עבודה איזה חברת פלאפון יש לך?אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?די אתה משלם את החשבון?לא יש עבודה?לא איזו? מה הצלצול שלך בפלאפון?נוקייה טיון שיר שמתנגן ברקע?תקופה - צ'וקה כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?15 איפה היית רוצה להיות עכשיו?לאיודע יש חבר\ה?לא כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה התרגשת?לאיודע וצחקת?לפני שעה ובכית?לפני חודשיים והתעצבנת ברמות מטורפות?מזמן ורקדת כמו משוגע\ת?ברוקצ לקחת סמים?אפפעם עישנת סיגריה?ברוקצ עישנת נרגילה?שלשום שתית אלכוהול?שלשום השתכרת?לפני חודש וחצי קנית דיסק?מזמן הורדת שיר?אתמול בדקת אימייל?אתמול שלחת מייל?לפני שבועיים מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?save me!! plz... its so boring ובהכי חדשה?נכון. ואז נקשור אותך לעץ ואתה תישאר איתנו כל הלילה P: ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?18.4.07 21:03:42 איזה ספר קראת לאחרונה?דרקולה ממליץ\ה עליו?כן מוכן\לסיים את השאלוןבכיפ?

Queen for a day

New member
וואה

שם: איב גיל: 14 ישוב: פתח תקוה יש לך חיית מחמד? איזו? חהחהחה איזו? חהחהחהחהחהחהחה, אין לי כוח לפרט איפה אתה יושב עכשיו? על כיסא איזה חברת פלאפון יש לך? אם אתם קוראים לזה פלאפון|מלמולים|.. אורנג'. יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא חושבת אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? לא איזו? מה הצלצול שלך בפלאפון? הת'ים סונג של הסימפסונס שיר שמתנגן ברקע? מה זה בקושי דור שני! כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? אני לא מחוברת איפה היית רוצה להיות עכשיו? בחלום השישי יש חבר\ה? לא, מי ירצה אותי? כיף ביחד? ... איזה שאלות דודה מתי בפעם האחרונה התרגשת? כשנכנסתי הביתה, וראיתי את אמא מכניסה לתנור בלילה של עוגת שוקולד וצחקת? כל ההפסקה היום ובכית? מתישהו בחופש או קצת אחרי והתעצבנת ברמות מטורפות? היום בבוקר ורקדת כמו משוגע\ת? יום העצמאות לקחת סמים? NEVER עישנת סיגריה? צק עישנת נרגילה? צק שתית אלכוהול? צק! ביום העצמאות השתכרת? כנ"ל קנית דיסק? פפפפייייי, מתי קניתי את קיד א'? מפגש פורים הורדת שיר? פפפפ מזמן בדקת אימייל? אתמול
שלחת מייל? - מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? 'איפה את?' ובהכי חדשה? 'נו' ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול ב-22:11 (חוח, איזה שעה קוּלית) איזה ספר קראת לאחרונה? הארי פוטר וגביע האש ממליץ\ה עליו? חמישה כוכבים מוכן\לסיים את השאלון? בשמחה

ORBITTE

New member
איזה כיף! אני אוהבת שאלונים=]

שם: רינת גיל: 14 ישוב: פ''ת יש לך חיית מחמד? כעע איזו?כלב איפה אתה יושב עכשיו? נחשו איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא אתה משלם את החשבון?לא יש עבודה? לא איזו? לא מה הצלצול שלך בפלאפון? all my loving- beatles שיר שמתנגן ברקע? shine on your crazy diamod- pink floyd כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?לא מחוברתתת איפה היית רוצה להיות עכשיו? בחלל יש חבר\ה? כע כיף ביחד? לא מתי בפעם האחרונה התרגשת? מממ וצחקת?עכשיו מהשאלון הזה...XD ובכית? לא זוכרת והתעצבנת ברמות מטורפות? לפני 10 דקות ורקדת כמו משוגע\ת? אתמול לקחת סמים? never! עישנת סיגריה?never! עישנת נרגילה?never! שתית אלכוהול?never! השתכרת?never! קנית דיסק?אתמול! של ג'ימי! הורדת שיר? אתמול בדקת אימייל? מזמן לאאא שלחת מייל? מזמן לאא מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? lol.. ובהכי חדשה? זה אישי!!! ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול איזה ספר קראת לאחרונה? הארי פוטר וגביע האש!! ממליץ\ה עליו?מאודדד מוכן\לסיים את השאלון? יאפפ=]]

pluplup

New member
אוף,למה כזה קצר? ]:

