אוקיי..

תפוחית

New member
אוקיי..

אז.. אני לא יודעת אם תגיבו על ההודעה הזאת אבל אני מקווה שכן... יש לי חבר שאני ממש ממש אוהבת ולאט- לאט נראה לי שאנחנו מתקרבים ללעשות את זה... אין לי בעיה עם זה אבל אני קצת מפחדת... אם אתם יכולים בבקשה לספר לי על הפעם הראשונה שלכם.. אני מקווה שזה יעשה את שלי קצת פחות מפחידה ואם לא- אז בכל זאת יהיה נחמד לקרוא את זה. שלכם, תפוחית

Oi Vey Zmir

New member
ענבית זה הרבה יותר טעים מתפוחית

אבל לזכותך תמיד העדפתי תפוחית על תפוזית. והפעם הראשונה שבה שיחקתי דוקים הייתה...אני לא זוכרת מה זה השאלה הזאת?! הרי זה ברור שהשארתי את ההודעה רק בגלל שהייתה לי כותרת ואני עייפה מדיי בשביל לעשות משהו אחר חוץ מלהשתעמם מול המסך פה. למה שמישהו יכתוב בפורום על הפעם הראשונה שלו?! למה שבחורה תכתוב על ``the person i gave my flower to`` חחחחחח... בכל מקרה, אם את רוצה אני בטוחה שהוא ישמח לקחת את הפרח שלך (הייתי אומרת לפתוח אותך. בעצם זאת הודעה שולית זה לא משנה אם ימחקו את זה). למה אנשים עושים מסקס כזה עניין גדול? זה יכאב לך זה לא יהיה כיף את יכולה לשכנע את עצמך שזה היה נחמד עדיף לך לא לעשות את זה עם מישהו שאת אוהבת. את רוצה שמישהו שאת אוהבת יכאיב לך כל כך? אבל את הדיעות שלי אני אשמור לעצמי אה, וזה לא שמישהו לקח לי את הפרח. שלא תבינו לא נכון. אוי

AirOHead

New member
אכן כן

**בתור מכורה לתוכנית הזאת** ודרך אגב חמשושון יקר כתבתי לך משהו בקשר לחלומות צלולים לך תקרא מידדדדד **סתם הכל בהדדיות**

Black Star

New member
חכי...

חכי שתגיעי לדרגת ההתמכרות שאני נמצאת בה לסדרה הזו. אני פשוט יודעת את כל הפרקים בע``פ ותמיד מוצאת הזדמנות לצטט אותם! :) אחחחחח, סדרה דגולה...

AirOHead

New member
אני לא מתיימרת

לזכור ציטוטים... וגם אם כן אני פשוט סנילית מכדי לזכור אותם. כמובן חוץ מהשיר והאגדה SMELLY CAT SMELLY CAT אחחחחח היא קורעת אותי מצחוק כל פעם מחדש...

Black Star

New member
בואי נפתח את זה

מי הדמות האהובה עלייך? מהו הפרק האהוב עלייך? אחחחחחחח, כמה פיתוחים חדשניים..

AirOHead

New member
שאלות מרגשותתת

דמות אהובה? עוד לא החלטתי בין ג`ואי פיבי או צ`נדלר לא יודעת אני נוטה לכיוון ג`ואי פרק אהוב? לא זוכרת אז כנראה אני לא כזאת מכורה OH WELL מה איתך

kirk hammet

New member
צ`נדלר !!!!! צ`נדלר !!!!!!!!1

צ`נדלר הכי גדול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג`ואי טיפש מדי , ופיבי טיפה יותר מדי תמהונית ! צ`נדלר מספק את ההומור החינני שרוס מנסה לספק , אבל מה לעשות לרוב לא מצליח , את מוניקה אני ממש לא סובל , ורייצ`ל .... היא פשוט רייצ`ל .... ומה עם הדמות האהובה בסיינפלד , שהיא לדעתי יותר טובה מחברים , עם הבעיה השבועית המוזרה שלה ...... אני אומר : ג`ורג` לראשות הממשלה ! ויפה שעה אחת קודם ....

סופרמן18

New member
זה ברור...

סיינפלד בכלל הייתה צריכה להיקרא קוסטנזה אבל זה לא קליט ובגלל זה החליפו את השם(ואם מישהו מכור לסיינפלד הוא יבין את האנלוגיה...). וצ`נדלר זאת הדמות הכי טובה בחברים כי ההומור שלו בדרך כלל אינטליגנטי בניגוד לג`ואי או פיבי וגם אין לו כל כך הרבה זיוני שכל רגשיים כמו רוס או רייצ`ל. מישהו באמת התעניין כל הפרקים האלו אם רוס ורייצ`ל יישארו ביחד? אני ערן ואני מכור לטלוויזיה

Hell is beige

New member
לא אמרת למה לא מוניקה...

