אוקיי

baston8

New member
אוקיי

יש כאן משהו שיכול לתת לי אתרים להורדות, אבל אתרים טובים ולא סתם אתרים מפגרים. בנוסף אתם יכולים להסביר איך אני מוריד, מה אני עושה עם ההורדה, איך היא נכנסת למשחק, מה אני עושה אחרי שאני מחלץ את ההורדה, ועוד. תגידו כל מה שאתם יודעים על ההורדות, ואיך מכניסים אותן למשחק. בבקשה תענו בהקדם מפני שאני רוצה להוריד הרבה דברים ואני לא יודע איך

KillER SmiLEY

New member
תשובות

1. להורדות- חפש בטאגליינס למעלה, יש כותרות כמו: "שרשור אתרי הורדות לסימס 2!" שם. 2.שמים את ההורדות [כולן] ב My Documents -> EA Games -> Sims 2 -> Downloads אם אין תקיה כזאת תיצור אחת [לא לשכוח אות גדולה] 3. בעצם, צריך רק לחלץ את הקבצים לתקיה הזאת הזיפ/ראר לא חשוב. נראלי. 4.ההורדות יכנסו אוטומטית למשחק. שתפעיל אותו, תהיה לך הודעה שכדי שההורדות יפעלו, תצטרך להפעיל את המשחק מחדש. 5. זהו. מקווה שהכל נכון.. .אל תהרגו אותי אם טעיתי

roni11141

New member
גמלי יש תבעיה הזאת..

יש לי את אותה בעיה ועשיתי הכל כמו שרשום כאן אבל לא הבנתי איך מחלצים את הקבצים לתיקיה הזאת של הזיפ או הראר... בבקשה תעזרו לי כי כבר שנה שאני מנסה להוריד דברים שיפעלו לי במשחק ואני לא מצליחה..

InBaR 85

New member
או,יש פה מלא אתרים../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

http://users.tapuz.co.il/simgames/sites.asp?cate=2

uvxox

New member
אוקיי.........

אז ככה: תפתח תיקייה בשם: Downloads, שנמצאת: מסמכים שלי
EA Games
The sims 2. לתוך התיקייה שפתחת, תשים את כל הקבצים ה"מחולצים". בוא אני אתן לך אתר לדוגמא: תלחץ פה. עכשיו תלך לאיזושהי הורדה. מתחת לכל תמונה של ההורדה <אם זה בגד, אם זה איפור, וכדומה>, כתוב: Download. תלחץ, ותשמור את זה במקום מסויים<אני ממליצה שתעשה לך מקום מסויים לכל ההורדות של הסימס>. אחרי שסיימת להוריד, תחלץ את הקובץ, ואת הקובץ תשמור בתיקייה שפתחת. ו.. אני חושבת שזהו.

uvxox

New member
../images/Emo46.gifלמה זה לא עובד../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

....

baston8

New member
אז שאלה אחרונה

יש הורדות שנכנסו לי למשחק ויש כאלה שלא, למה? את כל ההורדות חילצתי??

למעלה