אוקיי

alones20

New member
אוקיי

אז נגמרה לנו הכנת הסגל למתגייסי מודיעין שדה נובמבר 06, היה נחמד,מרתק, ומחכים כבר בקוצר רוח לטירונים. אני נמצא ברגילה, ואשמח לענות לשאלות על מודיעין שדה או על הצבא בכלל

RENI1

New member
לגבי הלוחמות-

לפי אילו קריטריונים יחלקו אותנו לצוותים רגליים ורכובים?

alones20

New member
חלוקה רנדומלית בגדול, אבל

יתנו לכן דפים בהם תמלאו את הרצונות שלכן, וינסו להתגמש איתכן, כמובן ככל מידת האפשר

RENI1

New member
לבר-אור פתיחה

יש השפעה על החלוקה? (או שהחלוקה תתבצע לפני הבר-אור?)

alones20

New member
היא תתבצע אחרי

ולבר אור פתיחה אין השפעה, רוצים לבדוק מה רמת הכושר שלכם בכדי לדעת כיצד להתקדם איתכם מבחינת האימונים

josie1986

New member
שאלה שמעניינת אותי

מה האינטרס של החיל לפתוח צוות רגלי לבנות אם הן מסוגלות לסחוב הרבה פחות ציוד מלוחמים? או שיהיו צוותים מעורבים?

CaesaR3

New member
צוותים מעורבים עוד יותר יתסכל

כי זה יהיה ככה שהלוחמים יסחבו יותר מה'לוחמות' מכיוון שהן פיזית יכולות לסחוב פחות *ככה אני חושב לפחות..*

josie1986

New member
אבל יש ציוד שצריך להתנייד ממקום

למקום, זה לא משהו שאפשר לוותר עליו.

alones20

New member
ממטער

אבל זה קצת נוגד את החוקים, אם אני אענה לך ולמתגייסים למוד"ש על השאלה הזאת, בגלל זה בחרתי לענות לעדי במסר (עד כמה שידוע לי היא לא מתגייסת למוד"ש
)

RENI1

New member
או.קיי

אני מבינה את החלטתך ומקווה שזה לא מעיד על משהו רע לגבי הצטרפות בנות למערך הלוחם של מוד"ש.

phlava

New member
כנראה שלא הבנתי אז אני ישאל..

איך אני מגיע לרגליים?

alones20

New member
אוקיי נסביר שוב

חלוקה אקראית, לרגליים ולרכובים, החלוקה ניתנת לשינוי, בסוף הטירונות יקחו אנשים מהצוותים הרגלים (בנים בלבד) לפלוגות היעודיות

phlava

New member
העיקר שזה ניתן לשינוי

ממה ששמעתי עדיף רגלי, הרכוב פחות מאתגר ופחות הכל בעצם..זה נכון?

alones20

New member
הכל מאתגר

תלוי מה את מחפש, אם להכנס ולהקים מערכות תצפית בשטח, תוך כדי סחיבת משקלים, או להתנועע ברקון או זריז ולתצפת מהרכב, בכל מקרה שניהם תלוים אחד בשני, בכל יציאה למארב רגלי, יש גיבוי של רקון או זריז, כי בתוך הרכבים נמצאים כלי תצפית לטווחים יותר ארוכים עם שדה ראייה יותר רחב

SKOOP16

New member
עוד שאלה

הבנתי שפרק הזמן שבנות יכולות לבצע מארבים הוא פרק זמן קצר יותר של 72 שעות אם אני לא טועה. האם יש אמת בשמועה? ואם כן למה זה ככה?

למעלה