אוקיי..

dor307

New member
מה אתה לא רוצה???

נעלבתי אייל אני בוכה איך אני יכול לחיות?????????????????????????????????????? אייל אייל חיי נשמה מתוקה שלי אני חולם עלייך בלילות אוי איילו'ש אתה כזה גרוזיני מכעור ואם המצלמה אוי אתה כל כך עושה לי את זה!!!!!!! טוב אייל עכשיו ברצינות אתה יכול לעשות אחד אם רקע כחול או ורוד וכתוב לעדי מזל טוב ואם תמונות של כל סאות'פארק אגב מתוק תעשה את לילדה שאתה מאוהב בה היא בטוח תגיד כן הא ככה תהיה הזיין של איפה שאתה כל השיערים תמזמז מישהי ובבית תזין אותה כל היום גו אייל גו אייל

תקפיצו כמה שיותר תמונות של הבחור

הכי הכי הכי הכי הכי מצחיק בסדר באטרס!!!!! כמה שיותר יותר טוב הוא כל כך צולע שזה מצחיק!!!

ghony

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך נקרעתיייייי גם אני רוצה תמונננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננה ואל תשכח שאני לימדתי אותך פלאשששששש לכן תוסיף גם ברוך הבא פרג'י (כן,פרג'י!) מאסטר הפלאששששש!!!!!!!!!!

אוקי גם אני רוצה

וגם בשלי יש החלמה מהירה.... אבל אני לא יגיד לכם על מה.... אלוהים היקר והאהוב שלנו יגיד לכם מה צריך להיות כתוב.....

dor307

New member
גם אני רוצה../images/Emo124.gif

אם מזל טוב לעדי ורקע ורוד או כחול וזה ממש לא הוגן כי זה כבר פעם שלישת שאני מבקש ביומים ואני יודע שזה לא כל כך קשה להכין אז אייל בבקשה

wanna get high

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

I
you eyal!!! תעשה לי כבש!!!

wanna get high

New member
לא לתקן לי את הדקדוק!!!

-סמי מאוד מדקדק בדיקדוק שלו... הוא פעם הרג מישהו בגלל שלא שם פתח בתחילת מילה... -אל תקלקל לי את המוניטין!!! זה היה ו' החיבור ושנינו יודעים את זה!!!

ghony

New member
אלללללללה

מחקים פה מפלטפוס הא? (והמבין יבין ומי שלא יבן מה לעשות אלה החיים אלה החיים מה לעשות...ככה זה שמוגבלים.=))

wanna get high

New member
פלטפוס!!!

מכיר... ערוץ... חמש וחצי... שתיים... כמו שעון... חינוכית... רואה... תעשה ברגיג...

למעלה