אוקיי הנה משחק קטן וטיפשי שחשבתי עליו. אתם כבר תבינו לבד: אני כוכב פוטבול עם מכונית מרשימה, מי אני?
A avivs New member 12/8/03 #1 אוקיי הנה משחק קטן וטיפשי שחשבתי עליו. אתם כבר תבינו לבד: אני כוכב פוטבול עם מכונית מרשימה, מי אני?
A avivs New member 12/8/03 #2 היה לי פעם קטע עם אלאניס, הרעדתי לה את העולם וגרמתי לה לחשוב על רוחניות. מי אני?
R Rוית New member 13/8/03 #4 אחלה משחק!../images/Emo45.gif התשובה לזה היא מרקוס "dear marcus you rocked my world you had a charismatic way about you with the women and you got me seriously thinking about spirituality...." הממ שאלה שלי... באיזה יום ניק מדבר עם הבן שלו?
אחלה משחק!../images/Emo45.gif התשובה לזה היא מרקוס "dear marcus you rocked my world you had a charismatic way about you with the women and you got me seriously thinking about spirituality...." הממ שאלה שלי... באיזה יום ניק מדבר עם הבן שלו?
A avivs New member 13/8/03 #5 נראה לי יום חמישי? כשצחקו עליו בזמן שהוא אסף את כל הדברים שלו, כמו מי הוא היה?
A AlanisJunkie New member 14/8/03 #6 חח...משחק מצחיק... הוא היה כמו נוח. כשלא היה אף אחד בבית והוא היה רק שלה, על מה היא לא ביזבזה את האנרגיה שלה?
חח...משחק מצחיק... הוא היה כמו נוח. כשלא היה אף אחד בבית והוא היה רק שלה, על מה היא לא ביזבזה את האנרגיה שלה?
A AlanisJunkie New member 14/8/03 #8 סכין, כמובן..../images/Emo13.gif בבקשה אל תספרו לה או לאף אחד אחר, אבל היא באמת צריכה לדבר עם מישהו.. למי לא לספר ועם מי היא מדברת?
סכין, כמובן..../images/Emo13.gif בבקשה אל תספרו לה או לאף אחד אחר, אבל היא באמת צריכה לדבר עם מישהו.. למי לא לספר ועם מי היא מדברת?
R Rוית New member 14/8/03 #9 לא לספר לאישתו של האדם איתו היא נמצאת בIWH... "please don´t tell her or anyone but I need to talk to somebody" אממ כמה הרג הטיל היום?
לא לספר לאישתו של האדם איתו היא נמצאת בIWH... "please don´t tell her or anyone but I need to talk to somebody" אממ כמה הרג הטיל היום?
A avivs New member 14/8/03 #10 לא הרבה רק שלושה...חפיף. אנחנו רואים את זה בטלוויזיה ומצנזרים משהו אחר. מה אנחנו רואים ומה מצנזרים?
A AlanisJunkie New member 15/8/03 #12 צופים בסרטי רצח... ומצנזרים את החזה... רצינו לדעת "למה", ו"איך זה ש..." על כל דבר! כמו ילדים בני כמה היינו?
צופים בסרטי רצח... ומצנזרים את החזה... רצינו לדעת "למה", ו"איך זה ש..." על כל דבר! כמו ילדים בני כמה היינו?
R Rוית New member 15/8/03 #15 מה שהוא ירצה כל עוד זה קצר אני אוהבת את המשחק הזה! תמשיכו מההודעה של טל...
T ta0ti New member 15/8/03 #14 כמו ילדים בני ארבע ../images/Emo95.gif ראיתי אותך משקר לארצך, ומה המשכתי להרגיש אליך?
I infatuation New member 15/8/03 #17 תשמור על המשקל ועל הגוף ה"מעוצב" כמה זמן זה יקח כמה זמן ישנו? אל מי היא פונה?
N Not The Doctor New member 19/8/03 #20 אל BABA כמובן! אתה יודע איך אנחנו הבנות הקתוליות יכולות להיות... ( או משהו כזה... ) איזה שיר ( שאלה קלה, מה ) Not The Doctor.
אל BABA כמובן! אתה יודע איך אנחנו הבנות הקתוליות יכולות להיות... ( או משהו כזה... ) איזה שיר ( שאלה קלה, מה ) Not The Doctor.