אוקיי.

NiKi†a

New member
אוקיי.

זה הזמן שבו אתם יכולים להגיד- "דאמט, הפורום ממש יבש..צריך להמציא משחק". מי שמביא את המשחק הכי יפה מקבל נקודה

dirty boots

New member
אוקיי

עשרת השירים שאם הייתי יכול הייתי מוסיף להם\גורע מהם\משנה אותם לומשנה מאיזה תקופה ושל מי

dirty boots

New member
סבבה

10 שירים של איזה אומנים להקות וכל אלה שאם היה אפשר הייתם מוסיפים לו כלי, הופכים אותו לאקוסטי, בכלל מורידים אותו מדיסק, הייתם מורידים חצי ממנו... כאלה

RozeMary

New member
*אין תגובה.*

הפרום מתעצל לחשוב, צריכים דברים קלים חחח

Special M

New member
הנה משהו

תבחרו שיר אחד, ושיר אחד בלבד שהייתם רוצים לראות את מיוז עושים לו קאבר. אתם גם צריכים להגיד איך יישמע הקאבר הזה בפרטי פרטים עד כמה שאתם יכולים. זה לא חייב להיות קאבר לשיר אלטרנטיבי או רוקיסטי. זה יכול להיות גם קאבר לכריסטינה או בריטני או ווטאבר (יכול להיות מעניין דווקא). Ready Steady GO!

m1989

New member
אממ

creep - radiohead אממ.. אולי להוסיף פסנתר ולעשות את זה יותר רועש עם קטעים של גיטרות כדי שזה ידגיש את המסר של השיר, שזה ירגיש כאילו האומן צועק לעצמו.. שהוא מוזר ..

nobody175

New member
אמממ

אני מזעזעת ואני מתארת לעצמי ש it's been done אגבל זה היה מאגניב אם הם היו עושים את הגרסא שלהם לבייבי וון מור טיים (מיצע מיצע מיצע) חחחחח עם הקול של מת'יו זה יכול להיות מעולה ולהפוך את השיר לאקוסטי, חוץ מהפזמון האחרון שאז הם ידפקו באיזה התפרעות רועשת... חחחח אמממ

NiKi†a

New member
אוח עד שכתבתי הכל נמחק.

בכל מקרה, אמרתי שאני רוצה שהם יעשו קאבר לשיר Everlong של Foo Fighters. אם הם יאטו (יש כזאת מילה רייט?) קצת את השיר ומת'יו ישיר..זה יכול פשוט לצאת יפה! :] סורי שלא הרחבתי יותר...פשוט הכל נמחק לי. ורעיון יפה

אמממם.. אולי אם הם היו מחדשים את

השיר one last breath של קריד היה יכול להיות נחמד. אני חושבת שהקול של מתיו יכול להשתלב שם טוב, אבל אני לא בטוחה.. הכי טוב שהם יוציאו שירים שלהם. השירים הכי יפים של מיוז זה השירים שהם כתבו בעצמם.

gloria23

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין כמו השירים שלהם, אפילו עם הקאברים לסמית'ס ולאנימלס.. ועם כבר מדברים על הסמית'ס, אז מעניין איך I know it's over ישמע כקאבר של מיוז
לא רוצה הרבה שינויים, זה שיר די מושלם, אוי איך שמוז שר את זהההה
רק שלא ישנו את הסוף של השיר, שהשורה:"oh mother I can feel the soil falling over my head..." חוזרת וחוזרת...בצורה כל כך יפה. שמעתי קאבר של ג'ף באקלי לשיר הזה, גם שר את זה יפה, אני בטוחה שזה יהיה ממש יפה אם מת'יו ישיר את זה גם!

s h e e p i t

New member
דאמט, הפורום ממש יבש...../images/Emo70.gif

איפה יפה שצריך ציפצופים בואו נשחק ארץ עיר חי צומח דומם

למעלה