אוקיי...

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifהסתיים הריב... זזתי לילה טוב

לכולם

מי עושה רוח?

מה אני שבשבת?????? אין לי כוח שיתחילו לקלל אותי כמו ההוא שאין לי מושג איך קוראים לו.. דניאלל?!!? איפה אתה..:) ולמה עיצבנתי אותך כל היום?! אין לי בעיה שהשירשור הזה יירד למטה ונפסיק לריב.. השאלה אם האדון הקללן יהיה מוכן לפסיק גם.?!

טלוש13

New member
עעעעזבייייייייי

די סוף קץ נגמר נסגר נגנז או שאת רוצה עוד מילים כדי להבין..????

לא..אני רוצה שעכשיו לא תשנאו אותי..

ומשום מה לא תקראו לי ענבער או מה שלא יהיה איך הגעתם לשם הזה אלוהים יודע... יש מבין!?

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifאוקיי.

פתחתנו דף חדש. אנחנו ממש לא רוצים לריב איתך, ממש לא. אז בואי פשוט נעזוב את זה , מעכשיו לא מזכירים יותר את הריב הזה, מבחינתינו את חברת פורום כמו כולם. סבבה?
זהו. נגמר.

s t e l l a

New member
לאונרדואית - כנסי ../images/Emo92.gif

לא משנה מה אני חושבת על כל מה שאמרת. אבל אם הגעת למסקנה שאת לא אוהבת את הפורום הזה, את האופי שלו, איך שהוא מתנהל, את חברי הפורום ואת מה שהם כותבים- פשוט אל תהיי פה
אנחנו אוהבים את הפורום איך שהוא, ןאם זה לא טוב לך או לא מתאים לך אז פשוט תגידי ביי ותלכי, ואל תתחילי לבקר אותנו!

HaDaRoSh

New member
ירדן כנסי

היית פה אתמול? חח מקודם פתחתי את הפורום וראיתי את השרשור הדפוק הזה עם המריבה נשפחתי על הרצפה איזה קללות הכניסו פה חחחחחחח

SofyTofy

New member
הודעה חשובה - אנא תקראו../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

טוב, מה שלאונרדואית (סליחה אם טעיתי בשם) אמרה, הוא נכון. פתחתי הודעה חדשה כי לא רציתי להשתתף בשירשור מלא קללות
נכון, ענבר צדקה, אני מסכימה איתה לגמרי, אבל לא בדרך שהיא רשמה את זה
(כאילו וואו
)
לכי תתבגרי בפורום אחר. אבל אני באמת חושבת שהפורום הזה מבולגן ופותחים פה הודעות על כל שטות (לילה טוב
ובוקר טוב
כנסו לצ'אט
נו באמת
אפשר להקפיד או לנצל"ש
). הנה כמה הוכחות בשבילכם
ואגב - ענבר, לא ענבעעעער (זה אפילו לא מצחיק). הנה כמה הוכחות על כמה שהפורום לא מאורגן נכון ולא מסודר טוב

למעלה