אוקיי..

nepthys

New member
אוקיי..

אז עכשיו כשאני כן יכולה לשנות דברים, אני אתחיל לבנות לפורום שלנו אתר הסברה.. 1. כדאי לשנות את שם הפורום ממאגיה לבנה לפשוט מאגיה, או מאגיה וכישוף? 2. אני צריכה רשימה של שאלות ותשובות ל-FAQ, אני אקבל כל רעיון והצעה 3. אני רוצה לבנות גם הצהרת כוונות, משהו בנוסח שיראה שהפורום הזה הוא לכל העוסקים במאגיה ללא הבדל של מסורות וללא הזדהות עם משהו מסויים, ומשהו שגם יסביר קצת על מאגיה עצמה - תאוריות וסוגים/מסורות שונים. 4. כל מאמר שתפרסמו כאן, או סתם מאמר שתביאו לי, יפורסם באתר (ברשות הכותב, כמובן). 5. חברי הפורום, אם ירצו, יקבלו עמוד בו הם יספרו על עצמם ועל האמונה שלהם 6. אני אתחיל לאסוף כישורים לאתרי מאגיה ישראלים ולתת לכם לבקר אותם, בינתיים תנו לי את כל מה שאתם מכירים אני ב-א-מ-ת רוצה שתשתתפו בזה, כי בכללית, אנחנו אלו שמייצגים את תרבות המאגיה און ליין, ולכן יש לנו כוח לשנות את דעת הציבור השלילית על הנושא הזה. כל תגובה, קטנה ככל שתהיה, תשפיע. אז מה דעתכם?

wicca_sphere

New member
טוב

1) מאגיה וכישוף 2) את הרשימה של הדברים שאני הצעתי כבר פרסמתי בתפוז לפני כמה שבועות, תפשי שמה אם אין אני ארשום מחדש 3) לדעתי זה לא הכרחי אבל.... 4) טוב 5) אני בעד 6) אני מכיר אתר אחד מעולה.. נו.. איך קוראים לו... אה כן! www.magick.up.co.il
חח...

nepthys

New member
FAQ

1. מהי מכשפה? מהו כישוף? מה אינו כישוף? 2. מהו פגאניזם? 3. מה ההבדל בין כישוף למיסטיקה? 4. האם לכל המכשפות דת אחת? 5. מהן המסורות במאגיה? 6. איך אני בוחר מסורת? 7. האם כישוף נוגד את היהדות? 8. האם יש אתיקה בכישוף? 9. האם כישוף כולל הקרבת קורבנות? 10. האם מכשפים סוגדים לפסלים? 11. האם יש היררכיה דתית במאגיה? 12. איך כישוף פועל? 13. כיצד אני הופך למכשף? 14. היכן יש מקורות מידע בעברית? 15. היכן יש מקורות מידע באנגלית? 16. איך אני מתחיל ללמוד כישוף? 17. מהי עין הרע ומזל רע? האם הם קיימים? 18. האם אני יכול להשתמש בכישוף כדי לרפא את עצמי? 19. מהי טלקינזיס? האם כישוף קשור לטלקינזיס? 20. מהי טלפתיה? האם כישוף קשור לטלפתיה? 21. מדוע אנשים נמשכים כיום לכישוף ופגאניזם? 22. מה ההבדל בין כישוף לוויקה? מהי וויקה? 23. האם אדם נולד מכשף, או שלומד את זה במשך חייו? 24. מהי מאגיה לבנה? מהי מאגיה שחורה? 25. האם כל אדם שמטיל כישוף נחשב למכשף? 26. מהו הפנטגראם? 27. האם כישוף הוא אנטי-נצרות ויהדות? 28. האם לכישוף יש ספר מדריך כלשהו, כמו התנ"ך? 29. האם מכשפה יכולה להטיל כישוף בשבילי? עוד רעיונות? תשובות לחלק מהשאלות?

wicca_sphere

New member
הערות:

1) תצייני גם מכשף 2) תצייני שלא כל כישוף הוא פאגאני 3) בבקשה ממך כשאת עונה על שאלה זו, אל תשמיצי את המיסטיקה 5) שאלה מעולה, מעניין אם תתני תשובה מעולה
6) ע"ע 5 7) התשובה היא כן 14) באתר שלי!! 17) לדעתי כן, זה קללות במאגיה שחורה... 18) לדעתי כן 19) טלקניזס זה זכר 22) את רוצה להסביר מה זה וויקה?! זה ייקח כמה עמודים.. רשימה מאוד מאוד מאוד טובה.. רק תזהרי שאת עונה על שאלות, לענות תשובה אובייקיביות... בגלל שיש שמה הרבה מאוד שאלות שהתשובה שלך ושל אחרים שונות... בגלל זה אני לא בטוח אם אפשר באמת לענות על חלקן... אולי אני אוסיף אם יהיה לי.. תוסיפי מה זה "מעגל" איזה סוגים יש לזה ואיך יוצרים את זה. ואיזה אלים יש ומי הם שומרי המגדל. זה מה שעולה לי בראש wicca sphere

אולי אל תתנו...

רק רעיונות! תתנו גם(!) תשובות יש לכם את הניסיון והידע... דבר שני - בגלל שיש הרבה דעות לגבי ביצוע כישוף אפשר לתת כמה תשובות אחת מכל דרך.... גבע!

white-raven

New member
לגבע

כל אחד מאיתנו מוצא את התשובות שמתאימות לו ואין דבר כזה במאגיה וכישוף תשובות שמתאימות לכולם כל מה שנשאר הוא להמשיך ולנסות לקבל את ההכוונה המתאימה שבעזרתה נגיע לתשובות שנכונות בעבורינו (תגידו לא יכול להיות פוליטיקאי
) שלך WHITE-RAVEN

למעלה