עזבווו, Cher הכי גדולה, צריך להראות אותה יותר בטלויזיה, יש לה המון שירים נפלאים גם החדשים וגם הישנים וגם החדשים וגם הישנים אבל החדשים פחות ואלו נתחפש כולנו לשר בפורים ונקפוץ מהגג במעין מחווה חולנית... פחחחח....

hasaroot

New member
once, i was an addict

ראיתי כל פרק בערך 7 פעמים לפחות וידעתי את כולם בע``פ אבל עם כל הכבוד העונות הראשונות הרבה יותר טובות מהעונות האחרונות.... דמות אהובה - אין ספק -צ`אנדלר הוא (או לפחות היה - לא ראיתי הרבה פרקים מהעונה האחרונה) גדול - הצורה שהוא מדבר, הבדיחות הדי מתוחכמות - אדיר..... לקח לי בערף מאה אלף ריבים בין שני חברים שלי בנושא המהותי ``מה יותר טוב - חברים או סיינפלד`` עד שנכנעתי והדתי באשמה - סיינפלד יותר טוב לפני שאני ממשיך - פרק אהוב בחברים -הפרק שפיבי מספרת את מוניקה וצ`אנדלר הולך לחייט של ג`ואי. ציטוט נבחר (לא מאותו פרק) מהפר שבו הםצופים בקלטת וידיאו ורואים שמוניקה שמנה בטירוף joey: ``that girl ate monice``1 monice: ``shut up! the camera adds ten pounds!``1 chandler: ``so how many cameras were actually on you?``1 גדול ונחזור לסיינפלד - דמות אהובה - הלוזר הנצחי - הלא הוא ג`ורג` פרק אהוב - הפרק שג`ואי עושה את עצמו ביולוג ימי - הסצנה האחרונה בפרק הזה זה הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי ציטוט (קטן) נבחר (מאותו פרק): קריימר אומר: a hole in one מי שמכיר את הפרק יודע על מה אני מדבר.... hasaroot דווקא מבין בחרא הזה

kirk hammet

New member
אכן אכן ...

אני זוכר את הפרק הזה ......שקריימר שיחק גולף בים ופגע בחור של לוויתן אחד אבל הפרק שאני הכי אוהב היה הפרק הזה עם התהלוכה שהרסו לג`רי את הסאאב המאוד יקרה שלו .... והם ראו את המשחק אצל זאתי שרצתה למכור את הבית....... וגם הפרק האינפנטילי של הלווווווווווווווווווווווווו עם הפופיק של החברה של ג`רי ...............................

Hell is beige

New member
לא לא לא לא לא חברה

הפרק עם המספרה האיטלקית היה הכי גדול... אבל רוב האנשים שאני מכיר לא ראו אותו משום מה... גם הסופ נאצי היה מגניב...

kirk hammet

New member
הסופ נאצי זה קלאסי

וגם עם האפגניסטאני הזה שפשט את הרגל בגלל שג`רי אמר לו לעשות מסעדה אפגניסטאנית ....... אתם זוכרים את הפרק שאיילין אכלה עוגה בשווי 2500 דולר ????

imagine

New member
צ`אנדלר הוא ה-מלך

אין מישהו שיחליף אותו. כזה חמוד, כזה ציני, ייאמי. איזה פרק אני אוהבת, הפרק האגדי עם הפוטבול! ולמוניקה מגיע הגביע הטרולי רק בגלל שאני לא סובלת את רוס.

Black Star

New member
כמובן שצ`נדלר

אין לו מתחרים! קודם כל מבחינת התפקיד יש לו את התפקיד הכי שווה עם הכי הרבה פאנצ`ליינים, אז חייבים לאהוב אותו. ואני מתה על מתיו פרי ועל איך שהוא משחק (ועל איך שהוא נראה... למרות שהיו לו תקופות רזון מוגזם ושומן מוגזם.. זה היה רע). אין לי פרק *אחד* אהוב, אבל יש פרק שאני ממשששששששש אוהבת וזה הפרק שצ`נדלר goes over the line, יענו מנשק את קאתי- חברה של ג`ואי באותה תקופה. באותו פרק רוס מחליט לחשוף את ה``מוזיקה`` שהוא היה עושה בקולג`, ואין מצב שאני לא אתפוצץ מצחוק כשאני אראה את הסצינה שהוא מנגן בה.. גם לא אחרי 10 פעמים שאני אראה את זה. ואני גם מתהההההה על הקטע שלג`ואי יש אודישן עם ריקוד, והוא צריך ללמד את הרקדנים האחרים את הריקוד, כי הוא כתב שיש לו הכי הרבה נסיון (עם האמריקן בלט ת`יאטר, וכל מיני...), ואז הוא מלמד אותם לרקוד משהו מוזר כזה... זה הדבר הכי קורע שיש. אבל יש עוד המון פרקים ענקיים. זו פשוט סדרה דגולה :)

flowr..

New member
אם כבר מדברים על פרקים של ``חברים``,

בפרק שבו ג`ואי זכה בתפקיד בסרט של אל פאצ`ינו (לשחק את הכפיל תחת של אל פאצ`ינו במקלחת), אז מישהו שם לב שכשג`ואי היה אמור להיות ערום (אבל הראש של הבמאי הסתיר את האיזור האינטימי שלו), שראו את הצל של התחתונים שלו על הקיר של המקלחת? סתם נזכרתי בזה... אגב, עליי, הדמות הכי אהובה הוא ג`ואי. הוא נראה טוב-לב כזה...

למעלה