אוקיי...

אוקיי...

אני לא יכולה יותר!!! אני יודעת שאני חדשה...אבל אני חייבת להעיר לכם את זה... ואני ממש מקווה שתגיבו בחיוב ולא תכעסו... אני מגיבה ומשתתפת בעוד כמה פורומים..וממש עצוב לי שזה מה שקורה בפורום שלכם!!! ואני אסביר לכם למה אני מתכוונת.. אני לא מבינה מה הולך פה פשוט...הפורום מוצף בדרים בלעחוסים!!! פשוט סתם דברים...אז סבבה ששמתי לב שיש לכם פה את הפינות הממש מדליקות..את ההתייעצות..!!! אבל יש גבול...אני שמה לב שפשוט יש כאן שיחות ממש לא רצויות..!!! ונכון...אולי גם אני פתחתי שירשור לא רצוי...ואני מצטערת!!! אבל...שמתם לב מה הולך פה???? אני נסנכת לפורום וקולטת בהודעות הראשונות...אחד האנשים בפורום (וזה לא היה אחד אלא כמה) הגיבו להודעה לא בשביל להגיב אלא להקפיץ אותה למעלה?? כאילו פאק...תחשבו על זה.. מה הולך פה?? הפורום זה דבר שאתה אמור להיכנס אליו כל יום...(ולא כל היום!!!!!!!!!) להגיב לדברים..לפתוח שירשורים (אם רצוי!!!!) לומר דברים חיוניים...אבל תסלחו לי..הפורום הזה נהייה ש-ו-ק!!!! הנה...קראתי עכשיו הודעה שאחד מבקש תמונות של לירון וייסמן.. כאילו וואוו?!?!??!?!? תעשה חיפוש בנענע בסטארט בזולו ותכתוב משחק החיים!!!! נו באמת נורא קשה?! מקסימום תדפדף לדפים אחורה בפורום ותראה אם יש תמונות שלה..לא חייבים על כל פיפס לפתוח שירשור.. ועוד משו.. בקשר להודעות האוף..זה גם כבר מעצבן... לדעתי כל יום צריך לפחות את ה-אוף- היומי שלנו.. ו=כ=ל הודעות האוף יהיו שם..ולא כל חצי דקה לפתוח הודעות אוף!! אני מבקשת תגובה לכל מה שאמרתי פה..ומה אתם חושבים!!! וואווווו כתתבי מגילה...
| שלכם ענבר

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifמה הבעיה שלך?

טוב תראי אני חושבת שאת ממש לא בסדר... אוקיי את חדשה ואנחנו מכבדים ואוהבים את כולם אולי את לא יודעת אבל אנחנו ממש אחלה של פורום
שירשורי אוף אנחנו פותחים אחד בשבוע בלחץ זה שאת במקרה שמת
לאחד זה לא אומר כלום
וזה שכתבת שהוא רוצה תמונות של לירון וייסמן ה וא בכלל לא בפורום שלנו
ותסלחי לי אבל הפורום שלנו מלא בדברים שהכי קשורים שיש לסידרה ואין שום דבר שלא קשור לסדרה... נראה אותך מוצאת משהו
תסלחי לי שאני כועסת אבל ראיתי כבר כמה מקרים שאת ממש לא הגבת בצורה טובה לכל מיני דברים... את באת לפה בשביל לריב? אני לא חושבת
אצלנו אף אחד לא רוצה לריב... אני לא מבינה מה בעיה שלך... אין לך שום טענה מוצדקת... את יודעת? מילא אם היה לך משהו מוצדק... אבל שום דבר ממה שכתבת לא נכון!

אין לי שום בעיה..

נאי לא נגד אף אחד פה.. באמת..אתם מה זה אחלה!!!!! אבל אני אומרת לכם...רציני......אני בעוד כמה פורומים פה.. ומה שהולך פה זה ממש לא זה..מה אני אגיד לך..!!! וזה נכון וחצי מה שכתבתי.. כאילו...מה איכפת לי שהוא לא מהפורום?! אז צריך להגיד לו משהו!!!! נכון..הפורום שלכם מלא דברים שקשורים...אבל מה הקטע של להקפיץ את ההודעה?!?! מה הולך פה... זה פורום של חברים ומדברים על אותו הנושא שאוהבים שמקרה הזה זה משחק החיים??? או שזה תחרות של מי יותר למעלה?

shiran™

New member
זה כמו שמישהו... ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

ירצה שיר מפורום זיהוי שירים. את חושבת שהוא יחפש
הוא פשוט יפתח הודעה חדשה

וחוץ מזה...

איך אני עונה כבר לאנשים?? מה אני יעשה לפלוץ הזה שלא רוצה להגיד את השם.. בעיה שלו... ועם שני החדשה.. זה היה בצחוק של: תשימי את התמונה...ציניות אנשים!!! להוסיף קצת פלפל להודעות לא יזיק...

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifקודם כל זכותו של כל אחד לשמור

על הזכויות שלו... הוא לא רוצה לומר את השם שלו... אם זה מפריע לך זה בעיה שלך מותק! ואין לך שום זכות לקלל אף אחד (גם אם את חושבת שפלוץ זה לא קללה) את ממש לא בסדר... ואנחנו מריצים פה הרבה מאוד קטעים אז אל תבואי ותכתבי שצריך קצת פילפי וכל השטויות שלך... אני מקווה שתרגעי!

נשמה...

