אוקיי...

Maiush25

New member
לא../images/Emo70.gif כנסי שניה..

למרות שלא יצא לנו לדבר.. אל תלכי
יהיה לך כאן כיף
יש פה צחוקים
ויש כאן אווירה ממש טובה
אז היה ריב וחצי
לא נורא.. ביג דיל
אפשר פשוט לפתוח דף חדש
ולא לקום וללכת
תשארי
ב-
ממני,

m G m

New member
גם אני חושבת כמו מאי

לפני שהתחיל כל השירשור הזה של המריבה חשבתי שאת ממש אחלה כי אני זוכרת שעשית סקר טוב וגם הצחקת אותי... בקיצור אני לא חושבת שאת צריכה ללכת כי לא דווקא אין משהו אישי נגדך, למרות שאמרת את מה שאמרת ואני לא מסכימה איתך, אני חושבת שאת יכולה להוסיף לפורום הזה!

m G m

New member
אייל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כנס מהר

איפה אתה????? למה עזבת את הפורום?? חשבתי עליך כי לדעתי ממש הוספת לפורום ואהבתי את מה שאתה כותב...ואז יום אחד פשוט..נעלמת כאילו בלעה אותך האדמה! אז אני באופן אישי מאוד אשמח לשמוע את הסיבה. וזה ממש עצוב...

eyal-m

New member
ל-m G m ששאלה למה עזבתי את הפורום

אז זאת באמת הסיבה, אנשים פה התנהגו ממש מגעיל וכל אחד חשב רק על עצמו....הפסקתי להנות בפורום היו מלא הודעות גם שאנשים רשמו, כולל הודעות שלי ואחרים בכלל לא התיחסו ואולי זה נשמע מצחיק אבל זה שאפילו בן-אדם אחד לא טורח להגיב, אפילו לא המנהל, זה קצת מעליב....לא? הקיצר מקווה שמישהו התחבר לדברים שלי ו....תחשבו על זה....... אני בכל אופן עזבתי את הפורום וזה סופית, אני לא כותב בו ואני גם לא יכתוב בו יותר בעתיד, למרות שהיה לי , יש לי עכשיו ובטוח שיהיה לי בעתיד במה לשתף אותכם, אבל אנשים בפורום הזה הביאו את זה על עצמם, כלומר....על הפורום כניראה שיותר אני לא ידבר יותר אם אף אחד בפורום הזה, אז שיהיה לכם חיים טובים!!!!!.... ולפני סיום; m G m, אני מעריך את זה שדאגת לי ובכלל התיחסת להודעה האחרונה לעולמים שלי בפורום להתראות ושלום.

m G m

New member
אייל../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

מאוד עצוב לשמוע, אבל אם כבר החלטת סופית אז החלטת.
בכל מקרה אם יש דרך כלשהי שתגרום לך לחזור אני אשמח לשמוע
ואם יש לך בעיה עם האנשים אז רק שתדע שהרבה עזבו והתחלפו ואני חושבת שעכשו כולם פה באמת אחלה
...אז תחשוב על זה
ואם אתה רוצה תכתוב לי מסר

y a ® d e n a

New member
לא אל תלכי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif

אני לא חושבת שאת צריכה ללכת... תשארייי
תנסי להשאר

|!אני רוצה להגיב ולומר לך משהו.....

אני גם חדשה פה עד לפני יומיים והחברה כאן ממש נחמדים וכל אחד יכול להיות פה כמה שהוא רוצה,כולם כאן מתקבלים בברכה וכותבים כמה שבא להם ויכולים לשהות בפורום כלללללל היום ואם הדרך שבה מתנהלת פורום זה את לא חייבת להישאר פה

למעלה