אוקיי...

SofyTofy

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif

אני משום מה לא מצליחה להעלות תמונות כרגע, אני כבר אנסה שוב, אבל הכנתי לכם כמה הוכחות והן כולם מהעמוד הנוכחי (1) ורק הוכחה אחת היא מהעמוד הבא.

m G m

New member
אני לא מבינה מה

הבעיה שלכם. באמת שלו. הפורום "לא מסודר"
כאילו WTF
מה זה מפריעה לכם לעזאזל, זה לא החדר הפרטי שלכם וחלק מהכיף של הפורום הזה זה שכל אחד אומר מה שהוא רוצה ומביע את דעתו ורגשותיו מתי שהוא רוצה ואם אתן כאלה חולות סדר וניקיון אולי תפתחו פורום כזה ותמציאו חוקים משלכם כי אני באמת לא מבינה מה הבעיה שלכם ומה זה מפריע לכן שמישהו פותח שירשורי "בוקר טוב", זה אפילו מראה כמה אתן אנטיפטיות מצטערת לומר. אני לא חושבת שלמישהו מזיז מה שאת (סופי טופי) עם עבר לא בדיוק נחמד בפורום הזה כותבת, ואל אחת כמה וכמה מה שלאונרדואית שנמצאת פה בדיוק יומיים כותבת. אז תתחילו להרגיע, ואל תתחילו להגיד שאנחנו לא יודעים לקבל ביקורת ובלה בלה בלה כי ביקורת מפגרת (סליחה על הביטוי אבל זה מאוד מפגר - "הפורום לא מאורגן"
) לא נראה לי שמישהו בכלל רוצה לקחת לתשומת ליבו. ואם באמת הפורום כמו שאתן אומרות, בשביל זה יש את המנהלים שיגידו לנו איך להתנהג ומה לעשות.

m G m

New member
ועוד משהו לסופי טופי

אם זכרוני אינו מטעה אותי בעבר אמרת שהפורום הזה לא בשבילך ושאת לא כותבת פה יותר, אז לפחות תעמדי במילה שלך וגם אם החלטת שלא- תכתבי דברים שקשורים למשחק החיים כי בינתיים רוב השירשורים והנושאים שאת מעורבת בהם הם מועדים למריבה, אז אם את אוהבת לריב - לכי תחפשי לך פורום אחר, או שפשוט תשמרי את הדיעות שלך לעצמך. בשביל הדברים האלה יש את המנהלים. ואם זה לא מתאים לך- באמת אבל באמת שלא תכעס אם לא תכתבי פה יותר. (כמו שהבטחת בעבר.)

SofyTofy

New member
שוב שלום..../images/Emo103.gif

1. הודעתי שאני חוזרת לפורום... 2. נכון אני משתתפת יותר בדיונים כאלה כי אין לי מה לכתוב בדיונים רגילים.. כי הם לא מאורגנים וזה נורא מבלבל אותי (חוץ משירשור הפרק היומי שהאמת הולך אצלכם יפה ומסודר וכל אחד מביע דעה ויש אפילו צחוקים
ח"ח על זה

m G m

New member
אממממ

יש הבדל בין "אין לי מה לכתוב בדיונים אחרים" לבין "הם לא מאורגנים וזה נורא מבלבל אותי"- בקשר לאפשרות הראשונה- זה מאוד עצוב שאין לך מה לכתוב בדיונים שקשורים למשחק החיים, כנראה שאת לא מתאימה לפורום הזה אם את בעצמך מודה שאת מגיבה רק לשירשורים שקשורים למריבות וכד' (וזה די אומר משהו על הבנאדם אבל לא משנה כבר...) ובקשר לאפשרות השנייה של "הם נורא לא מאורגנים וזה נורא מבלבל אותי"- הפורום הזה לא מאותגר שכלית בואי נגיד את זה ככה. אני לא חושבת שלכל שאר האנשים פה יש בעיה עם השירשורים כי זה לא משהו שדורש 12 שנות לימוד או השכלה מיוחדת. אם קשה לך עם זה (למרות שאני לא מבינה עם מה)- שוב- את כנראה ל מתאימה לפורום הזה וגם לפורומים האחרים בפרט.

מיכל1082

New member
גם אני

צאו מזה, באנו לפה כדי לעשות כיף לא? מה זה משנה סדר/שרשורים... אנחנו אוהבים את משחק החיים וכיף לנו לדבר על זה אז בוא לא נתווכח על דברים לא קשורים ופשוט נהנה אחד מחברתו של השני, לא? הנה, אני אחזיר את האווירה הטובה: היום הולך להיות אחלה פרק!!!!! תעשו חיים!!!! מתה עליכם

