אוקיי..

אוקיי..

קיבלתי כרטסים חינם לאלדין ואני בדרך לשם.. שאני יחזור אני יספר לכם איך היה ואיך החברים מהפורום רקדו(בתנאי שאני יזהה אותם..) יש פה עוד מישהו שהולך?

TheBlackFairy

New member
תהנה../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif

ותמסור ד"ש לגיא
.

רקדנית1

New member
אני הולכת...

אני הולכת לאלאדין ביום שישי בתאריך 10/12/2004 ... מתי אתה הולך? זה צריך להיות מחזמר מדהים!!!(הלהקה שרקדתי איתה מופיעה במחזמר הזה) ואיך הישגת כרטיסים חינם???

רקדנית1

New member
כן...

איזו מסכנה היא... נתפס לה השיער בבמה המסתובבת ונתלשה לה הקרקפת...:(

וקיבלתי את הכרטיסים חינם כי...

אבא שלי הוא מנהל פנימייה בנס ציונה.. ויש תורמים(יותר נכון אחד..חח) והם משיגיעם כרטיסים..(למשל יש לי גם למאמאמיה ,לאסופית ולפסטיגל)..הכל חינם...

אוקיי..חח

המופע עצמו היה קצת משעמם .. הריקודים וכל קטעי השירה היו ממש יפים..במיוחד הריקוד.. עוז מורג הוא ממש מוכשר..והרקדנים ממש מדוייקים ומקצועיים..!! היכל נוקיה(יד אליהו)..מש לא מתאים להצגה כי זה ממש לא נוח לראות ממרחקים עצומים ועוד במעגלים..לראות מופע באולם הזה זה ממש משעמם... ההיכל מתאים רק לקטעי שירה וריקוד וומממשששש לא משחק!! נ.ב לדעתי זה חוויה להופיע ..רק אם אתה בתפקיד שולי או רקדן.. למשל :תום אבני ,צביקה הדר..הם עושים ממש חלטורה ..אהה ובמיוחד יצפאן.. היום צריכים לעשות את המופע בהיכל התרבות וממש לא בהיכל נוקיה.. היה כיף לעשות לייזר על כל מיני דברים.חחחח וללהקה של ורדה.. רקדתם נפלא ותנצלו את המופע הזה כי זאת ממש חוויה לדעתי..

רקדנית1

New member
תודה רבה...

אני אמסור את המחמאות שלך ללהקה שרקדה שם... ומנהל הפורום פה (גיא) גם רוקד שם אז אתה יכול להגיד לו בעצמך...

dance diva

New member
אני הייתי היום! היה .....

היה נחמד ביותר
הריקודים היו יפים מאודדד והם מדייקים ועושים הכל ביחד כמו שצריך! ההצגה עצמה קצת משעממת וזה מוזר לראות כזאת הצגה בבמה עגולה היו צריכים לעשות את זה באולם רגיל היכל התרבות או משהו כזה... הכי נהנתי מהריקודים ומיצפן שקרעעעעעעעעעעעעעעעע אותי! בואנה ירדו לי דמעות מהיציאות שלו! חחח כל פעם הוא מחכה מישהו אחר ניקרעתיי! קיצר היה נחמד

למעלה