ממה שקראתי פה..!!! ממש אין לכם פלפל.. אבל מ=מ=ש.. אז אולי הבדיחות הפרטיות שלכם לא מצחיקות...אולי זה צחוק פרטי..אין לי מושג.. לא התכוונתי לפגוע באף אחד...!!!!!!!!!!!!!!!!1 שמתי לב שאתם שונאים אותי...ממש חבל.. מצטערת אם פגעתי במישו..אמרתי את הדעה שלי...

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifקודם כל אל תקראי לי נשמה כי

אני לא אחת מהחברות שלך... ואת יודעת למה? כי אני לא אוהבת אנשים שיש להם דעות קדומות... אני מתכוונת God את פה בקושי יום וחצי ואת כבר קובעת שאין לנו פילפל ואנחנו לא מצחיקים? אני מצטערת להודיע לך אבל אם זה לא מוצא בעיניך אז את יכולה את יודעת מה...

לא אני לא יודעת מה...

אני לא מבינה מה הבעיה של האנשים פה.. אני אמרתי את הדעה שלי.. מה כולכם פה מתנפלים?! זה שיש לי ת'ביצים להגיד את מה שאני חושבת.. יש כאלה שגם שומרים את בבטן..!! לא אני.. אני אולי יום וחצי פה...אבל קראתי כאן את כ-ל ההודעות שיש בדפים שלכם... וגם כאן הרבה זמן...פשוט לא כתבתי אלא רק קראתי..!!!! אני חושבת שאתם אחלה ילדים.. אבל אם סתם..ממש סתם תעיינו בפורומים אחרים.. תבינו על מה אני מדברת... אתם חושבים שרק אתם צודקים..אבל תתנתקו מהעולםםםם לכמה דקות ותבינו שחלק ממה שאני אומרת זה נכון.. ועכשיו תנסו להצדיק את עצמיכם.. ואין לי כוח להיות נגד ובעד..!! מקווה שהבנתם ת'צד שלי.. לא באתי כאן לריב.. אם יש כאן קולות בעד שאני אצא סבבה.. מה שתחליטו!

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifלא רוצים שתצאי פשוט רוצים

שתחשבי קצת לפני שאת כותבת דברים שממש לא נכונים

טלוש13

New member
זנה לא שאנחנו..!!!

עושים פה איזה סקר אם להעיף אותך או לא... אבל את פה בקושי יום וכבר שופטת אותנו?!?!?! אם את רוצה תלכי ואם את רוצה לא אבל אל תתחילילעשות מהומות..!

לענבר

צר לי מאוד לומר..ההערות שלך עברו שלך כל גבול.. פורום זה פורום...אולי בפורומים שלך לא חברים..אבל אני שמחה לומר שאנחנו פה כמו "משפחה" נהנים צוחקים ומדברים
בעיות
מאוד צר לי לומר אבל אם את לא מעוניינת אז תלכי מפה
את אומרת שאנחנו פה כל הזמן..לפי מה ששמתי
את היית פה רב היום

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif

אנחנו ממש לא אוהבים לריב ואם מישהו פותח הודעות סתם אז אנחנו לא ישר נתפלים עליו... רק אם זה קורה מלא פעמים גם אחרי שמסבירים לו... אז תסלחי לי אבל את באמת עברת כל גבול! אני מקווה שאת מבינה...

אני לא..../images/Emo4.gif

הייתי פה בצהריים כי הייתי צריכה לעשות משו במחשב... ובערב אני נכנסת כי אני מדפיסה משו גם.. המחשב זה לא החיים שלי אנשים!!! תתנתקו קצתתתתתת.... היום במקרה הייתי.. חוץ מזה..מכל ההודעות פה אני לא אספיק לקרוא את הכל אם אני לא יהיה פה הרבה.. אני אמרתי את הז שאני חושבת.. לפחות זה פתח שירשור מעניין.. לא משנה.. שוב..סורי אם פגעתי במישו.. אני עדיין חושבת שאני צודקת בקשר לזה שיש כאן המון שיחות לא לעניין..

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifמי שואל אותך אם להיות במחשב

הרבה זמן? מה אנחנו חיים על חשבונך? לא! אז מה איכפת לך שאנחנו כל היום במחשב?

לענבעעעעעעעעעעעער

אם את היית היום עסוקה ודגרת כמו תרנגולת..אז אולי גם לאחרים היו עיסוקים היום על המחשב לא חושבת? הרי אמרת שאת חדשה...אז איך את יודעת אם אנחנו 24 שעות ביממה על המחשב? אני רוצה לומר לך ענבעעער שאני בשבוע האחרון הרבה על המחשב וגם בשבוע הבא וגם בעוד שבועיים..מי את שתשפטי אותי על זה
אני רוצה להיות על המחשב..אם את אומרת שזה פורום של חנונים על המחשבים-אז תאמיני לי שלא..אם לא נוח לך היציאה מהפורום פתוחה..זה בלי כסף... ודרך אגב הקטילות והיציאות שלך מסריחות ועלובות לאללה...אז לכי לפורום הקולים שיחדשו לך...את יודעת אנחנו בשנת 2003 את כנראה נתקעת ב-2002 וחצי...פפ באסה לך

נ.ב לענבעעער

שמת
שאת נתקעת גם עם אותו המשפט"תתנתקו מעולם" זה חזר כבר בפורום.אהה את ילדה שלא שומרת בבטן-סחטיין עלייך...אבל את לא מחדשת.. חחח

למעלה