SofyTofy

New member
תגובה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

קודם כל אל תנסה לרמוז על האופי שלי שום דבר כי אתה ממש לא מכיר אותי
דבר שני - לא הבנת אותי נכון. אין לי מה לכתוב בשירשורים אחרים כי הם לא מאורגנים
כי מה יש לכתוב בשירשור בוקר טוב
או לילה טוב
או כנסו לצ'אט
או קלבו תמונה מדליקה

m G m

New member
כנראה את בנדאדם ממש לא

נחמד אם אין לך מה להגיד בשירשורי "בוקר טוב" וכד'. אז אולי את אנטיפטית ולך אין מה להגיד אבל עובדה שלכל השאר יש מה להגיד. דבר שני- אני בת. דבר שלישי - אני לא מנסה לרמוז על האופי שלך אני פשוט אומרת לך שאת בנאדם לא נחמד כי עובדה שרוב השירשורים שהיית מעורבת בהם אלו שירשורים של מריבות, ואת אפילו בעצמך אומרת שאין לך מה להגיד לשירשורים חביבים כמו: תמונות, בוקר טוב, לילה טוב וכו'. אז אנחנו לא צריכים את העצות שלך ולא צריכים שתגידי לנו מה טוב ומה רע בפורום, וגם לא שתתני לנו עצות כי טוב לנו ככה ועובדה שכולם נהנים בינתיים (חוץ ממך) אז שוב אני אומרת לך שאת לא חייבת להיות פה אם לא נעים לך, ואם את מרגישה שאנחנו לא מסודרים או מאורגנים כמו שאת הליידי רוצה שנהיה אנחנו לא נשנה פה שומדבר רק בגלל שאת רוצה אז תתחילי להירגע . תשמרי את הדעות שלך לעצמך כי לא נראה לי שזה מעניין פה אף אחד, במיוחד דעות מהסוג הזה ובמיוחד כאלה שבאות ממך.

סופי טופי קבלי ח"ח...

אבל הייתי חייבת להגיב להודעה של "מאמי"... מה מבולגאן? בדיוק מה שסופי טופי אמרה..אבל בדיוק..!! מה? זה פורום אינטלקואלי שצריך להגיד בוקר טוב? זה סתם מבלבל את העיניים..ומה הקטע של להקפיץ? אז סבבה...בטח שאני אקפיץ אם משו ירד למטה אחרי איזה יומיים!!!!1 אבל לא אחריי חמש דקות... זה ממש עושה את הפורום מובלאגן.. אתם יכןלים לרדת עליי כמה שאתם רוצים.. אבל אני יודעת שאני צודקת..ואני בטוחה שמתישהו תזכרו שענבר צדקה שהפורום שלנו מבלוגאן.. עובדה שלא רק אני חושבת ככה.. מצטערת אם פגעתי במישו אתמול...

תחשבי מה שאת רוצה אבל...

הקטע של ההקפצות זה בשביל שכולם יראו לפעמים מישהו כותב הודעה יפה ומעניינת או אפילו שם תמונה ולא כולם רואים זה זה יורד למטה ונעלם אז הוא רוצה שכולם יראו

חברות וחברים!!!

אתמול אני אמרתי את הדעה שלי... זה שרובכם חושבים ממני אחרת... סבבה לכם...!!! מה ההתנפלות.. זהו..אמרתי...הגבתם.. שלום על ישראל

וגם אני לא מבינה מה הבעיה של...

של הסוניה קולוצ'י... בואנה...יש כאן ילדים ממש פסיכופטים...

את יורדת חופשי על ילדים אה?

אולי תחשבי כבר על עצמך? תסתכלי איך את רושמת את "הדעות" שלך ואח"כ תביני למה הם נגדך!

מי יורד חופשי??

טוב...ראית איך הם הגיבו לי בכלל?? יאללה שיהיה לכם אחלה חיים.. ביי ביי לכולם

m G m

New member
../images/Emo41.gifלאונרדואית כנסי דקה...../images/Emo70.gif

אני מסכימה איתך רק בקשר לדבר אחד- סוניה קולוצ'י... זה צביקה את צריכה להתרגל אליו...הוא באמת קצת פסיכופת...

SofyTofy

New member
תקשיבו../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

קודם כל - מה מבולגן
כל שנייה שירשור "בוקר טוב
", "לילה טוב
", "כנסו לצ'אט
"......... ושירשורים שפותחים סתם בשביל לתקןוע תמונה וכאלה.. ולאונרדואית - אז בסדר, יש לנו אותם דעות, אבל לפחות תדברי יפה אל האנשים בפורום ואל תעצבני בכוונה
אני לא פה בשביל לרדת עליהם - אלא כדי להסביר להם מה לא טוב בפורום

יאללה אנשים..!!!

אין לי כוח יותר להיות בפורום שלכם.. הגעתי למסקנהההה שאתם תינוקיים מידי ולא מוכנים לקבל עצות וחושבים שאתם הכי טובים.. אז אתם טועים חבובים!!! אתם ממש לא...אני ממש נהנית בפורומים אחרים...יש להם את הפלפל המיוחד בהודעות..מה שכאן מ=מ=ש א=י=ן... ואים ניסיתי להוסיף אז ישר הייתם נגדי.. ממש חבל.. עוד תזכרו זצדקתי בקשר לכולכם.. יאללה.. תהנו מהסידרה...למרות שהיא נגמרת.. ושוב בפעם המיליון ואחד- סורי אם נפגעתם מהדעה שלי... לקחתם את זה יותר מידי קשה שיהיה לכולם שבוע טופ ענבר.. דרך אגב...אני לא מבינה מה קטע של ענבער הזה זה ממש לא מצחיק.. אם את רוצה יש לי ירידות מושלמות להביא לך..אז..תרגעי.. יאללה....תהנו כולם מסוף הסידרה ושוב שבוע טופ

למעלה