אוקיי...

humi

New member
../images/Emo45.gif...

כנראה. רייסט אם אתה לא יכול לבוא בוא איתי

Ryuu Akuma

New member
מה זה בוא איתי ?

מיכאל מה אתה חולה ? אני אתה אלון נבו מילי ועומר (
) באים ביחד לרכבת והלכים ביחד !!

humi

New member
למה אף אחד לא סיפר לי כלום../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

כי אתה אמה.

אתה יודע שצריך להיות מפגש, אז במקום להיכנס לפורום ולהתעדכן, אתה לא נכנס שנה ואז בוכה שלא מודיעים לך.

roychu

New member
אהה.. נבו לא בא איתכם, כי עם הוא

היה בא איתכםן, הייתי חוזר איתכם לכיוון עמיקם
נבו בת"א אצל אחותו

AciDBreeZe

New member
דוגרי לא היה לי מפריע להגיע..

אבל אין אמא שלי בטוחה שכולכם סוטים..ואני ילד טוב מקשיב לאמא *טופח לעצמי על השכם*

Goggeta

New member
יש יותר מדי באים../images/Emo6.gif

אמממ אני מת לבוא אבל אני חייב איכשהו לשכנע את ההורים שלי למישהו יש הצעות?

AciDBreeZe

New member
הנה הצעה יצירתית...

"אמא אבא אני יודע איפה אבא מחביא את האקדח ומלפני רגע שיחקתי פוסטל 2 ככה שלירות בכם יראה הומריסטי לפחות לאיזה שלושים שניות וברגע שתתחילו לשעמם אותי אני יקח עט(או עט) חפירה ויצא למסע רצח מרושע בכל רחובות העיר...כל זה בדיוק בתאריך שיש את המפגש Wonder what i should do first"

roychu

New member
הפעם אני חייב, כי אני מנהל, אבל

פעם שעברה פשוט אמרתי לה, כשהייתי אצל נבו
היא דיברה עם אמא של נבו, הן החליטו שזה בסדר..ו..נסענו ועכשיו גם אלון יכול לבוא, כי ההורים שלו ראו שפעם שעברה לא קרא לנו כלום

LINKIN PARK!!!

New member
המממ...

נו אז מתי זה בכלל, באיזה תאריך זה יוצא? וגם לא בטוח שההורים שלי ירשו לי, וגם אין בפורום אף אחד שאני מכיר, ובטח אף חבר לא ירצה לבוא, כי זה משעמם אותם וגם אח שלי לא ירצה, ואני צריך עוד בכלל לשכנע את ההורים שלי, אז אם למישהו יש רעיונות טובים באמת איך לשכנע אותם, זה יהיה טוב. אה, אולי אם מישהו יסכים לדבר אם ההורים שלי?

Ryuu Akuma

New member
רגע !! אז תחליטו !!

כי אני שמעתי מאלון שהוא אמר שנבו לא בא איתנו.. ואז נבו אמר שבסוף הוא כן.. אז שמישהו יגיד לי כבר מה קרה פה !!! הוא בא איתנו או לא !?!?!!

למעלה