אוקיי..:]]

RiN rOoN

New member
אוקיי..:]]

אז אמרתי שחזרתי ושיש לי הרבה לספר...אזז...הנה===> 1.אהבתי ילדד מלאא זמןן והוא ביקש שאני אשדך בינו לבין החברה הכי טובה שלו.הוא הציע לה חברות והיא לא הסכימה לו.אחרי זה המשכתי לאהוב אותו,הוא לא שם עליי.הוא שלך לי sms "אני אוהב אותך" ונהינו חברים חודש וקצת.עכשיו הוא אוהב אותי,הציע לי חברות,אמרתי לו שבנתיים אני לא רוצה חבר \= ...ואנלא יודעת מה אני עושה בחיים שלי. 2.נהייתי ממש מקובלת בחטיבה!!אבל ממש:]] ומאודד כיפליי!! 3.אני חושבת שאני פאקצה \= מה לעזאזל?חח לא,באמת. נראלי שכן. 4.פתחתי בלוג בראש אחד,סגרתי,פתחתי,סגרתי,עזבו יש לי פיצול חיחי:]] 5. 4 בנים כולל הילד שמסופר בו בחלק 1 הציעו לי חברות.ל3 אמרתי לא, ולרביעי=>עדיין לא החזרתי תשובה...[זה טרי חח] 6.גיליתי שלחברה שלי יש בעיות עם עצמהה \= לאדעת כתבה בבלוג שאני מתייחסת אלייה חרא וזהההה... נו מה אני אעשה שהכרתי עוד פווול ילדים אז פחות יחס לא יזיק גם היא זלזלה בי ככה!! 7.אחותי עברה לגור עם חבר שלה והורישה לי מיטת נוער,טלויזיה וכמה בגדים:]] 8.גיליתי שאני חרמנית.חעחע:]] 9.וגיליתי עוד משו...אני נדלקת על בנים כל שנייה!ואחרי שלוש ימים הם יוצאים לי מהמוח..חח 10.ממש התגעגעתי!!אבל ממשש!!! =========>תגובות?

Roniii

New member
וואו../images/Emo70.gif כל הכבוד../images/Emo6.gif

זה חתיכת הספק מרשים. והכי חשוב - מלא חדשות טובות. אבל עכשיו את חייבת לעדכן מה עם הבחור מהSMS, ומה עם הבחור הטרי שמחכה לתשובה. וכמובן - מה עם החברה המדוכדכת מחכה לעדכונים. נו

tamarushz

New member
מרשים.../images/Emo12.gif

אבל.. השתנית.. מאוד. את כותבת בצורה שונה ו.. אוף, עזבי, לאיודעת. אני שמחה שחזרת וכל זה, אבל זה דיי נשמע כאילו זו בכלל ילדה אחרת.. לאמשנה, אני אסתדר.

ר ע ו ת 16

New member
את לא חייבת להשתנות או להיות

פאקצה כדיי להרגיש מקובלת או רצויה. פשוט תיהיה את.

RiN rOoN

New member
זה לא כאילו שאני עושה את זה בכוונה.

זה אני טבעית \= לאדעת.. התגברתי יו נואו חח... עברה חצי שנה..!!! אבל אתן תתרגלו:]]

אני חדשה. ותסלחי לי את נשמעת מפגרת!

מצטערת להגיד לך את נשמעת עם פיצול אישיות מדהים ופשוט נשמעת מפגרת. על כל מקרה יש לך אפשרות להוכיח אחרת.

Broken Smile1

New member
אוקע, ני יכולה להגיד

לך ברוכה הבאה. אני ממש לא אהבתי את הסגנון השנוי שלך.. תסלחי לי, אבל זה כאילו את תופסת מעצמך יותר מדי, זו דעתי לפחות.

tamarushz

New member
לא רציתי להיות כ"כ בוטה..

אז לא אמרתי הכל אבל לדעתי הבנות צודקות.

למעלה