אוקיי

אוקיי

ככה, קודם כל שלום לכולם
גם אני אוהב את פינק פלויד וגם אני הולך להופעה של רוג'ר ווטרס. אני שואל את השאלה הבאה כי חיפשתי פה בפורום ולא ראיתי ששאלו לפני אז החלטתי לשאול בעצמי. מלבד ההבטחה של רוג'ר ווטרס לנגן את כל הדרק סייד, איזה עוד שירים הוא צפוי לשיר? (אני אשמח, למשל, לקבל פחות או יותר איזה פלייליסט או סיקור מהופעה קודמת שלו בסיבוב, או משהו כזה...) תודה מראש

wommer

New member
אם תסתכל קצל למטה

תראה שרשור שהנושא שלו: "סטליסט (רשמי?)" ושם רשום על סטליסט שמשהו שהרוסים פרסמו. אל תסתמך, אבל זו אפשרות. נהיה חכמים כאשר הוא יתחיל את הטור שלו.

dondons

New member
../images/Emo45.gifתשובה יפה!

בלי הערה עוקצנית? כל הכבוד על הסובלנות בגישה.

wommer

New member
מה כבר הפכתם אותי

לבנאדם עוקצני? הממ לא כיף... לפחות אפשר לכפר על זה...

בהחלט כל הכבוד על אורך הרוח ../images/Emo13.gif

ידעתי שקיים איפשהו שרשור דומה וידעתי גם שאני לא הראשון ששואל את זה. בכל מקרה תודה. אני אחפש את זה

The Walrus

New member
דווקא אליו אתה מתגעגע?

לי יותר יחסרו Hey You וDogs. יתרה מכן, קניתי את Amused To Death בשביל ההופעה וממש אהבתי אותו (אלבום מעולה!), ובסוף הוא מנגן רק את Perfect Sense... אני הייתי רוצה לשמוע ממנו 4 שירים: What God Wants (Part 1) Perfect Sense Watching TV Amused To Death ארבעתם שירים אדירים...

אני חושב שזה די נורא

לקנות דיסק במיוחד בשביל ההופעה או לשמוע שירים שלא היית שומע רק בגלל שהוא עומד להופיע איתם אמורים ללכת להופעה כדי לשמוע את השירים ולא לשמוע את השירים כי הולכים להופעה לא יקרה כלום אם לא תכיר שיר או שניים ואם יש מישהו שבהופעה יכיר רק שני שירים אז עדיף לו לא ללכת

The Walrus

New member
אני לא מכיר שתי שירים

אני מכיר יותר. עד שווטרס בא לארץ זה לגיטימי לגמרי שאני ירצה להכיר את השירים שהוא שר, לא?? וחוץ מזה - אמיוזד היה ברשימת הקניות שלי עוד קדו. ההופעה רק... הקדימה אותו בתור.

למעלה