שם: דור. גיל: 14 וחצי. ישוב: טל-שחר(איפשהו שם ליד בית שמש,רמלה,וכל אלה). יש לך חיית מחמד? יש ויש איזו? כלב וחתולה. איפה אתה יושב עכשיו? על הכיסא שבחדר שלי?
איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג'
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אין לי מושג,אני לא משלם את זה P: אתה משלם את החשבון? XD יש עבודה? נופ ;; איזו? מה הצלצול שלך בפלאפון? סתם אחד מהצלצולים של הפלאפון. ככה זה כשיש פלאפון גרוע בלי אינטרנט. שיר שמתנגן ברקע? A PERFECT CIRCLE - VANISHING. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 29. איפה היית רוצה להיות עכשיו? איפה שאני נמצא כרגע :] יש חבר\ה? נופ. כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה התרגשת? רוק העצמאות? וצחקת? היום,או אתמול,לא זוכר. ובכית? לפני כמה חודשים. והתעצבנת ברמות מטורפות? לפני כמה ימים אם אני זוכר נכון. ורקדת כמו משוגע\ת? אף פעם @.@ לקחת סמים? כנ"ל. עישנת סיגריה? כנ"ל. עישנת נרגילה? כנ"ל. שתית אלכוהול? וואי,מזמן... בגיל 6 בערך. השתכרת? אף פעם. קנית דיסק? כמה שבועות. הורדת שיר? שיר בודד? וואי,שנים! בדקת אימייל? היום או משו P: שלחת מייל? שנים!!!!! מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? *בודק*. "איפה אתה?". ובהכי חדשה? "אני רואה ליגת האלופות מה תצריך" P: ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? 24 לחודש,שעה 12 ו12 דקות בלילה P: איזה ספר קראת לאחרונה? שום ספר. ממליץ\ה עליו? מוכן\לסיים את השאלון? לא! ;; אוף ;;

vadi101

New member
Hello my name is Vadim!

Whats you name? וככה זה ממשיך(אנגלית ברמה של כיתה ד') שם:ודים גיל:17 וחצי ישוב: יוקנעם סיטי יש לך חיית מחמד?אכן איזו? מיאו חתול איפה אתה יושב עכשיו?מול המחשב איזה חברת פלאפון יש לך?פלאפון יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?משתדל שלא , ודווקא יצא שלא. אתה משלם את החשבון?לא. יש עבודה?Im Broke mannn...לא אין. איזו?לוחצים לי על הפצעים אה?! מה הצלצול שלך בפלאפון? Sunday bloody Sundy של U2. שיר שמתנגן ברקע?חח ברגע איירוני במיוחד Something In The Way מהאנפלגד חחח. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?הרבה ועם חצי אני לא מדבר. איפה היית רוצה להיות עכשיו?מקום שקט או עם כמה אנשים שרבתי על כלום...חייב לחיות בדרך שלום. יש חבר\ה?אין. כיף ביחד?אני ויד ימיני? חבל"ז! אני בהתנזרות בכלל אז אין פה דיבורים על חטא. מתי בפעם האחרונה התרגשת?אתמול כששמעתי כמה שירים חחח. וצחקת?אתמול כשהצחקתי את ידידה שלי. ובכית?לפני כחודש נדמה לי אחרי ש....זה כל כך מסובך. והתעצבנת ברמות מטורפות?היום. ורקדת כמו משוגע\ת?יום העצמאות כששתיתי. לקחת סמים?לפני קצת יותר משנה (או יותר) פעם ראשונה ואחרונה. עישנת סיגריה?לא זוכר...אני פשוט לא מעשן. עישנת נרגילה?יום העצמאות. שתית אלכוהול?יום העצמאות. השתכרת?לא זוכר את הפעם האחרונה , נראה לי איזה 3 חודשים. קנית דיסק?לא בזמן האחרון. הורדת שיר?אתמול. בדקת אימייל?אתמול. שלחת מייל?לא שולח אימיילים. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?"מנגנים היום" ובהכי חדשה?"מצטער יש לי חום של כמעט 39 אין סיכוי להופיע , תמסור לכולם גם סליחה" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?אתמול בערב. איזה ספר קראת לאחרונה?אזרחות. ממליץ\ה עליו?לא. מוכן\לסיים את השאלון? דווקא אהבתי את השאלות אבל היה מגניב. שאלון גזעי , תודה על שיזמת פה על ההתחלה. להית' חבר'ה.

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifסמבת סלאם!(אמהרית קלוקלת...)

