אוקיי....

אוקיי....

אני החלטתי שאני רוצה לעזור לפורום הזה!! ואני מחליט לפרסם כל כמה ימים כמה המלצות בתחום המוזיקה
:)!! אז מה יש לנו היום...?! אולי היפ הופ? p.diddy ft. lenny kravitz & pharell williams- show me your soul להיט ענק במועדונים כיום!!! black eyed peas. - shut up מככב ברדיו נון סטופ!!! שווה שמיעה! outkast- hey ya גם כן מככב בתחנות ברדיו! אפילו עוד יותר שווה שמיעה! missy feat. jay-z&timbaland-wake up רץ וימשיך לרוץ במועדונים ברדיו ובטלויזיהההההה!!! Beyounce & Missy Elliot - Fighting Temptations מעולה!!! שווה לקום מהכסא ולנענע!!! רוצים המלצות גם בסגנונות מוזיקה אחרים? תכתבו!!!

yavin

New member
ברוכים השבים :)

דרך אגב שמעתי את השיר שלך עם נעה ארנטל ! אחלה שיר :) בהצלחה אחי :)

ולגבי

אלו שרוצים לשמועעעע :) האתר הוא http://stage.co.il/Stories/262222 הסבר קצר על השיר: השיר במקור הוא black eyed peas.- where is the love רק בביצוע שלי ושל נועה ארנטל :) אני הקלטתי, הפקתי וערכתי.....(רק תסלחו לי כי כנראה פספסתי חלק בעריכה והפזמון לא ערוך...מבחינת איכות הסאונד...) אבל עדיין....תהנוווו ביקרותו בונות בבקשההה!!!

MoshaniT

New member
קוראים לך במקרה...

דניאל אלבוקי
או איך שלא כותבים את זה

yavin

New member
:)

עד עכשיו שמעתי 3 שירים היית שותף בהם.. אחד מין האוס ניויורקי שרק נועה שרה, השני זה weere is the love.. שזה אתה ונעה ועוד אחד שזה ארז ונועה [אבל אתה הקטלטת :) ]

yavin

New member
המיוחד במוזיקה

מוזיקה יוצאת מהלב כל אחד וסגנונו. כל עוד מי ש"עשה" את המוזיקה נהנה והעשייה או התוצר מספקת אותו אז לא חשוב מה אוןמרים אחרים! [זה משפט שאחי אמר לי פעם]

אחי!!!!

מסכים איתך בכל מילה ומילה!!!! ולדעתי זה גם נוגע לעוד תחומים חוץ ממוזיקה!!... :)

למעלה