אוקיי

untitled

New member
אוקיי

תראו, צריך לסגור את זה זה לא יכול להמשיך להתנדנד ככה. למרות שזאב אומר שלא מוכן להחליף אותי (ואני מודה לו על המחשבה), אני מאמין שהוא מתכוון שזה במקרה שאני אשאר, אולם לצערי הרב אני לא אוכל להשאר כמנהל לפורום, פשוט אין לי זמן מספיק להשקיע בפורום ויותר מזה (והפורום צריך את זה), וזה אני אומר בלי קשר ישיר לדרך הניהול הקודמת שלי או לזו שיכלה להיות דרכי בעתיד. עם כל הצער שלי, שהפורום שהקמתי ושגדל כל כך, אני פשוט מרגיש שזו חובתי. אני חושב שאנשים החושבים שהם מתאימים צריכים להציע את עצמם, ואז אחר כך תתקיימנה בחירות (לא כמו שקודם אנשיפ פשוט זרקו שמות) לאחר שתהיה רשימה מסודרת של מועמדים, אז יש לקיים בחירות. מי יכול להיות מועמד? כל אחד מחברי הפורום, הפוקד את הפורום באופן קבוע ובקיא בהלוך הדברים בו (בניגוד אלי לדוגמא). כל אחד בלי קשר לדרגתו, הידע שלו, גילו, מינו, או השיטה שבה הוא מתאמן, ואפילו בלי קשר לניסיון קודם. הניהול הוא לא משימה כל כך מסובכת, והפורום הוא לא פורום מומחה על מנהל הפורום ל חייב להיות מומחה, מאסטר, רב אומן, סנסאי, או כל תואר אחר. אם בן אדם מרגיש שיש לו מספיק אחריות בשיבל לנהל את הפורום, שיציע את עצמו

קוזושי

New member
untitled יקירי

כולנו מבינים שיש צורך לסגור עניינים, הבעיה היא שאנשים בדרך כלל וכאן בפורום בפרט צנועים מכדי להציע את עצמם ולראות בעצמם המועמדים הראויים, והמועדפים על כל השאר. גם בחירות הן דבר בעיתי מעט בפורום, גם אם יש לכל אחד דיעה מי הוא המועמד הראוי, אין ברצונו לפגוע באחרים ואף אחד לא יאמר לך מעל גבי הפורום שהוא מעדיף דוקא מועמד מסויים ולא אחר. מה גם שכל מועמד שהעלו כאן מתאים מאד לתפקיד, והייתי יכול להציע עוד כמה מבין חברי הפורום שמתאימים גם הם. עצתי לך שתפנה אישית ולא על גבי הפורום אל המהמועמדים שעלו כאן בדיון, תגיעו ביניכם לכלל החלטה, ולאחר בירור מעמיק יותר תוכל להעלות שוב את העניין כאן בפורום, אני בטוח שכולם יודו לך על כל החלטה שתעשה. יש אפשרות להשתמש גם בכלי של הסקרים שעומד לרשותך, ולראות מה הדיעה הנושבת כאן בפורום. (נושא בעייתי מעט, כיון שאינני בטוח שלכל מבקר לרגע שמעולם לא היה פה וכלל לא ידוע אם גם יהיה פה, מגיעה זכות בחירה). בהצלחה בכל מקרה, ותודה רבה על הכל

yAn sun

New member
ניהול הפורום

אני מוכן לקחת על עלי את ניהול הפורום למרות שלא הייתי נוכח בתקופה האחרונה זה בגלל מבחנים ואם לא. אני מציא שסלבו ינהל את הפורום למה הוא האיש המתאים ואני לא רוצה לפרט למה בתודה ***Y@N***

למעלה