שם: עובדיה///.. גיל: 14 וחצי!!!.. ישוב: צומת מסמיה/הקראווילה איפה אתה יושב עכשיו? במדבר ליד עכבה משחק שש בש ערבי עם כמה תושבים סונים מהכפר הסמוך(מזאת אומרת איפה אני יושב!?!??..בשרותים!!!..) איזה חברת פלאפון יש לך? אהה זה..אממ..אני עדיין בתהליכי רכישת חברת סלקום אבל בסוף גאידמק זכה במכרז בעלות הזיכיון.. יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? ממזמן אני כבר לא פותח את המיכתבים מהחברת פלאפון(מנסה להסתיר מאבא את הפירוט חשבון..) אתה משלם את החשבון? בטח! מכספי החזרי הנסיעות שאני מקבל מהעמותה המשגשגת שלי!!!.. יש עבודה? מנהל חדר מוזיקה(איזה כייף להגיד את זה..אבל בתאכלס אנלא רואה מזה שקל!!!..) מה הצלצול שלך בפלאפון? בעיקרון בחרתי ב"הגדרה כצליל צילצול" את 100% של Sonic youth אבל לבסוף מה שמושמע לי ברקע זה מה שהפלאפון שלי מחליט להשמיע..כי קניתי פלאפון משוכלל כל כך עם הטכנולוגיה העתידנית של "פלאפון בעל אישיות עצמאית!".. שיר שמתנגן ברקע? רעש מפלים!..(בעצם..עוד מישהו יצא מהשרותים..) כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? המווון!!!..רק חבל שאין לי מושג מי כל אלו.. איפה היית רוצה להיות עכשיו? פה.. יש חבר\ה? אמממ..יאפ.. כיף ביחד? לא..אנלא סובל אותה..והיא גם מסריחה מהמותן!.. מתי בפעם האחרונה התרגשת? לפני כמה דקות כשהתעטשתי.. וצחקת? אנלא מרבה לצחוק באמת.. ובכית? היום..(אמא,מהיום אנלא עובד שלך! את שומעת אותי?!?!..מספיק לסנג'ר אותי לחתוך בצל!!!..) והתעצבנת ברמות מטורפות? לא מתעצבן.. ורקדת כמו משוגע\ת? לא רוקד.. לקחת סמים? לא מסמם.. עישנת סיגריה? לא מסנגר.. עישנת נרגילה? לא מנרגל.. שתית אלכוהול? לא..(מלכלק?!..) השתכרת? לא משתכר.. קנית דיסק? לא..וואוו מזמן.. הורדת שיר? לא זוכר.. בדקת אימייל? היום(למה זה באמת חשוב!?.כאילו..שלחת לי ווירוס או משהו?!..) שלחת מייל?*** מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "לא לא, אני דווקא דיברתי עליך.." ובהכי חדשה? "תסתום את הפה שלך ותן לישון כבר!".. ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? היום.. איזה ספר קראת לאחרונה? רומח הדרקון.. ממליץ\ה עליו?! בטח!..חנונים.. מוכן\לסיים את השאלון? לאאאא..רק לא זה!!!.. עובדיה בחוץ!!!...

sappy song

New member
../images/Emo3.gif

שם:שי גיל:17 ישוב:אשדוד יש לך חיית מחמד?כן איזו?מולדובן איפה אתה יושב עכשיו?בכדור הארץ איזה חברת פלאפון יש לך?סלקום יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?לא אתה משלם את החשבון?לא יש עבודה?משהו כזה איזו?פדיחות מה הצלצול שלך בפלאפון?acorss five aprils-let's whisper שיר שמתנגן ברקע? אתם לא מכירים
כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?65 איפה היית רוצה להיות עכשיו?סן דייגו יש חבר\ה?חגי,אלכס ושגיא בגדו בי,אז לא...כולם נדפקו
כיף ביחד?... מתי בפעם האחרונה התרגשת?היום,שלחו לי שיר אדיר שחיפשתי מלא זמן
וצחקת?עכשיו ובכית?היום,המניאקית הראתה לי ליצן
והתעצבנת ברמות מטורפות?לא זוכר ורקדת כמו משוגע\ת?אין מה לעשות בבוקר...מה אני אעשה לקחת סמים?XDDDDDD עישנת סיגריה?בעע אף פעם עישנת נרגילה?מזמן שתית אלכוהול?לפני שבוע השתכרת?מזמן קנית דיסק?מזמן הורדת שיר?אתמול בדקת אימייל?שנים... שלחת מייל?כנ"ל מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?שיייייי כפרעעעעעע חולה עלייך מלאאאאא מואהההההה (אל תשאלו) ובהכי חדשה?גם משהו בסגנון XD ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?אתמול איזה ספר קראת לאחרונה?XD ממליץ\ה עליו?XD מוכן\לסיים את השאלון?סוף סוף משהו לא חופר

l i o r a n g e

New member
../images/Emo122.gif

שם:ליאורוש המאממת. גיל:13.8 ישוב:מצפה רמון יש לך חיית מחמד?כן
איזו?כלבה. איפה אתה יושב עכשיו?על המיטה, מחשב נייד איזה חברת פלאפון יש לך?אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?כן, 250ש"ח אתה משלם את החשבון?נופ יש עבודה?אין עבודה, אין שפה, קשה! קשה! איזו?אין. מה הצלצול שלך בפלאפון?"זה בוקר יפה תעשה לך קפה העולם בחוץ רוצה רק בטובתך נצא לטיול קודם כאן ואז ממול..." (היום שלנו,אינפקציה) שיר שמתנגן ברקע?איזה משהו מגניב של להקת פאוור מטאל. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?מעט מדי, פאדיחות איפה היית רוצה להיות עכשיו?בגמלידההה יש חבר\ה?לא כיף ביחד?לא מתי בפעם האחרונה התרגשת?זה היה מזמן... וצחקת?אתמול בלילה ובכית?כשסגרו את השבט. והתעצבנת ברמות מטורפות?כשסגרו את השבט, מפגש ישרא ורקדת כמו משוגע\ת?לא זוכרת לקחת סמים?אף פעם עישנת סיגריה?אף פעם עישנת נרגילה?מזמן.. שתית אלכוהול?מזמן.. השתכרת?מזמן.. קנית דיסק?לפני חודש הורדת שיר?אני לא מורידה, מורידים לי בדקת אימייל?הבוקר שלחת מייל?לפני שבוע מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?זכית במנוי לשירות סקס, העבר את הפלאפון לרטט ודחוף לתחת. אנחנו נתקשר. ובהכי חדשה?עוד רבע שעה או 20 דקות אני אצלך. ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?25.4.07 בשעה 18:25 איזה ספר קראת לאחרונה?ארבע ההסכמות ממליץ\ה עליו?אם יש לך המון בעיות חברתיות, כן מוכן\לסיים את השאלון?כן.

Aline In Chains

New member
יאללה אני..

שם: אלין. גיל: 16 ישוב: בארשבע. יש לך חיית מחמד? לא.. איזו? - איפה אתה יושב עכשיו? על הכיסא? איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום. יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? יצא לי לפני איזה חודשיים חשבון של 500, ומאותו יום אין לי כ"כ פלאפוןXD אתה משלם את החשבון? לא.. יש עבודה? לא. איזו? לא. מה הצלצול שלך בפלאפון? rape me שיר שמתנגן ברקע? Demon of the Fall-Opeth כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 49 איפה היית רוצה להיות עכשיו? במיטה, לישון., יש חבר\ה? יש. כיף ביחד? אהא:] מתי בפעם האחרונה התרגשת?לא זוכרת.. וצחקת? אתמול.. ובכית? אתמול.. והתעצבנת ברמות מטורפות? לפני איזה שבועיים.. ורקדת כמו משוגע\ת? לא רוקדת.. לקחת סמים? - עישנת סיגריה? לא מעשנת. עישנת נרגילה? - שתית אלכוהול? לא שותה. השתכרת? לא שותה כוסעממכאקראק'@$^$@ קנית דיסק? לפני כמה חודשים. הורדת שיר? לפני איזה שבוע בדקת אימייל? שבוע. שלחת מייל? שבועיים מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? אין לי כח לבדוק. ובהכי חדשה? אףלך'קחא ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? איזה ספר קראת לאחרונה? אני כריסטיאנה פ. ממליץ\ה עליו? מאד. מוכן\לסיים את השאלון? כן.

hadarinke

New member
גם אני!

שם:הדר גיל:14 ישוב:קרית הומו יש לך חיית מחמד?כן איזו?תוכים, דג איפה אתה יושב עכשיו?בחדר איזה חברת פלאפון יש לך?פלאפון יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?כן אתה משלם את החשבון?לא יש עבודה?כן איזו?בייביסיטר מה הצלצול שלך בפלאפון?של נירוונה...סמלס.. שיר שמתנגן ברקע?מיי שארונה (?) כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?50 ככה איפה היית רוצה להיות עכשיו?בחור רחוק יש חבר\ה?^^ כיף ביחד?^^ מתי בפעם האחרונה התרגשת?אתמול וצחקת?אתמול ובכית?ביום שני והתעצבנת ברמות מטורפות?אתמול ורקדת כמו משוגע\ת?אממ גם אתמול לקחת סמים?לאאאאאאא עישנת סיגריה?לאאאאאאאאא עישנת נרגילה?לאאאאאאאאאאא שתית אלכוהול?אממ...שבועיים ככה השתכרת?לא זוכרת קנית דיסק?לפני שבועיים הורדת שיר?היום בדקת אימייל?השבוע שלחת מייל?לא ידוע מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?איך הלך במבחן? ובהכי חדשה?טוב אז ב10 בקניון ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?מאתמול בערב איזה ספר קראת לאחרונה?שעות מתות ממליץ\ה עליו?כן מוכן\לסיים את השאלון?טוב

למעלה